1.9.2015

THE PROCRASTINATING BEAUTY BLOGGER TAG -BLOGIHAASTE

Aloitetaampas syyskuu blogihaasteella! Tätä oli itseasiassa hurjan vaikea koettaa suomentaa järkevästi, joten pitkän pohtimisen jälkeen tyydyinkin suosiolla pitämään haasteen nimen otsikossa englanniksi. Ideana on kuitenkin vastata yhdeksään kauneutta koskevaan kysymykseen siltä kantilta, minkä suorittamista viivyttelet tai olet liian laiska tekemään. Itse tykkään kovasti näistä eri TAG-postauksista ja haasteista, joten toivottavasti tämä on teillekin mieleen! Kuvituksena tällä kertaa eräs täysin random vappukuva parin vuoden takaa.


1. Nimeä kauneusrutiini, jota harvoin teet?
Vartalon rasvaaminen. Oon tässä niin laiska, koska en ikinä jaksa odottaa voiteiden imeytymistä ja inhoan sitä klismaista tunnetta joka jää, jos pukee liian nopeasti. Mun käsivarret kuitenkin kaipaisi rasvausta, mutta vaikka kuinka yritän aina parantaa tapani, niin jossain välissä se kuitenkin aina jää..! Onneksi nyt on se Vaselinen uutuus, suihkutettava vartalovoide, jota oon kyllä käytellyt. Mutta...senkin käyttö jäi parin viikon päästä vähemmälle. En mä vaan osaa! :D

2. Meikkisiveltimiesi pesu - onko se jotain mitä teet säännöllisesti?
Krhm, tähänhän pitäisi vastata että joo. Mutta jos nyt vastaan ihan rehellisesti ja myönnän, että itseasiassa teen tätä aivan liian harvoin. Syy löytyy siitä, että niiden kuivuminen kestää niin kauan, että pelkään etteivät ne ole seuraavana aamuna valmiita käyttöön. Varsinkin siis jos/kun pesun suorittaa illalla. Pitäisi ehdottomasti pestä ne tässä lähiaikoina sellaisena päivänä, kun tietää ettei huomenna tarvitse meikata! 

3. Kuinka kauan kestät olla lohjenneilla kynsilakoilla?
Apua, tässäkin oon tosi paha viivyttelijä.. Mulla on itseasiassa tälläkin hetkellä lohjenneet ja kuluneet kynsilakat, joita oon kauhulla katsellut jo varmaan viikon päivät. Tiedän niiden näyttävän rumilta, mutta se lakkojen poisto-operaatio on vaan jotain niin turhauttavaa - varsinkin kun en osaa olla ilman kynsilakkaa, ja ne pitäisi lakata heti uudelleen!

4. Kuinka kauan voit siirtää myöhemmäksi jonkin loppuneen kosmetiikkatuotteen uudelleen ostamista/korvaamista?
Riippuu tuotteesta, mutta jos se on sellainen mitä käytän päivittäin tai muuten vaan ahkerasti, niin silloin ostan uuden kyllä heti.

5. Mikä on kauneudenhoidon paha tapasi?
Taivutan joskus ripsiä sen jälkeen, kun olen lisännyt ripsarin. Näinhän ei siis saisi tehdä, ettei vaurioita tai aiheuta ripsien katkeamista, mutta joskus on vaan pakko. Mun ripset ottaa nimittäin pituutensa takia häiritsevästi kiinni silmälasien linsseihin jos ne eivät ole kunnolla taivutetut, joten tämän takia pitää asiaa korjata joskus jälkeenpäin. 

6. Nimeä jotain ei-kauneusaiheista, jonka tekemistä välttelet ja siirrät aina myöhemmäksi?
Imurointi ja lattioiden moppaus. Näihin saa kuitenkin kummasti puhtia, kun odottaa vieraita saapuvaksi!

7. Kun olet lähdössä jonnekin ulos, jätätkö laittautumisen aina viimetippaan?
En ikinä. :D Riippuu toki siitä mihin olen lähdössä, mutta oletuksena että kyseessä on nyt jotkin juhlat. Haluan varata ainakin 2-3 tuntia valmistautumiseen, koska mä haluan tehdä kaiken rauhassa ja kunnolla. Ja mä nyt kuitenkin nautin meikkaamisesta. Juhliin lähitessä haluaa myös panostaa aina vähän enemmän, jolloin sitä aikaa myös kuluukin enemmän -jos ei muuten, niin ainakin sen perusteellisuuden takia.

8. Pystytkö sitoutumaan ostoslakkoihin?
Pystyn, ja aina välillä niitä pyrin pitämäänkin.

9. Kuinka hyvässä järjestyksessä pidät meikki- ja kynsilakkakokoelmiasi?
Itseasiassa aika hyvässä! Mulla on tietty laatikko varattu kynsilakoille, meikkisiveltimille on oma purnukkansa, kajalkynille ja tusseille on oma telineensä, huulipunille + luomiväreille + ns. käyttämättömille tuotteille omat lokeronsa, ja kahdessa meikkipussissa säilytän niitä tuotteita, mitä käytän päivittäin. Kiinnostaisiko teitä muuten joskus nähdä mun meikkipöytä??

