30.9.2015

BERRY PUDDING








Syksyssä ja viilenevissä ilmoissa rakastan sitä, että meikissäkin saa käyttää ihan eri sävyjä mitä kesällä. Tokihan tämäkin vispipuuron sävyinen meikki sopisi vaikka kuumiin kesäiltoihin, mutta itse ainakin miellän tällaiset harmahtavan kanervaiset sävyt enemmän syksyyn. Näissä kuvissa on nyt myös sitä erilaista stailiakin, mistä edellisessä postauksessa vähän mainitsinkin. Löytyy pastellista pörröneuletta ja löytyy söpöä lettiä -kumpikin tasapainoittaa mun mielestä todella kivasti tätä tummasävyistä meikkiä! Mulla oli tän pitkän neuleen kaverina vielä musta minimittainen nahkahame, joten liian söpöltä päiväkotityttö-efektiltä vältyttiin, heh. :D Mutta siis se meikki! Tein tällaisen pehmeän halo-meikin; tummempaa silmän ulko- ja sisänurkkiin ja keskelle kultaista. Sama kaava toistuu itseasiassa vielä alaluomellakin, mutta näistä kuvista sitä ei kovin tarkasti ehkä huomaa.. Mustat kissarajaukset sekä kajal-rajaukset vesirajoilla tuo tosi kivasti lisää tummuutta ja terävyyttä. Huuliin löysin kuin sattumalta värimaailmaan niin erinomaisesti sopivan IsaDoran huulipunan, Perfect Moisture Lipstick sävyssä Heather. 

Mitäpä te ootte mieltä tästä lookista? :)

// What I love about in autumn and chill weather, is that you get to use totally different colors in makeup than in summer. This heather / berry pudding colored makeup is perfect for the early autumn weather that we have now here in Finland. In my previous post I also mentioned how I'd noticed I've styled the last three makeup pretty much the same way - so, here is a bit different style! About the makeup; I went for a soft halo look, with burgundy on the outer and inner corners and some gold on the center of the lid. Black eyeliner, also on the waterline, adds just enough darkness and sharpness to the look -and look good also with the soft outfit. The lipstick, IsaDora Perfect Moisture Lipstick in "Heather", I found by accident and it happened to fit to the color scheme perfectly, don't you think!?

24 kommenttia:

  1. Ihana meikki taas kerran :) Huomasin muuten että sulle sopii tosi hyvin musta kajali silmiin kun joillain (esim. mulla) se saa näyttämään silmät jotenkin tosi raskailta ja pieniltä, mutta sun silmiä se vaan korostaa entisestään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja oh kiva kuulla, että tuo musta sisärajaus ei näytä hullummalta! Vähän sitä itse kyllä vierastaa, kun se pinennys-fiilis kyllä itellekin tulee, mutta kiva jos se toimii! :)

      Poista
  2. Todella kiva meikki! Mulle ehkä hiukan liikaa arkipäivinä, mutta viikonlopulle ja varsinkin treffi-illalle todella mainio! :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Jep, tämä on kyllä sen verran näyttävä, että sopii tosi hyvin illan rientoihin ja treffeillekkin! :)

      Poista
  3. voi vitsit !! tuo alarajaus kajaalilla sopii sulle tosi hyvin !! mieki ku oon joskus muinoin kokeillu nii pikemminkin näytän siltä, että oisin saanu nyrkistä tai muuta vastaavaa.. hahah täytyy joskus kokeilla kyllä uudestaan:D mut emmää tiiä sulle sopii niin kaikki meikit. Ja toi neule ja koko muukin stailaus sopii tuohon meikkiin ihan täydellisesti. Näytät kauniilta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe kiiitti! <3 Mutta niinko eilen illalla ehkä näitki niin taisi nuo jo olla vähän levinneet ja tuo turpaan saanut -fiilis itelläkin.. :') Mustat alarajaukset on tosi kivat, mutta niiden fressinä pitäminen onki sit vähän eri juttu.. Mutta kokeile ihmeessä uudelleen! Ois jännä nähä sullaki jotain tummaa meikkiä! :) Puspus!

