12.10.2015

HALLOWEEN - WICKED WITCH










Saako vähän hehkuttaa, saako? Vaikka nyt itse sanonkin, en ehkä kestä miten upee tästä noitameikistä tuli!! Ajattelin ensin vaan pelleillä ja kokeilla jotain, enkä olis uskonut, että lopputuloksesta tulisi näinkin onnistunut! Toki pientä fiksausta ja hienosäätöä voisi vielä tehdä, mutta kaikenkaikkiaan oon itse tosi tyytyväinen! Instagramin puolella (@pauliinalenius) tästä viime torstaina tulikin vähän esimakua pienen videon muodossa.

Itse en halloweenina mitenkään sen kummemmin pukeudu, enkä myöskään ole sitä tyyppiä, jotka vetää mielettömät maskit ja erikoistehosteet naamaan. Mä haluan näyttää nätiltä, mutta jotain teemaan sopivaa on kuitenkin kiva hankkia tai panostaa meikkiin edes jollakin tavalla vähän erikoisemmin. Viime vuonna tänne blogiin eksyi tutorail Sugar Skullista (klik), ja itse juhlistin ystävieni tupareita hillityssä vampyyrimeikissä. Tästä ei valitettavasti ole tämän kummoisempaa kuvaa (klik), mutta kyllähän siitä nyt pääkohdat näkee. Olin siis itse tehnyt nuo puremajäljet kaulaan, liimannut rintaan haava-tatuoinnin, sekä tehnyt tumman silmämeikin ja punaiset huulet. Asuna oli ihan vaan musta tuubitoppi ja piukat mustat farkut, kädessä keikkui valkea pääkallokeppi -joka kyllä hukkui illan aikana jonnekin baariin.. Simppeliä ja nättiä, mutta kuitenkin jotain. 

Tämän vuoden lookista ei ole vielä tietoakaan, mutta viime viikolla päätin vihdoin uhrata edes pienen ajatuksen halloweenille, ja ideoin teille yhden inspiratiolookin: wicked witch, sexy witch... miten tämän nyt haluaakaan nimetä! Kuten tuossa ylempänä sanoinkin, ei rumat halloweenmeikit ole se mun juttu, ja enpä edes oikeastaan osaisikaan sellaista tehdä. :D Tämä look otti vaikutteita Pahattaren/Angelina Jolien syvään uurretuista poskipäistä (siitä asti, kun kyseisen elokuvan kävin katsomassa, oon halunnut näitä koittaa!), ja silmät...no, ne vaan tavallaan tapahtuivat! Sitä vaan nappaa siveltimen käteen ja alkaa sutimaan -yhtäkkiä peilistä katsoikin sitten tällainen näky! 

Ja oi miten kivasti nuo Alensalta (klik) saadut piilarit sopikaan tähän lookkiin!! Vielä kun ois ollut vihreät niin boom! Nämä linssithän näkyi keskiviikon postauksessa vähän neutraalimman ja arkikelpoisen syysmeikin kaverina. Tuohon postaukseen pääset tästä (klik), ja sieltä voit myös tutustua näihin TopVue Color -linsseihin hieman paremmin! Nämä TopVue Color -linssit on kyllä tosi kivat, sillä nää sopii mainiosti perus arkeen, mutta erikoisuutensa vuoksi näillä saa kivaa tunnelmaa myös tällaisiin teemameikkeihin! Vai mitä ootte mieltä?

Mä nyt tykitin tähän roppakaupalla kuvia, koska en vaan yksinkertaisesti osannut valita vain muutamaa. Mitäs tykkäätte? :) Olisiko kiinnostusta tutorialille? 

16 kommenttia:

  1. Todella kaunis!! Tää voisi olla yksi vaihtoehto mulle tuleviin halloween-juhliin ihan ehdottomasti, pienellä omalla viilauksella tietenkin ;D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oi niinkö, ihan mieletön juttu että tää kolahti noin kovaa! :) Ehdottomasti sit kuvaa blogiin tai instaan, jos tästä muokkaat itelles halloween-meikin!! ;)

      Poista
  2. Pauliinaa..<3 tää meikki on iha MIELETÖN !! varjostukset ja kaikki osunu nii nappiin, sun silmätki on ihan lautasen kokoset! minä haluaisin kyllä nähdä tuton, että miten ihmeeessä oot luonu koko upean paketin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos Paula! :') <3 Hehe jooo, hyvä perustelu tutolle!

      Poista
  3. Vau! Taa on kylla yks mun lemppareista mita oot koskaan tehnyt! Tulee tosi paljon mieleen Angelina Jolien Maleficent-hahmo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kovasti Eveliina! <3 Pikkuista säätöä tähän itse ehkä vielä kaipaisi, mutta tälleen ensikokeiluna munkin mielestä ihan super kiva :) Ja tuosta Maleficent-hahmosta sainkin vähän inspiraatiota

      Poista
  4. Tää on kyllä ihan yli makee!!! :) :o

    VastaaPoista
  5. WOHOOUUU!!!!! Ihan sairaan magee! Hitsit että oot taitava ♥

    VastaaPoista
  6. ihan mieletön!! oot niiin taitava! <3

    VastaaPoista
  7. Tää on niin upee meikki! Ihailin tätä jo siitä insta kuvasta, siis vau ♥

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!