24.9.2015

COLORS WITH H&M






EYESHADOWS - H&M High Impact Eye Color (Russet Rose & The New Yew)
EYELINER - H&M Aqua Liquid Eyeliner (Got The Blues)
LASHES - Depend Cosmetic (4777)
LIPS - Too Faced Melted Liquid Lipstick (Melted Peony & Melted Candy)

Tottahan sitten sairastuinkin, ja blogi onkin vietellyt siitä syystä melkein viikon mittaista taukoa. Mutta nyt ollaan vihdoin elävien kirjoissa ja täällä taas! Jos nyt ihan suoraan sanotaan, niin...tää riikinkukkomeikki ei kyllä omaan silmään erityisen kauniilta näytä, rajaukset on vähän vinksallaan ja ripsinauhakin tuossa lähikuvassa näkyy kovin ikävästi. Tai muuten tykkään tästä kyllä, värit ja kaikki on tosi jees, mutta näin jälkeenpäin katsoen, fiksaisin tuon alaluomen vähän kevyemmäksi ja raikkaammaksi. Mutta noh, näillä mennään! Taisi tuo viikon meikkaamattomuus vähän tehdä tepposia ja pitää hakee se tatchi tähän hommaan takasin uudelleen. :D Tämän meikin pointtina lähinnä kuitenkin on esitellä H&M:n uuden meikkilinjaston meikkejä, joten ei nyt kiinnitetä liikaa huomiota pikku epäkohtiin! ;)

Kuten jo aiemmin kerroin, on nestemäinen Aqua Liquid Eyeliner ihan huippuhyvä lineri, ja sillä saa todella tarkkaa ja ohutta jälkeä. Myös pysyvyys on tuolla linerilla erinomaista luokkaa! Viime viikolla, kun olin shoppailemassa Paulalle synttärilahjaa H&M:n meikkiosastolla (Rovaniemeltä kun piru vie poistavat kaikki meikit!), niin ostin jotain kivaa myös itselleni! Luomivärit houkutti mua kovasti, ja päädyinkin pitkän valinnan jälkeen vihreään The New Yew -sävyyn. Nappasin itselleni myös saman punertavan-kuparisen Russet Rose -sävyn minkä Paulallekin valitsin. JA KATSOKAAS TUOTA PIGMENTTIÄ!! Say whaaat?! Mä olen aina aiemmin ollut aika skeptinen ja negatiivinen H&M:n luomivärejä kohtaan, sillä pigmentti niissä ei ole vastannut mun omia kriteerejä, mutta nyt niiden uudistuksen jälkeen voin sanoa että JOOO, OSTAKAA! Hinnalkaan näitä ei todellakaan ole pilattu, sillä yhdestä luomiväristä saa pulittaa vain 5,99€! Pysyvyydestä vielä sen verran, etten käyttänyt itse mitään luomivärinpohjustajaa, levitin ainoastaan samaa primeria mitä muuallekin kasvoja luomille ja siihen päälle sitten näitä luomivärejä. Oon tässä ollut nyt noin...6-7 tuntia nämä meikit naamassa ja eipä ole karanneet luomivakoon -tai minnekkään muuallekaan! Oon näistä jo ihan fiiliksissä ja sormet syyhyttää mennä ostamaan lisää värejä! :D

Ootteko te jo kokeilleet Henkkamaukan uusia meikkejä? Mitkä on teidän suosikkeja? :)

// I'm back! I did, afterall, get sick last week and therefore have not been able to make new posts. But that's all fixed now! I don't love this look as I see there are so many little things I could've done differently, but let's not focus on them -instead, let's look at these amazing colors that are all from H&M's new makeup collection! Aqua Liquid Eyeliner is, as I've told earlier, so sharp and excellent liner and now, look at the eyeshadows..! Russet Rose is so beautiful reddish toned copper and The New Yew is rich dark green. And as you can see... SO PIGMENTED!! Whoa. I've never really been fan of H&M's eyeshadows but now, I'm a fan! I definately recommend to go and try these yourself! I'm already planning to go and get more! :D

10 kommenttia:

  1. Kertakaikkisen upea meikki! Ihana oot! *0* <3

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Pitänee käydä itsekin tsekkailemassa noi H&Mn uudet meikit! Yllättävän paljon kehuja saanut :) Upee meikki!

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsekkaappa ihmeessä!! :) Ja kiitos paljon! <3

      Poista
  3. jee juu aar bäkkk! ikävä onkin ollut, vaikka..eihän me päivääkään kait olla toisistamme erossa:'DD ja hei oikeasti nuo h&m meikit on H Y V I Ä ! Tuosta kuparisesta luomiväristä tuli omakin lemppari ja tää vihreä kynsilakka on pysynyt sairaan hyvin, vaikka yhden kerroksen vain laitoinkin! sun on mentävä ostaan itellekki tämmönen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no eii olla ei :D Mutta täälä blogimaailmassa ollaan oltu erossa! Kun en oo oikee jaksanu itekkä tulla edes kommentoimaan tollon ku sairastelin.. JEEEE ihan huippua kuulla, et oot noin tyytyväinen <3 Se kynsilakka oli kyl ihana..!

      Poista
  4. Vähän ärsyttää kun asun itse Rovaniemellä ja täällä myymälässä ei ole niitä uusimpia meikkejä..muuten on hieno meikki ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, se on kyllä kurjaa kun päättivät siellä poistaa meikit kokonaan. :/ Onneksi netistähän näitä voi kuitenkin tilata -tai sitten pitää suunnitella joku reissu jonnekin missä pääsisi itsekin hipelöimään :)

      Poista
  5. Tuo sininen rajaus on kyllä upean värinen. Kävin tänään hipelöimässä HenkkaMaukan uutuuksia, mutta vielä ei lähtenyt mitään mukaan. Ehkä seuraaalla kerralla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä on! Ja vielä kestäväki, eikä lähde tuhriintumaan päivän aikana :) Nuo uudet vaati myös mulla sellasen parin kerran hipelöinnin ja tutustumisen ennen kuin sen ihmeempiä lähdin kotiuttamaan, joten ehkäpä säkin ens kerralla löydät jotain kotiin viemisiks!

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!