***

Mä päätin heittää kerrankin haasteen eteenpäin meidän KauneusTuben tytöille, vaikka itse nyt teinkin tämän perus blogipostauksena videon sijasta. Joten kannattaa pysyä tuolla Facen puoella kuulolla, joskos tytöt tähän vaikka tarttuisivat! Ja toki tähän saa tarttua ihan kuka tahansa muukin! :) Linkkailkaahan sitten tuotokset mulle, niin pääsen lueskelemaan muiden vastauksia!

// Sorry, no translation this time. xx

8 kommenttia:

  1. Tä oli kiva postaus. Tuli itselle parempi mieli kun oli samoja laiskuuden aiheita :D Sit toiseen aiheeseen. Olrn käyttänyt aijemmin todella kevyitä meikkivoiteita, mutta nyt on ruvennut ottamaan niiden kiilto päähän tai oikeastaan se että ne kiiltää naamastani ja Kiinostus jatkuvaan puutetoimiseen ei ole mielenkiintoa. Mitä meikkivoidetta suosittelisit mikä ei korosta otsassa olevia ryppyjäni mutta olisi silti mattapintainen ja ehkä jopa kevyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, et tykkäsit! :) Haha joo mä oon välillä aika pahakin laiskottelija.. :'D

      Hmm, no nuo mattaiset meikkivoiteet useesti on paksumpia ja peittävämpiä, kuin kevyet meikkivoiteet mitä ilmeisesti oot aiemmin käyttänyt, joten varauduthan siihen että lopputulos on peittävämpi :) Ja ei niin kuultava/kevyt. Mikään näistä seuraavista ei tosin jätä mitään kamalaa kakkunaamaa, joten liian paksua pakkelinaamaa ei mun mielestä tarvitse pelätä. Mulla itselläni rasvoittuu ja kiiltelee iho tosi herkästi, joten olipa hyvä et kysyit just tästä aiheesta, kun on näistä jonkinverran kokemustakin :D

      Mä olen itse tykännyt muutamastakin meikkivoiteesta, kaikki vähän eri hintaluokkaa, joten kerrompa ne nyt kaikki! Jos aloitetaan halvimmasta, niin suosittelisin Rimmelin Lasting Finish 25 Hour -meikkivoidetta, sitä punakorkillista (niitä kun on myös valkoisella korkilla)! Tää ei varsinaisesti ole mattameikkivoide, mutta ainakin mulla on hillinnyt ihon kiiltelyä, ja pysyy kasvoilla nätisti koko päivän! (Oon myös tehnyt postauksen tästä: http://allthelittleroyals.blogspot.fi/2015/02/rimmel-spring-2015-lasting-finish-25-hr.html).

      Hintaluokassa seuraavana olis Lumenen Matt Control, joka on öljytön mattameikkivoide. Tästä postauksesta voit lukee vähän lisää arvostelua: http://allthelittleroyals.blogspot.fi/2015/05/happiness-is-getting-new-make-up.html

      Ja viimeisenä ja myös kalleimpana suosittelisin Vichyn Dermablend-sarjan meikkivoidetta (saatavilla apteekeista). Tämäkään ei oo varsinaisesti mattameikkivoide, mutta tän peittävyys on hyvä ja jättää iholle ihanan samettisen lopputuloksen ja ainakaan mun mielestä mun iho ei oo puskenut läpi öljyisyyttä mitenkään häiritsevästi! Mä siis itse puuteroin kasvot aina meikatessa, ja todella harvoin päivän mittaan lisäilen sitä. Ehkä jollain paperilla saatan taputella pahimpia kiiltoja pois jos on tarve, mutta se nyt tietenkin on kovin yksilöllistä, miten paljon se oma naama kiiltelee. :) Toivottavasti näistä vinkeistä oli sulle apua!

      Poista
    2. Luulen että kokeilen tuota Lumenen tuotetta :) Kiitos tästä kattavasta vastauksesi siitä oli paljon apua <3

      Poista
    3. Kiva kuulla, että löytyi kokeilun kohde! :) Toivottavasti oot tyytyväinen! <3

      Poista
  2. Kiitos suomennoksesta, oli mukavan näpsäkkä pikkuhaaste :) Täältä löytyy mun vastauksia: http://www.kaksinaamainen.com/2015/09/the-procrastinating-beauty-blogger.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi oleppas hyvä! Tosi kiva että lähdit mukaan! :) Käynkin heti lukasemassa sun vastaukset!

      Poista
  3. Tää menee niin munkin blogiin! :D Syyllistyn itsekin vartalon rasvaamisen skippaamiseen niin ja niitä siveltimiäkin voisi pestä hiukan useemmin... Mutta kun ei omista 10 000+ sivellintä on pakko käyttää niitä mitä on! Joskus olin niin hullu, että joka aamu kun olin meikkivoiteen laittanut, pesin siveltimen. Ei nykyään enää, nounou...

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kuulla et tää oli mukava postaus! :) No huh sähä oot ollu ahkera, kun joka meikkauskerran jälkeen oot viitsinyt pestä sun siveltimen! :D Mutta joo, toi on ihan totta, että kun kuitenkin tarvii niitä muutamia siveltimiä, niin ei niiden kuivumisen kanssa kauheesti viitti riskeerata..! Kiitti Hanna kommentista! :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!