13.6.2015

TUTORIAL: BRONZED SUMMER GODDESS


Lupailin eilisessä postauksessa tutorialia tähän aivan ihanaan kupariseen silmämeikkiin. Niinkuin eilen jo mainitsinkin, niin tämä meikki nousi kyllä yhdeksi omaksi kesäsuosikiksi!


1. Aloitin koko meikin teon silmistä, ja nyt päästäänkin teippitemppuihin -jee! Levitin luomille siis aivan tavallista meikinpohjustajaa, jonka jälkeen luomille ja aivan kulmakarvan alareunaan asti levitin peitevoidetta. Tämän jälkeen otin palaset teippiä, ja kiinnitin ne silmän ulkonurkkiin. Ihan miten sattuu teippejä ei kannata kuitenkaan naamaan lätkiä, vaan kurkkaile sen verran peiliin että asettelet teipit siihen asentoon, mihin haluat eyelinerin siivet "asettaa". 

2. Luomivakoa varjostin aika runsaallakin kädellä vähän oranssihtavalla vaaleanruskealla. Mulla oli tässä käytössä mun iholle normaalisti aivan liian tumma kivipuueri.

3. Seuraavaksi varjostin silmän ulkonurkkaa v:n muotoon, keskittyen kuitenkin todella paljon nimenomaan ulkonurkkaan, ja varoin tuomasta väriä liikaa luomen keskelle. 

4. Tässä violetissa smoky eye -meikissä käytin huulipunaa luomivärin pohjana ja se osottautui niin hyväksi keksinnöksi, että hyödynsin kikkaa tässäkin meikissä. Valitsin luomelle siis vaalean, hieman hohtavan huulipunan, ja sormella töpöttäen levitin sen paikalleen...

5. ...jonka jälkeen pakkasin siveltimellä huulipunan päälle vaaleaa helmiäistä luomiväriä. Kokeilin ensin kämmenselkääni pariakin eri huulipunan ja helmiäisluomivärin yhdistelmää, jolloin näki noin jo ennen huulipunan luomille levittämistä, että mikä puna toistaa kauniiten luomivärin väriä ja hohtoa. Käytin itse tässä kahta vaaleaa luomiväriä; hieman punaiseen taittavaa shamppanjaväriä, sekä kellertävää shamppanjaväriä. 

6. Lisäsin seuraavaksi lisää lämmintä ruskeaa luomivakoon.

7.  Tummensin myös hieman ulkonurkkaa tummalla ruskealla, ja häivyttelin pehmeäksi sen siirtymäkohtaa vaaleaan väriin.

8. Sitten kissarajaukset. Teippi on kätevä luomivärienkin levityksessä, sillä silloin saa niiden rajasta selkeän ja linjakkaan, mutta eyelinerin teossa teippi on kyllä myös suuri apu! Päätät vain kuinka pitkän hännän rajauksellesi haluat ja piirrät sen teipin reunaa mukaellen. Itse vein rajauksen myös aivan silmän sisänurkkaan asti, koska halusin suht näyttävät rajaukset, mutta tokihan sen voi jättää myös esimerkiksi silmän puoliväliin, jos se sopii omalle silmän muodolle paremmin. Olisin halunnut tehdä rajauksista myös vielä paksummat, mutta raskaiden luomien takia piti tyytyä nyt tähän paksuuteen, jotta lineri ei peitä liikaa tilaa luomen keskiosasta. + Häivyttelin luomivaosta ylöspäin vaalealla, mattaisella luomivärillä!

9. Tässä välissä poistin teipit, pyyhin poskilta pois varisseet luomivärit, ja tein meikkipohjan ja kulmakarvat. Siistin aivan kulmakarvan alareunaa vaalealla peitevoiteella ja korostin kulmaluuta vaalealla helmiäisellä luomivärillä. 

10. Levitin vaalean peitevoiteen huolellisesti myös silmien alle, ja siveltimen avulla varoin suttaamasta eyelinerin tarkkaa alareunaa. 

11. Alaluomelle levitin samoja tuotteita mitä käytin kohdissa 2. ja 6. Lisäsin myös hitusen kuparin väristä luomiväriä. Häivyttelin pehmeällä, melkein puhtaalla siveltimellä alarajaa pehmeäksi ja lisäsin vaaleaa helmiäistä korostamaan silmän sisänurkkaa.

12. Sitten vaan ripsien taivutus ja reilu kerros ripsiväriä! Alaluomen vesirajan rajasin vielä vaalealla sisäkajalilla.

Kasvoille tein suht kevyet varjostukset, mutta sitäkin runsaammin käytin aurinkopuuteria tuomaan kesän hehkua ja lämpöä. Vaalea peiteaine viuhkamaisesti silmien alla, nenänvarressa, amorinkaarella sekä otsan ja leuan keskiosassa tuo kauniisti kirkkautta kasvoille. Nenänpieliä varjostin myös kevyesti aurinkopuuterilla, jolloin nenää huijattiin hieman kapeamman näköiseksi ja peitevoiteen vaalea korostus pääsi kunnolla oikeuksiinsa. Kevyesti poskipunaa ja persikanvärinen huulipuna -done!