      Poista
  4. Oi vitsi miten nätti meikki! Tää vois olla kiva toteuttaa Naked3 paletilla, siinä kun on tosi samantapaisia sävyjä. Pitää kyl ehdottomasti kokeilla :)
    imabeyourmotivation.blogspot.com




    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Petra! Ja joo Naku kolmosessahan tosiaan on samoja sävyjä, ihana jos sain inspiroitua kokeileen tällaista myös!! :) Tägää ihmeessä instassakin #allthelittleroyals :)

      Poista
  5. Ihanannäköinen toi luomiväri! Ja kokonaisuuskin on tosi nätti :)

    VastaaPoista
  6. No jopas on herkullisen värinen luomiväri, ihana meikki kyllä! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Viivi! <3 Tuo violetti on itseasiassa yhtä GinaTricotin luomiväriä ja keskellä sitten vaan kultaa :)

      Poista
  7. Noi sun kulmat on kyllä niin täydelliset! :D <3 Ja ihana meikki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohh kiitti! <3 Ne kulmat vaan tuntuu olevan joka kerta vähän erilaiset.. :D Tosi vaikee pitää ne joka kerta samanlaisina! Varsinki kun mäkin joudun niitä viikoittain nyppimään niin muoto muuttuu herkemmin. Ups. :D

      Poista
  8. Aivan ihana meikki tähän syksyyn! <3 Osaisinpa itsekin meikata yhtä hyvin! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli! <3 Tykkään tästä kovasti itsekin! Ja heh, se vaatii vaan harjoittelua ja kokeilua :)

      Poista
  9. aivan ihana meikki, niin kauniin hehkuva ja syksyinen ♥ millä luomiväreillä oot saanu noin ihanan lopputuloksen aikaan? :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni <3 Tuo violetti on GinaTricotin luomiväriä 164 Pinot Noir, ja sitten siinä keskellä on vaan jotain randomia kultaa.. :D Ja häivyttelin vaaleanruskealla, joka oli aika lähellä mun omaa ihonväriä :)

      Poista
    2. Oi vitsi, pitääpä alkaa metsästää ;) oon jämähtäny käyttää ruskean ja harmaan eri sävyjä, niin ois kiva kokeilla jotain uutta! toi näyttää kyllä superkivalle ♥

      Poista
    3. Joo, toivottavasti vielä löytyy, tuo on nimittäin viime syksynä ostettu ja ainaki meidän Ginasta on meikit loppuneet :// Tai sitten pidät silmät auki vastaavan varalle! Tuollanen kanervainen liila on kyllä tosi nätti :)

      Poista
  10. Todella kiva meikki ja täältä sun blogista saa kyllä aina inspistä meikkaamiseen! :) Ja tuo huulipuna on ihanan värinen<3 Mun tekisi mieli kauheasti ostella erilaisia huulipunia, mutta olen aivan hukassa niiden kanssa. Tai lähinnä sen kanssa, minkä väristä punaa mun kannattais käyttää. Punainen tukka ja jokin epämääräisen kellertävä iho on vähän vaikea yhdistelmä ainaki mun mielestä :D Pitäisi oikeasti mennä jonnekkin ammattilaisen käsittelyyn, saisi varmasti hyviä vinkkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja miten ihana kuulla että inspiroi käydä täällä kurkkimassa! <3 Sitä aina toivonkin! :) Hmm sulla kuitenkin on tumma tuo sun tukka, eikä sellainen paloauton punainen, niin siinä mielessä varmaan aika monikin sävy kävisi sulle! :) Mun on nyt vähän vaikea ite mitään vinkata, kun en susta tiedä muuten kuin kuvien perusteella ja niissäkään ei ihan sitä oikeaa sävyä pysty sanomaan, mutta mitä tossa sun viimesimpiä blogikuvia koitin kurkkailla, niin musta sulle vois sopia vaikka sellanen tummempi marjainen puna! Niinkuin joku tän tyyppinen: http://allthelittleroyals.blogspot.fi/2015/05/evening-look-in-plum.html :) Tai sitten kannattaa tosiaan käydä jossain meikkiopastuksessa tai nykäistä kosmetiikkaosastolla myyjää hihasta! :)

      Poista
  11. Huhh mitkä silmät sulla on tyttö!! :D

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!