15.6.2014

TUTORIAL: FOR SUMMER NIGHTS


Niinkuin tässä postuksessa lupailin, luvassa on silmämeikkitutorial! Utuinen ruskea silmämeikki sopii toki käyettäväksi milloin tahansa, mutta itse tykkään tästä varsinkin näin kesäaikaan. Kesällä kun meikin ei tarvitse olla mustista mustin, mutta kun haluaa kuitenkin syvyyttä ja tummuutta iltameikkiin, niin ruskea on juuri passeli väri! Tässä mun vinkit siihen, miten loihdit kyseisen lookin myös itsellesi:


1. Levitä hohtavaa beigeä luomiväriä (a.) puolle luomea, silmän sisänurkasta lähtien.

2. Tämän jälkeen levitä hohtavaa, edellistä vaaleampaa luomiväriä (b.) lopulle luomelle, silmän ulkonurkkaa kohden. Tarkista, että nämä kaksi väriä sulautuvat toisiinsa nätisti keskikohdassa. Levitä maltillisesti myös kulmaluulle.

3. Seuraavaksi varjosta luomivakoa ja silmän ulkonurkkaa ruskealla luomivärillä (c. ja d.). Muista häivyttää huolella!

4. Ota pieneen siveltimeen aavistuksen verran tumman ruskeaa luomiväriä (e.), ja lisää sitä vielä aivan silmän ulkonurkkaan ja hieman myös luomivakoon. (HÄIVYTÄ!) Rajaa tällä myös alaripsien tyvi.

5. Lisää ruskealla, pehmeällä kajal-kynällä (f.) rajaus yläluomelle ja "sotke" jälki pehmeäksi. Tee ruskealla myös sisärajaus alaluomelle.

6. Taivuta ripset, lisää ripsaria ja valmista!

Ohjeiden lomassa vilahteli sävyjen kohdilla kirjaimia a.-f., ja tästä seuraavasta kuvasta näkyykin paremmin ne sävyt ja tuotteet mitä itse meikissä käytin:


a. IsaDora Eye Shadow Quartet sävyssä 65 Khaki Bronze (vaalein nappi)
b. StarGazer Star Pearl -kiviluomiväri sävyssä Peach Flush
c. IsaDora Eye Shadow Quartet sävyssä 65 Khaki Bronze (tummanruskea, mattaisempi nappi)
d. IsaDora Eye Shadow Quartet sävyssä 47 Heavy Metal (vaalea mattainen nappi)
e. IsaDora Eye Shadow Quartet sävyssä 47 Heavy Metal (tumma mattainen nappi)
f. L'Oréal Paris Color Riche LeSmoky Eyeliner sävyssä 204 Brown Fusion

Ripsiväri on vanha tuttu, Maybellinen The Colossal Volum' Express Waterproof, ja huulilla ihan suosikkipuna; Lumene Natural Code Smile Booster Lipstick sävyssä 20 Wild Fuchsia. Tähän meikkiin kun yhdistää jonkin värikkään huulipunan, niin lookista saa todella kesäisen raikkaan ja nuorekkaan. :)


Huh, miten kalpealta sitä nyt näyttääkään, kun annoin itseruskettavien kulua pois, enkä ole saanut vielä yhtään väriä auringosta! Ensiviikon jälkeen on tiedossa vielä 30 tuntinen työviikko, joten vaikka säät sallisivatkin, niin sille auringonotolle tuskin aikaa hirveästi liikenee... Ehkäpä sitä täytyy taas kohta turvautua purkkiväriin, jos ei muu auta..!

6 kommenttia:

 1. aivan ihanan näköinen meikki, oot tosi taitava! <3 nää postaukset on kyllä tosi hyödyllisiä, ja näistä saa aina paljon vinkkejä omaankin meikkiin :) just sellaisia hyödyllisiä ja toteuttamisen arvoisia vinkkejä arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, ihana Jenni <3 KIITOS kommentistasi! Niin mukava kuulla, että näistä on hyötyä, siihen pyritään! :) Tulipas tästä hyvälle mielelle :3 <3

   Poista
 2. tykkään tosi paljon! :) itsekin suosin ruskean sävyjä luomiväreissäni, en ole oikein ikinä osannut käyttää mitään kirkkaita tai liian tummia sävyjä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kiva kuulla!! :) Munkin yleisin luottomeikki koostuu aina ruskean eri sävyistä, koska ne vaan tuntuu niin luontevilta. Joskus on kuitenkin kiva kokeilla vaihteluksi vähän värikkäämpiä tai tummempia versioita -niitä voi aluksi kokeilla hieman maltillisemmin, jos tuntuu, että liian räikeät/tummat eivät ehkä olisi niitä omimpia sävyjä :)

   Poista
 3. Saan aina näistä sun meikkipostauksesta paljon vinkkejä, joten kiitos jälleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, oon niin iloinen että näistä on oikeasti hyötyä! Kiitos sulle Emilia <3

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!