30.10.2015

NEW SKINCARE FAVOURITES


Olen viime aikoina panostanut enemmän uusiin ihonhoitotuotteisiin, ja hyvien kokemusten perusteella halusinkin tulla niistä teille nyt kirjoittelemaan! Oma kasvojen ihoni on rasvoittuva sekaiho, epäpuhtauksia silloin tällöin ja talvisin myös pintakuivuutta havaittavissa, joten nämä tuotteet on valittu tällaisen ihon tarpeille.

Ihan uutena ihastuksena on löytynyt luonnonkosmetiikkamerkki Mádara, ja voisin itseasiassa haalia merkin tuotteitta läjäpäin kaappiini! Tuon koivu & merilevä -kasvosaippuan ostin Stockmannin Hulluilta Päiviltä (klik) puhtaasti heräteostoksena erittäin houkuttelevan tuoteselosteen innostamana. Olin ajatellut saippuan päivittäiseen käyttöön aamuihin, mutta tuote on kuitenkin sen verran pesevä, etten ole aivan joka päivä sitä arvannut käytellä. Iho jää tämän jäljiltä ihanan raikkaaksi ja todellakin puhtaan tuntuiseksi! Kosteusvoide on ainakin tähän vuodenaikaan miltei pakollinen, sillä muuten ihoa alkaa hieman kiristelemään. Sain aiemmin kommenttia eräältä lukijalta, kuinka saippuan tuoksu ei hänen mielestään ole miellyttävä, vaikka muuten hyvä tuote onkin kyseessä. Mun omaan nenään tämä ei kuitenkaan tuoksu pahalta, vaan juurikin niin luonnonmukaiselta, kuin mitä nimessäkin olevat koivu ja levä voivat antaa ymmärtää. :) Hintaa saippualla on Sokoksella noin 9€, mutta huomasimpas, että Biodellyn nettikaupassa (klik) hinnat ovat hieman edullisemmat; 7,50€. Näitä on saatavilla myös kolmessa muussa eri vaihtoehdossa -ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote!

Ultra Purifying Detox Mud Mask tarttui mukaani, kun Sokoksella vietin hyvän tovin Mádaran hyllykköä ja tuotteita tutkaillen. Mä kaipailinkin jotain syväpuhdistavaa naamiota, sillä vanhan Avonin naamion loputtua, perus putsareiden lisäksi käytössä on ollut vain Neutrogenan Spot Stress Control Daily Scrub -kuorinta. Pohdiskelin hieman tämän Detox-naamion sekä Brightening Peel -kirkastavan kuorintanaamion välillä, mutta loppujen lopuksi koin tämän olevan parempi vastaus omiin tämänhetkisiin tarpeisiini:  "Tukkeutuneelle, rasvoittuvalle, epäpuhtaalle iholle tarkoitettu naamio syväpuhdistaa, supistaa ja pienentää ihohuokosia, siloittaa ja hoitaa ihoa". Pakkauksessa varoitellaan myös väliaikaisesta punoituksesta tai kihelmöinnistä. Voimakkaat ja tehokkaat tuotteet eivät ole mua ennenkään kavahduttaneet (esim. Basiron), joten uskalsin tämän antaa olla ihan rauhassa kasvoillani, kuitenkin omaa ihoani kuunnellen. Kihelmöintiä en juurikaan ole havainnut, eikä pois pesun jälkeen mitään sen suurempaa punoitustakaan ole ollut havaittavissa. Iho on puhdistuksen jäljiltä niin pehmeän, kirkkaan ja puhtaan tuntuinen ja näköinen, että tämä kyllä on omasta mielestäni joka sentin arvoinen! Hintaa tuotteella oli 24,90€, mutta Biodellyn nettikaupasta (klik) naamion saa hintaan 23,50€.

