1.10.2015

NATURAL COSMETICS


Aloitetaampas tämä lokakuu pitkästä aikaa tuotepostauksella! Sain tuossa elo-syyskuun vaihteessa kutsun Biodellyn ja Ekovistan pop-up -myymälään täällä Turussa, ja lähdinkin erittäin suurella mielenkiinnolla poikkeamaan heidän pisteellään. Biodelly (klik) on luonnonkosmetiikan myyntiin erikoistunut verkkokauppa ja Ekovista (klik) puolestaan toimii maahantuojana monelle tunnetulle luonnonkosmetiikkamerkille (mm. Benecos, Crazy Rumors, Cattier Paris ja Acorelle). Mulle itselle oikeastaan mikään näistä merkeistä ei ollut tuttu muuta kuin nimenä, joten olin enemmän kuin innoissani kutsusta tulla tutustumaan heidän tuotteisiin! 

Valitettavasti juuri sinä päivänä kun kerkesin itse käymään myymälässä, niin mulla oli kiirettä muuallekin hoitamaan asioita, joten lähempi tutustuminen jäi harmittavan lyhyeksi. Ehdin kuitenkin kiertää kaikki esillä olevat tuotteet, ja siellähän oli vaikka mitä ihanaa! Tuossa yllä mainittujen merkkien lisäksi myymälästä löytyi mm. Lily Lolo, Madara sekä Mia Höytö ja Rahua -tuotteita, sekä poistonurkka alennetuille tuotteille. Meille bloggaajille oli varattu lahjaksi pieni yllätyspussukka (joka loppujen lopuksi osoittautuikin olevan paljon runsaampi mitä olin olettanut!), mutta ostin myös itse muutaman tuotteen kotiin vietäviksi.

(Tuotteet saatu testiin blogin kautta. Postausta minulta ei ole velvoitettu, vaan kirjoitan näistä omasta halustani.
Linkit postauksessa ovat myös teidän iloksenne, enkä hyödy itse niiden klikkaamisesta.)


Ehkä kaikkein suurinta mielenkiintoa goodie bagistä löytyneistä tuotteista herätti nämä Madaran nokkostuotteet! Daily Defence Sensitive -hoitava nokkossuihke (klik) sisältää nokkosen lisäksi myös aloe veraa ja sopii päivittäiseen käyttöön niin vartalolle kuin kasvoillekin, kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa. Nokkosen funktio tuotteessa on suojata ja rauhoittaa muun muassa erilaisia ihoärsytyksiä. Tätä olenkin suihkinut jo muutamia kertoja kasvoille sekä käsivarsiin, jotka tuppaavat olemaan mulla kehon ongelmakohta. Mun käsivarret varsinkin näin talvea kohti mentäessä usein kuivuu tosi pahasti, ja koska olen siitä huolimatta niin hirveän huolimaton ravauksen kanssa, on tämä suihke ollut todella kätevä käyttää eräänlaisena ennaltaehkäisevänä tuotteena! Daily Defence Sensitive -nokkosvoide (klik) on puolestaan herkän ja kuivan ihon tehovoide, jota voi myöskin käyttää koko vartalolle aivan huuliin asti! Tämäkin niin tulee tarpeeseen, sitten kun päätän vihdoin alkaa rasvailemaan noita käsiä. :D Voiteen sanotaan olevan erinomainen myös vaativiin sääolosuhteisiin, joten pakkasia odotellessa!

Seuraavaksi eniten kiinnostusta, sekä ihmetystä, herätti Cattier Parisin Jugurttishampoo (klik)! Tällaisesta en ollut koskaan kuullutkaan, joten piti hieman googletella: jugurttishampoo on erittäin hellävarainen ja sopii päivittäiseen käyttöön. Se sisältää runsaasti vehnäproteiinia, joka vahvistaa ja ravitsee hiuksia, ja eteeritset öljyt jättävät hiukset kiiltäviksi ja helposti kammattaviksi. Kuulostaa ainakin todella lupaavalta! Tätä en ole vielä päässyt testailemaan, mutta todellakin mielenkiintoista tulee tästä ensikokeilusta! Cattier Parisilta löytyi pussukasta myös matkakokoiset ruusuvettä ja aloe veraa sisältävä, alkoholiton ja hajusteeton misellivesi (klik) sekä tehokkaasti ravitseva vartalovoide (klik). 


