27.9.2015

WINE LIPS AND SMOKED EYES (+ VIDEO TUOTORIAL)Tämän todella helpon ja freesin syysmeikin loin KauneusTuben kanavaa varten, joten jos tutoriaali tähän lookkin kiinnostaa, niin videota pääsee katselemaan tästä! Itse tykkään tästä meikistä kovinkin paljon, vaikka harvemmin tulee smoky eye -meikkiä ihan näin yksinkertaisesti ja pelkistetysti tehtyä. Mulla oli tuolloin tosi hyvä päivä (tämähän ei siis tule ulos nyt reaaliajassa), ja kuvatkin onnistui mun mielestä aivan todella hyvin ja oliskin tehny mieli lätkii tähän vaan kasapäin kuvia. :D Mutta saman toistoahan se olis ollut, ja ehkä nää seitsemän kuvaa jo kaiken oleellisen kertoo! Pakko hehkuttaa vielä tätä mun tukkaakin -oon vaan niin tajuttoman tyytyväinen tähän väriin ja malliin! Ah, pitkästä aikaa mulla on oikeasti hiukset, jotka on niin mua. Kyllä Sirkku vaan on paras kampaaja! <3

Ja hei, muistattehan, että jos inspiroidutte blogissa olevista meikeistä ja kokeilette itsekin, niin tägäilkäähän kuvia #allthelittleroyalsin alle! :) 

// I created this very easy and fresh autumn look for KauneusTube's youtube channel, so if you're interested to see a tutorial to this look, click your way to it via this link! I personally like this look very much, though I rarely do a smoky eye look quite this way. Usually they're not this simple! I also must give yet another credit for my marvellous hairdresser as I happen to still love my sandy blonde lob so very much! <3 Oh, and in case you try these makeups I have in my blog, remember to tag the photos on Instagram with #allthelittleroyals! :)

4 kommenttia:

 1. Ihana! Vitsi kun läppärin näppäimistössä ei oo emojia, tähän monta niitä sydänsilmäistä! :D

  VastaaPoista
 2. Wau ihana look! Syksyinen ja näyttävä tosiaankin. :) Tykkäsin valtavasti myös tuosta videototeutuksesta, selkeä ja kaunis meikki siis. :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Anne! Ja tosi kiva kuulla palautetta myös tuosta videosta! :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!