15.9.2015

METALLIC MAUVE FOR GREEN EYES


IsaDoran edellis talven Mesmerizing-juhlakokoelmaan kuuluva kausipaletti Magic Mauves on edelleenkin mun yksi kauneimmista metallin sävyisistä luomiväripaleteista, ja kun eräänä harmaana päivänä teki mieli luoda jotain vähän säihkyvämpää meikkiä, niin luonnollisesti nappasin tämän paletin käyttöön. Rajauksesta tein leikkisän ja perinteisestä poikkeavan yhdistämällä mustaa ja sinistä eyelineria liukuvärimäiseen tapaan, ja huulille valitsin sävymaailmaan matchaavan huulimeikin. Vaikka meikki kokonaisuudessaan onkin hillityn violetti, korostaa se silmieni vihreitä sävyjä tosi kivasti, jonka takia tämänlainen meikki olisikin erittäin passeli vihreäsilmäisille! Ei muuta kun haalimaan violetin sävyisiä luomivärejä ja huulipunia! ;)

// Last winter IsaDora launched it's limited edition Mesmerizing collection with a gorgeous palette 'Magic Mauves', and that palette happens to still be one of my most beautiful metallic colors palette. It once was a very grey day and I wanted to sparkle a bit, so I reached out to 'Magic Mauves'. I played around with the eyeliner and combined blue with regular black, and aslo chose lip color to match with the color scheme. Purple really birngs out the green shades in my eyes, so I recommed every green eyed lady to shop more purple toned eyeshadows and lipsticks! ;)

8 kommenttia:

 1. siis vau ! upea toi kaksivärinen rajaus ja metallinhohtoinen luomiväri sopii sulle niiiin hyvin. sanotaanko näin, että jääätävän kaunis meikki :-D <3

  VastaaPoista
 2. Mitä ripsiä käytät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä mulla on samat ripset kun tuossa kaksi postausta aikaisemmassa syysmeikkipostauksessa, eli Dependin ripset nro.4777 :) Mutta käytän myös Eyluren ripsiä, jotka on myös tosi hyviä ja ripsinauhat luonnollisen ohuita ja pehmeitä!

   Poista
 3. Kaunis meikki! Etenkin tuo sininen rajaus on aikas ihana :)

  VastaaPoista
 4. Hei aivan ihana meikki!! Toi ombrerajaus sopii tähän niin hyvin, tykkään kovasti! <3 liian harvoin testailen metallinsävyisiä silmämeikkejä, tääkin on niin kivan näköinen! Pakko ryhdistäytyä niiden kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kovasti Alisa! <3 Heh, joo näin talvea kohden tarttuu ite ainakin paremmin metallisiin sävyihin, mitä kesällä! :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!