Benecosin herkän ihon käsivoide (klik) tulee myös erittäin tarpeeseen näin talvea ajatellen, mun entiset käsirasvat kun taitaakin olla jo aika lailla loppuneet. Huulirasvojakaan ei koskaan voi olla liikaa, eihän? Tämä Crazy Rumors Bubble Gum -huulivoide (klik) tuoksuu ihanasti karkkipurkalta ja ulkonäkökin on mitä hurmaavin -myös tuntu huulilla on miellyttävän kevyt ja kosteuttava. Mä olen myös aikamoinen tuoksuaddikti, joten uusia tuoksuja on aina mukava saada. Acorelle Delicious by Sara la Fountain (klik) sisältää ruusua, hunajaa ja vaniljaa, ja muistuttaa mua jotenkin joulusta! Tässä on aika kiva, hieman kanelinen ja mausteinen vivahde, joten jos tänä vuonna kärsitään mustasta joulusta, niin ainakin tämän tuoksun avulla pääsee helposti tunnelmaan! Niin, ja näistä kuvista jäi puuttumaan vielä pieni Lily Lolon meikkipussukka, joka ylläripaketista paljastui myöskin.

Ja kuten alussa mainitsin, lähti myymälästä jotain mukaan myös kassan kautta. Tuo Konjac-sieni (klik). Vihdoin mullakin on sellainen! Mä olen jo kauan haaveillut omasta syväpuhdistavasta sienestäni, joten nyt kun sellaisen vihdoin sain käsiini, niin pakkohan se oli napata mukaan. Mä en tätä ole vielä testaillut, sillä oon jemmannut sitä tätä postausta ja kuvia varten, mutta nyt pääsen sen vihdoin korkkaamaan! Sieni siis lupaa syväpuhdistaa ja kuoria ihoa hellävaraisesti sekä poistaa ihohuokosista meikkä ja muita mömmöjä, jättäen eräänlaisen suojaavan kalvon ihon pinnalle (?). Käytön seurauksena ihon pitäisi näyttää ja tuntua kirkkaammalta ja kuulaammalta, ja meikin levittyä iholle tasaisesti. Innolla siis lähdenkin tätä nyt testailemaan!! Mukaan tarttui myös Lily Lolon luomiväri sävyssä Take The Biscuit (klik), jota olenkin jo ahkerasti käytellyt. Sävy on vaalea ruskea, ja se onkin erinomainen häivytyssävyksi luomivakoon tai nudemeikin luomiseen koko luomelle. Luomiväri on pigmenttinen ja mainoslausettaan lainaten, ihan oikeasti aika silkkisen pehmeä! 

Olipas tässä nyt vaihteeksi paljon tekstiä! Mutta siis tällaisia uutukaisia mulla täällä testailuaan odottelee. Jos joku erityisesti kiinnitti teidän huomion, ja haluaisitte ehkä kuulla käyttökokemuksista lisää, niin jättäkäähän kommenttia!

Ja psst! Biodellyn verkkokaupassa saa nyt -20% Madaran kasvotuotteista 7.10. asti! Nyt siis on erinomainen mahdollisuus klikkailla vaikkapa nuo nokkostuotteet ostoskoriin! 

// Sorry, no proper translation this time as it would be just too much. However, these are some natural cosmetics products I got via blog from Biodelly and Ekovista's pop-up store. Madara's nettle spray and cream, Cattier Paris' yoghurt shampoo, Acorelle's eau de parfum "Delicious" and that very famous Konjac sponge were my favourites!

4 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita! Mua niin houkuttaisi kokeilla Madaran nokkosjuttuja ja sitten tuo Lily Lolon luomivärikin kuulostaa vakuuttavalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Oi joo, nuo Madaran nokkostuotteet on todella kiinnostavia, ja varmastikin avuksi vähän kenkkuilevalle iholle. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää tuo -20% tarjous nyt verkkokaupasta! :) Ja näitä Lily Lolon luomivärejä (ei-jauhemaisia) voin ainakin tämän perusteella suositella lämpimästi! :)

      Poista
  2. wow tosi kattava ja hyvä postaus <3! kiinnostuin tosi paljon tuosta nokkossuihkeesta sekä syväpuhdistavasta sienestä!! niin ja oikeestaan toi jugurttishampooki kiinnostais, koska pesen melkee joka pv hiukset..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! <3 Jooo samat kiinnostuksenkohteet siis meillä! ;) Kurkkaileppe ihmeessä tonne biodelly.fi -verkkokauppaan!

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!