// Here's the tutorial for yesterday's look. I used tape to get my eyeshadows and eyeliner into a straight line and used a light lipstick as a base to my shimmery light eyeshadows at the center of my lid! Propably my newest and coolest makeup tip! For my face, I countoured pretty lightly but added bronzer quite genorously to create that summery feeling. I used also light concealer to highlight under-eye area, the bridge of my nose and middle of forhead and chin, and contoured my nose lightly with some bronzer. Add some light blush and peachy lipstick, and the look is complete! How do you like this look? :)




Aiotteko te kokeilla tätä meikkiä tänä kesänä?? :)

***

Silmät / Eyes:

Lumene Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer
L’Oréal Paris True Match Concealer, 1 Ivory
IsaDora Velvet Touch Compact Powder, 16 Olive Beige Mist
IsaDora Eyeshadow Quartet, 61 Golden Sunset * (tummanruskea)
Rimmel Lasting Finish Lipstick, 206 Nude Pink
StarGazer Pearl Eyeshadow, Peach Flush
IsaDora Eyeshadow Quartet, 61 Golden Sunset * (vaalea)
Viva La Diva "Nudie 2" Eyeshadow Palette (Naked)
IsaDora Eye Shadow Palette, 50 Matte Chocolates (tummanruskea)
Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Liner, 003 Glossy Black
I Heart Makeup "I Am Naked" Eyeshadow Palette * (vaalea matta ja vaalea helmiäinen)
IsaDora Eyeshadow Quartet, 61 Golden Sunset * (kupari)
IsaDora Inliner Kajal, 56 Blonde
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara, Black Waterproof

Kulmat / Brows:

Lumene Blueberry Eyebrow Pencil, 2
Maybelline Eye Studio Big Eyes Eyeshadow Palette, 03
Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax, 2 Grey Brown/Harmaanruskea

Pohja / Base:

Lumene Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer
Rimmel Lasting Finish 25HR Foundation with Comfort Serum, 102 Light Nude *
L’Oréal Paris True Match Concealer, 1 Ivory
Grimas Make-up Powder
IsaDora Eyeshadow Quartet, 47 Heavy Metal (vaalea harmaanruskea varjostuksiin)
StarGazer Pressed Powder, Tan
Too Faced Bronzed & Poreless Pore Perfecting Bronzer *
Lumene Toutch Of Radiance Blush, 10 Radiant Blush/Kuulaus

Huulet / Lips:

IsaDora Perfect Moisture Lipstick, 159 Peach Passion *

* = Saatu/Gifted

20 kommenttia:

  1. no VAU! oli todella kattava ja selkeä tuto. ai LAIK!! sun silmät on kyl täyttä rakkautta..<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos Paula! <3 Haha höpsö, kato omias! :3

      Poista
  2. Ihana meikki! :) Kiitos tutorialista. Täytyy kyllä hyödyntää tuota teippikikkaa eyelinerissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi itsellesi kivasta kommentista! :) Huippua että tykkäsit, ja että teippikikasta oli hyötyä!

      Poista
  3. Aivan upea meikki! Ihana blogi sulla muutenkin, täytyykin jäädä seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! Ja ihana jos jäät seurailemaan! :) <3

      Poista
  4. Otin ohjeet ylös eli varmasti pääsee kokeiluun! :) Olen vähän huono käyttämään luomivärejä, tulee aina helposti liian meikattu olo. Mutta tämä on ihanan kevyt ja raikas, kesäinen! Olisi huippua jos jaksaisit joskus jatkossakin tehdä tälläisiä kevyempiä silmämeikkiä ohjeita. Ja sitten mulla olis toinenkin toive :D Joskus tulevaisuudessa olisi kiva nähdä erillaisia versioita meikeistä mitkä sopivat mielestäsi morsiammelle kesähäihin. En tiedä olenko ennenkin sanonut mutta sulla on täydelliset kulmat ja olet niin kaunis kokonaisuudessaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, huippua että tää oli mieleinen meikki!! :) Kiva kuulla myös toiveita kevyistä silmämeikeistä, sitä kun aina pähkäilee, että tykätäänkö täällä kevyistä, tummista vai värikkäistä meikeistä :D Hyvä idea myös tuo morsiamen meikki! Mun mielestä esimerkiksi vaikka juuri tämä voisi olla sopiva, mutta katsotaan mitä muuta saisin aikaan.. ;) Kiitos paljon ihanasta kommentista ja toiveista! <3

      Poista
  5. Ihan täydellinen kesämeikki, jälleen kerran. Oot kyllä ihan mun lempimeikkibloggareita, koska nää kaikki on niin helposti toteutettavissa ja silti näyttää niiiiin hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jestas miten ihana kommentti, kiitos Anni tosi paljon! :) Tälläisella on hyvä jatkaa tätä päivää, kiitos! <3

      Poista
  6. Ihana silmämeikki! Korostaa superkauniisti sun sinisiä silmiä :) Tää kyllä pääsee testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eveliina! Kupariset ja kultaiset sävyt kyllä sopii niin kivasti sinisille silmille :) Ihana kuulla että tykkäsit tästä ja kokeilet itekkin!! :)

      Poista
  7. Oh miten ihana! <3 Niin kaunis! Pakko päästä kokeilemaan itselleki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iina!! :) <3 Ihana, että tykkäsit!

      Poista
  8. Wau miten kaunis meikki! Siis mä oon niin kateellinen ihmisten meikkaustaidoista. Itellä on niin tumpelot sormet, etten saa millään siistiä meikkiä aikaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Essi! Heh, kyllähän sitä on itsekkin harjoittelun ja kokeilun myötä kehittynyt :)

      Poista
  9. Ei vitsit tää on upee! Ihan älyttömän nätti <3 toi huulipunapohjustus sopii niin hyvin, se antaa sellasta kivaa pinkkiä hohtoa ilman että on liian värikäs :) ehdottomasti kokeilen tätä, tähän saa niin kivasti eri sävysiä huulipuniakin yhdistettyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Alisa! Ihana kun jaksat aina käydä kommentoimassa! <3 Huippua kuulla, että menee kokeiluun!! :)

      Poista
  10. ooh, waude! ihana meikki! <3

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!