23.6.2015

BROWN + GOLD


Brown + Gold. En sitten sen mielenkiintoisempaa nimeä tällä "lookille" keksinyt -selkeesti tuo juhannuksen tauko on laittanut runosuonen ruosteeseen. :') Ei sillä, että nää otsikot yleensäkään mitään kovin ihmeellisiä olisi. MUTTA, noh. 

Ruskea ja kulta oli kuitenkin tän päivän meikissä ne kulmakivet! Aamulla näytti päivästä tulevan aivan ihanan aurinkoinen ja helteinen (mitä siitä tulikin!), joten halusin kaupungilla pyörimiseen jotain kevyttä mutta silti näyttävää, niiden ainaisten mustien rajausten sijasta. Multa on myös toivottukin jotain neutraaleja ja pehmeitä meikkejä, joten oli myös siitä syystä kiva tehdä tämän värimaailman silmämeikki. Ruskeaa nestemäistä eyelineria mulla ei ollut, mutta kajalkynä ajoi asiansa varsin näppärästi, ja rajauksen siivestäkin tuli tosi tarkka teippitempun avulla! Päälle kultaista glitter-eyelineria, myös hieman alaluomelle, ja sisärajaus vielä ruskealla -valmis! Tähän meikkiin olis varmasti sopinut kauniisti jokun tosi tummanpunainen burgundy huulimeikki, mutta se olisi enemmänkin sitten sitä syksykategoriaa. Näimpä valitsin huulille Too Faced:n Melted Peonyn, joka on ihanan kesäinen ja neutraali sävy. Mitäs te tykkäätte tästä ruskeasta meikistä? :)

// Brown + Gold ain't neccessarily the most exciting titel for this post, but those were the main colors used in this look, so I guess it's fitting. :') Today was really sunny and hot day so I wanted to use soft colors in my makeup, instead of the traditional black liners. My readers have also requested more neutral looks so I figured brown-toned look would be fun to do also for that reason. I didn't have brown liquid liner, but khol pencil worked just great, when applying it with a little help of a tape! On top of it, and also a bit on the bottom lid, I added gold eyeliner and used the brown khol also on the waterline to bring the look together. So easy! Dark burgundy lipstick would have looked gorgeous if it'd been autumn, but now on a sunny summer day I rather went for a light pink (Too Faced Melted Peony)!

10 kommenttia:

 1. wow tässä on meikki mun makuun!! värit ja kaikki ihan täydelliset. sun kulmat onkyllä niin upeet!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos Paula! <3 Kiva että sä tykkäät!! :)

   Poista
 2. Tykkään! :) Ja vitsit noi sun kulmat, olisko jossain vaiheessa jotain vinkkejä jaossa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla! :) Hih, siitä on tullut toiveita kanssa, eli joo, jossain välissä olis tarkotus tehdä kulmakarvapostausta! Vaikka ei mulla sen kummempia uusia "vinkkejä" taida olla, mutta noh.. ;)

   Poista
 3. Ihana meikki ja tuo rajaus on super ihana! :) <3

  VastaaPoista
 4. Ihana meikki, musta kaikki glitterrajaukset on niin kauniita!! Tää on kiva, kun vähän jotain erilaista mutta sopii silti käytettäväks melkeenpä minne tahansa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Alisa! :) Mäkin tykkään glitterrajauksista hurjasti! Himottaisi sininen glitter lineri.. ;) hehe.

   Poista
 5. Ooh tosi kaunis meikki, upeat nuo glitter-rajaukset! :)

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!