7.10.2015

ORANGE OCTOBER MAKEUP | SYYSMEIKKI SINISILLE SILMILLE
Yhteistyöni piilolinssejä myyvän verkkokaupan alensa.fi (klik) kanssa sai jatkoa, ja uudesta paketista paljastuikin nämä värilliset linssit. Kyseessä on TopVue Color plano -linssit (klik) sävyssä Blue, ja vaikka nämä onkin vähän erilaisen näköiset, niin mun mielestä silti erittäin kivat ja mielenkiintoisen näköiset! Näillä saisi luotua myös vähän dramaattisempaa ja erikoisempaakin meikkiä, sillä näissä on jotain mystistä! Mulla onkin itseasiassa mielessä tehdä pari jännempääkin meikkiä näiden kanssa! Tällä kertaa halusin kuitenkin tehdä tällaisen erittäin käyttökelpoisen ja kauniin meikin, jonka kupariset värit sopii sinisiin linsseihin erinomaisesti. Tosin, voisin kuvitella tämän meikin olevan upea myös ruskeiden silmien kanssa! Kaveriksi vielä ruutupaita ja nudehuulet, niin lookki on erittäinkin syksyinen ja juuri tähän vuodenaikaan sopiva! Tähän meikkiin on tulossa myöhemmin muuten tutorialiakin! :) Jee, pitkästä aikaa! Kuinka moni odottaa?!

Linssien lisäksi Alensan paketista löytyi aivan ihastuttava, pinkki piilarikotelo Tassu (klik), piilarinesteenä mulla onkin käytössä viime kerralla saatu Laim-Care -piilolinssineste (klik), joka sopii myös herkille silmille. Tuon aiemman postauksen ja syvän siniset Pacific Blue -linssit pääsee kurkkaamaan muuten tästä linkistä (klik)!

// My co-operation with alensa.fi continued and this time the package revealed these exciting looking contact lenses (TopVue Color plano "Blue") and super cute pink lense case (Tassu)! These TopVue lenses are definitely interesting and also kinda mystical, but I like it! With these, it's possible to create odd and quirky looks, but these are useable for everyday use aswell, just pair up with some more toned down makeup and you're good to go! Oh, and tutorial to this makeup is coming later during this week, so stay tuned! :)Miltäs tällaiset vähän jännemmät linssit tiedän mielestä näyttää? :)

* Yhteistyössä alensa.fi kanssa. Postaus EI sisällä affiliate-linkkejä.
* In co-opertion with alensa.fi. NO affiliate links included.


10 kommenttia:

 1. wou tuo meikki on kuin tehty nuille piilareille!! ja ruutupaita sopii kans koko settiin upeesti ! upea olet<3

  VastaaPoista
 2. Oon niiiin kauan halunnu testata joitain piilareita, mutta en mää varmaan ees uskaltais/osais laittaa sellasia päähän :D Ja niin upea meikki taas!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, iha turhaan pelkäät! :D Mäkään en koskaan aiemmin oo piilareita käyttänyt ja niitä oon jopa kans vähän "pelänny", mutta ei nää oikeesti sen kummemmat oo, kunhan sen tekniikan vaan hoksaa! :) Kokeileppa ihmeessä! Ja kiitos! <3

   Poista
 3. Nätti meikki ja vinkeät piilarit!

  Mä olen pitkään halunnut kokeilla värillisiä piilareita, mutta en ole saanut koskaan aikaiseksi ostaa yksiäkään. Vihreät olisi kivat ja Halloweeniksi vaikka valkoiset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi!
   Joo, mäkään en oo aiemmin käyttänyt, mutta on nämä kyllä tosi kivoja..! Ite haluisin kanssa kokeilla vihreitä ja ruskeitakin. Valkoset ois aika päheet! ;)

   Poista
 4. Vautsi, todella ihanan näköiset, antaa tosi kirkkaan katseen! :o

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!