Kolmas Mádaran tuote on tuo bloggajalahjana saatu (klik) Daily Defence Sensitive -nokkosvoide, jota olen käytellyt sekä yövoiteena kasvoille, että käsivarsiin ja vartalolle. Voide on kosteuttava, mutta ei kuitenkaan tunnu iholla rasvaiselta. Se imeytyy todella nopeasti, mikä tekee sen käytöstä vieläkin miellyttävämpää, sillä näin pukeutumista ei tarvitse odotella minuuttitolkulla. Hintaa tällä voiteella on Biodellyn nettikaupassa (klik) 16,90€ ja Sokoksella 17,50€.

Viimeisenä uutuutena on apteekista ostettu Lieracin epäpuhtauksia kuivattava tiiviste. Koska Basiron ei jostain syystä enää mun ihollani kovin hyvin tehoa, oli jokin muu täsmäase hankittava kokeiluun. Anti-Blemish Dual-Phase Concentrate on alkuperäisnimeltään aikamoinen sanahirviö, mutta kuten siitä käy ilmi, tuote on siis kaksiosainen. Pullon pohjalla on vaaleanpunertavaa jauhetta, ja sen päällä kirkasta, lähinnä alkoholipitoista nestettä. Tarkoituksena EI ole sekoittaa näitä, vaan dipata vanupuikolla aivan pohjaan asti, jolloin varsinaninen aktiiviaine, vaalenapunainen jauhe, tarttuu vanupuikkoon. Sillä sitten töpötellään finnien päälle ja tadaa! Tuote soveltuu yötävasten, sillä aine kuivuu vaaleaksi, ja tämän funktio on siis kuivattaa finnit nopeasti ja ehkäistä niistä usein jäävien jälkien syntymistä. Missään päivässä-kahdessa jo tulehtuneet/kypsyneet näpyt eivät tietenkään häviä, mutta kyllä tämä niiden parantumista nopeuttaa! Tämä hävittää mukavan nopeasti myös sellaiset pienet, vasta tuloaan tekevät näppylät. Aine on myös pitkäkestoinen, koska annostelu tosiaan tapahtuu vanupuikon avulla. Hintaa tällä oli Yliopiston Apteekissa 18,80€.

Tällaisia uutuuksia ja täsmäaseita siis mun uudistuneesta ihonhoidosta löytyy! Bongasitteko tuttuja tuotteita tai herättikö joku mielenkiinnon? :)

// Sorry, no translation this time. 

4 kommenttia:

 1. kasvosaippua kuulostaa oikeesti niin hyvälle! ehdottomasti haluaisin testata tuollaista vähän erilaisempaa :) Nokkosvoidekkin kuulostaa niin jännältä. Jotenkin kaikki tällainen erilainen kiinnostaa<3 ihana ja kattava postaus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö kuulostakkin!? Mä oon kanssa nyt jotenki hurhatanu enemmän tällasiin luonnonmukasiin tuotteisiin, tuosta Madarasta ainakin vaan positiivisia kokemuksia, ja mukava kun niiltä löytyy just vähän erilaisempiakin tuotteita kuten just koivua, nokkosta ja pihlajaa :) Kiitos Paula kommentista <3

   Poista
 2. Vitsit löysin sun blogin tänään Saijis-blogin esittelyn kautta ja jään ehdottomasti seurailemaan (: Vaikka itse olenkin hiusalan ammattilainen, kiinnostaa kaikki kosmetiikka ja sun blogi on jo näin nopean silmäilyn perusteella täynnä hyödyllisiä postauksia - loppu iltana onkin tiedossa blogin koluamista hahah! Positiivinen juttu oli löytää "kerrankin" kosmetiikka-aiheinen blogi, jonka kirjoittajalla on samanlainen ihotyyppi kuin itsellä, tälläisistä tuote-esittelyistä on huomattavasti suurempi ilo itselle, kun tietää esiteltävien tuotteiden mahdollisesti sopivan myös omalle iholle (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla, kiva että löytyi mieluisaa luettavaa! Tervetuola :) <3 Joo tuo on ihan totta, on paljon mukavempi lukea tuotteista sellaiselta, jolla on samanlainen iho/hiukset/tms! :) Kiitos piristävästä kommentista!

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!