26.9.2015

BASIC COOL BEIGETämänkertainen meikki on tosi basic kamaa. Ehkä jopa hieman tylsäkin, sillä mitään ekstraa tai hauskaa jippoahan tässä ei nähtävillä ole. Perus arkimeikki siis, jolla treffailtiin ystäviä heti kun tervehdyin ja pääsin sängystä ihmisten ilmoille. Mä olen jotenkin nyt kesän jäljiltä muutenkin jumahtanut tällaiseen aika kevyeen silmämeikkiin, ja etenkin juuri arkena ei millään viitsisi alkaa hirveästi silmien kanssa kikkailemaan. Viime aikoina oon usein turvautunutkin ripsinauhoihin, jotka on nopee kiinnittää ja silmämeikin voi niiden kanssa jättää ihan minimiin. Nyt oon kuitenkin koittanu vierottaa itseäni noista ripsistä arkikäytössä, ja näiden omien hentosten ripsien kanssa oleminen onkin nyt taas totuttelukysymys. :D Ja jotenkin heti kaipaa sitä tummutta silmämeikkiinkin!

  Mitä te ootte mieltä tällaisesta kevyestä meikistä? Ja onko tällaiset mun arkilookit kiinnostavia postauksia, vai kiinnostaako enemmän ne vartavasten blogia varten taiteillut meikit? :)

// This makeup is so basic. Perhaps even a bit boring, since there is really nothing extra to this. Quite basic everyday look, which I wore when meeting friends after finally feeling better and getting out of bed! How do you feel about these natural(ish) looks? Are these interesting or would you rather see the looks that I create especially for the blog?

2 kommenttia:

  1. vau, ihanan seesteinen ja hempeä meikki!<3 kyllä nämä arkimeikkipostaukset tulee tarpeeseen jokaiselle meille, jotka ei niin kauheesti osaa tätä meikkaamisen taitoa, joten uskon että näistä arkimeikeistä varmasti helppo lähteä liikenteeseen! mukavaa viikonloppua Paukka<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Heh totta, voi sitten napata jotain inspiraatiota ihan omaankin simppeliin arkimeikkiin, eikä tarvi kauhistella ehkäpä monimutkaisten lookkien parissa! Ihanaa viikonloppua myös sinne Pale! :) <3

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!