12.9.2015

HURRAW!


Sain viime viikolla erittäin mieleistä sähköpostia, jossa tarjottiin mahdollisuutta päästä testaamaan näitä monellekin jo tutuksi tulleita Hurraw! -huulivoiteita. Itse en ole näihin sen paremmin aiemmin tutustunutkaan, joten olinkin erittäin iloinen saadessani valita muutaman mieleisen maun itselleni! Hurraw!:t ovat täysin luonnollisia ja vegaanisia huulivoiteita, ja ne ovat valmistettu kypsentämättömistä, luonnonmukaisesti viljellyistä raaka-aineista. Huulivoiteiden valikoima oli laaja, ja valinnan vaikeus iski todellakin selatessa toinen toistaan herkullisemman kuuloisien, 22:n huulivoiteen luetteloa (hurraw.fi)! Vai mitä sanotte, miltä kuulostaa esimerkiksi suklaan tai kookoksen tuoksuinen huulirasva?! NAM. Omat valintani osuivat lopulta pitkän pähkäilyn jälkeen vaniljaan, minttuun, kosteuttavampaan yövoiteeseen sekä erikoisemmin nimettyyn Pitta-huulivoiteeseen.


Vanilja on tietenkin tuttuun ominaiseen tapaansa ihanan karamellinen ja suloisen makean tuoksuinen voide, jolle kivaa kontrastia tuokin valitsemani minttu. Minttu luo huulille hauskan mentholisen ja raikkaan tunteen, joka kestää huulilla levityksen jälkeen jopa noin 15 minuuttia! Tunne ei kuitenkaan ole häiritsevä, päinvastoin -itse tykkään pienestä viileyden ja kihelmöinnin tunteesta ja raikkaasta mintun tuoksusta. Tämä olisi varmasti ihana kesäkuumalla, auringon kuumottamilla huulilla!


Moon Balm:n valitsin ihan tarkoituksella, sillä omat huuleni ovat taas ilmojen viilentyessä alkaneet ikävästi kuivua ja rohtua. Olenkin parina iltana kuorinut niitä Lushin Lip Scrubilla ja levittänyt Moon Balmia vaikuttamaan yöksi, ja amulla huulet ovat olleet aivan ihanan pehmoiset! Moon Balm sisältää manteli-, avokado-­, argan-­ ja kookosöljyä, se on koostumukseltaan muita runsaampi ja kosteuttavampi, ja siksi sopiikin erityisen hyvin yökäyttöön. Tuoksuna vaikuttaa ihanat vanilja ja kamomilla. Pitta puolestaan kuuluu Hurraw!:n kolmen Ayurveda-periaatteiden innoittamana luotujen erikoishuulivoiteiden, Pittan (tuli ja vesi), Vatan (tuuli) ja Kaphan (vesi ja maa) joukkoon. Pittan tuoksuna vaikuttaa trooppinen kookos, sitruunaruoho, minttu ja amalaki-hedelmän uute. Myös tämä luo huulille mukavan, pitkäkestoisen kihelmöivän ja mentholisen tunteen, kiitos raikkaan mintun! 

Kaikki huulivoiteet tuntuvat erittäin miellyttäviltä huulilla ja kosteuttavan tehon oikeasti huomaa! Koostumus on mukavan kermainen, huulet jäävät hillityn kiiltäviksi, eivät lainkaan tahmaisiksi, ja nämä minun valitsemat voiteet eivät myöskään värjää huulia. Valikoimasta kyllä löytyy esimerkiksi kirsikka ja kaneli, jotka tuovat huulille kaunista punertavaa sävyä. Huulivoiteiden litteä muoto on mun mielestä positiivinen juttu, sillä tällöin nämä menevät laukussakin pienempään tilaan, ja esimerkiksi taskussa eivät pullota inhottavasti! Mä olen kauan vannonut Labellon sävyttävien huulivoiteiden nimeen, mutta nyt näitä kokeiltuani.... ei mitään mahiksia! Kyllä vaan nämä nousi kerta heitolla ihan mun suosikeiksi!! Oikeasti kosteuttavia ja niin mukavan tuntuisia huulilla, todellakin tykkään! Hurraa Hurraw!


Onko teillä kokemuksia Hurraw!:n huulivoiteista? :)

* Tuotteet saatu yhteistyön kautta, mutta postaus on täysin omiin rehellisiin mielipiteisiini perustuva, eikä sisällä affiliate linkkejä!


// I got these organ, vegan and raw ingredient lip balms via blog, and was so excited to test these, as I've heard only so much good of them. And everyone's been right -these really ARE the world's best lip balms! So smooth, creamy and actually so moisturizing that my lips stay really soft! There are 22 different delicious flavours and you can check them out here

2 kommenttia:

  1. ihan ekana sanon kyllä et bannerin uus kuva on IHANA ja niin kivan syksynen meikki<3! ja nuo hurrraaawit olis niin kiva saada itellekki ainaki muutama, niin paljon niitä oon nähny ja oon kauhee huulirasvariippuvainen, joten ehdottomasti haluisin kokeilla ! vanilija ja minttu kyllä kiehtois :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiiitos Paula! <3 Tuosta bannerin meikistä tulee möhemmin vielä omaa postaustaankin :) Joo nää on kyllä aivan parhaita huulirasvoja mitä oon koskaan kokeillut!! Itekki aikamoinen huulirasvariippuvainen. Suosittelen! :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!