20.10.2015

BLUE LINER (+ PERFECT NUDE LIPSTICK)


EYELINER - H&M Aqua Liquid Eyeliner (Got The Blues)
LIPSTICK - IsaDora Perfect Moisture Lipstick (Cool Cashmere)
+ NAILS - Essie (Chinchilly)

Rajun halloweenmeikin jälkeen sopiikin palata tällaisen neutraalin ja kevyen lookin kera, eikös? Tässä onkin "esittelyssä" mun kaksi tämän hetken lemppari värikosmetiikkatuotetta; sininen lineri ja IsaDoran nudepuna! 

Oon varmaan tuhannet kerrat täällä blogissa maininnut miten nuo mun raskaammat luomet vaikuttaa siihen, kuinka paksua rajausta yläluomelle kannattaisi tehdä, jotta silmän muoto pysyy imartelevana. Tässä 90-luvun inspiroimassa meikissä (klik) koitin hieman kumota noita "sääntöjä", mutta pakkohan se on myöntää: kun näkyvää tilaa ei liikkuvalla luomella paljoa ole, niin paksut rajaukset hukuttaa luomet ja luo entistä raskaamman vaikutelman. MUTTA! Värikkäät linerit, niiden kanssa tätä ongelmaa harvoin syntyy, sillä luomi ei peity synkkään mustaan, vaan värit tuovat luomelle aivan samaa vaikutelmaa mitä luomivärit. Mä olen aivan rakastunut tähän H&M:n uuden kosmetiikkalinjaston siniseen lineriin, ja oonkin tätä täällä blogissa vilautellut ja hehkuttanut jo aiemmin (mm. täällä ja täällä). Niin kaunis sävy, loistava tarkkuus siveltimessä ja todella hyvä pysyvyys! Täydellinen! Tämän kanssa paksut rajaukset on lähinnä must, jotta väri pääsee kunnolla oikeuksiinsa.

Toinen tämän hetken suosikki on IsaDoran syyskokoelmasta löytyvä Perfect Moisture -huulipuna sävyssä 175 Cool Cashmere. Ihastelin kauan kyseistä punaa Glitz & Glam -blogin Minnan blogissa sekä Instagramissa (klik), kunnes kerran Sokoksella pyöriessä oli pakko kiikuttaa puna itsekin kassalle. Ensikokeilulla tuli kuitenkin pieni pettymys: ei tämä ollutkaan niin näkyvä sävy mun huulilla, vaikka nudea tiesinkin ostavani. Parin testailukerran jälkeen tää on kuitenkin löytänyt paikkansa mun jokapäiväisestä arkimeikistä. Puna tuntuu huulilla ihanan kosteuttavalta, ja koska väriä tulee erittäin maltillisesti, menee tämä ikäänkuin vähän fiinimpänä versiona huulirasvojen sijasta! Ihan huippu nudepuna siis! 

+ Tuo kynsillä näkyvä harmahtava lakka, se on myös yksi tämän hetken lemppareista, vaikka kyseisen lakan oonkin ostanut jo varmaan yli vuosi sitten! Nimittäin Essien Chinchilly. Muiselen, etten tätä ole kovin useasti edes käyttänyt, ja nyt ihmettelenkin että miksen? Täähän on ihan täydellinen sävy!! Etenkin näin syksyllä.

// Here are my top three favourites at the moment: beautiful blue liquid eyeliner from H&M's new Beauty collection, IsaDora's new fall lipstick in the perfect nude shade 'Cool Cashmere', and Essie's gorgeous grey nailpolish 'Chinchilly'. I could wear these three all day every day!!

2 kommenttia:

  1. vau niin kaunis olet ! aivan ihana huulipuna, sopii sulle täydellisesti! ja nuo rajaukset...niin.. ihanat !!! en siis yhtään ihmettele jos ovat lemppareitasi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! <3 Hihi, joo mä niin kyllä tykkään! :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!