3.6.2015

MELTED FIG


Huulet / Lips:

Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick - Melted Fig

Kasvot / Face:

Too Faced Primed & Poreless Press Powder 
Too Faced Bronzed & Poreless Bronzer

***

Mun viimeisin, ja tummin Melted-huuliväri on Melted Fig. Sävy on mun omistamasta kolmikosta helpoin kuvattava ja väri toistuukin näissä kuvissa täydellisesti juuri sellaisena, kuin mitä se livenäkin on. Luumunpunainen, joka on kuitenkin todella pehmeä! Rakastin koulussa kuvaamataitoa, mutta siitä huolimatta tämän kyseisen värin nimeäminen on aika hankalaa. :D Onko tämä nyt se mauve, vai miten tätä kuuluisi kuvailla? Harmaaseen taittava, enemmän sinipohjainen violetti?? Hah. No, joka tapauksessa tämä sävy miellyttää mun silmää ja on kaikessa tummuudessaan kuitenkin hyvin hillitty, kaunis sävy. Tämän kaveriksi oli mun mielestä lähes pakko tehdä hopeinen silmämeikki kunnon näyttävillä kissarajauksilla!

Kirjoittelinkin aiemmin siitä, että näiden tummempien ja voimakkaampien värien kanssa kannattaa käyttää huultenrajauskynää ja/tai huulipunasivellintä, jotta värin saa huulten rajoille levitettyä tasaisesti ja nätisti. Ensimmäisessä kuvassa hieman näkyykin tuo punan sienimäinen applikaattori, jonka kanssa tarkan rajan tekeminen onkin siis aika haasteellista, ja huultenrajauskynän käyttö oli itselleni erittäin suuri apu.

6 kommenttia:

 1. Tosi kivan värinen tuo huulipuna/kiilto :) Sopii hyvin sulle :)

  VastaaPoista
 2. oii tääää huulikiilto on tosi herkullinen, ihana!!! tosta sävyn määritelmäsä en kyllä osaa sanoa hajuakaan mihin päi se taittuu==D mulla tullee mieleen iha lappapuuro!<3 terveisin värisokea ;> ps kisurajaukset on hurjan kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe joo totta! Tai no, "lappapuuro" on mulle ihan outo mut varmaan tällee eteläisittäin sanottuna vispipuuro ;D Kiiitos Paula! <3

   Poista
 3. Vitsit on kyllä kivan sävynen tuo huuliväri!
  http://kauneudeksijenica.blogspot.fi/

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!