18.6.2015

MIDSUMMER HELLO
Blogi hiljenee nyt juhannuksen ajaksi, mutta päivittelen varmasti kuulumisia Instagramiin, joten sen kautta (@pauliinalenius) voi seurailla mun juhannustunnelmia.Toivottelenkin kaikille nyt mukavaa Juhannusta -ottakaa iisisti ja pitäkää kivaa!! Palataan me asiaan taas ensi viikolla! 

ps. Bloggerin kautta pamahti alkuviikolla rikki 100 lukijan raja -vauuu ISO kiitos kaikille, jotka ootte tänne tienne löytäneet ja jääneet lukijaksi! Oon aika otettu. ♥ 

// It's gonna be silent in here for the rest of the week, as I'm heading to spend Midsummer. I'll be back with new posts on next week! Also, thank you all so much for following my blog -my blog reached 100 followers via Blogger earlier this week!
Have a great weekend, everyone! xoxo

10 kommenttia:

 1. Ihanan kirkas huulipuna! Oikein mukavaa juhannusta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! Se on Too Facedin Melted Candy, joka pari postausta aiemmin täällä vähän vilahtikin :) Kiitos, samoin sulle Riikka! :)

   Poista
 2. Ihanaa juhannusta sinnekin suuntaan kaunokainen!♥ :*

  VastaaPoista
 3. Vaude minkä sävynen huulipuna, sopii sulle täydellisesti! :)
  helmi-i.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Toi huulipuna on vaan niiiin ihana!! <3 Oikein ihanaa juhannusta sulle! Ja muuten ihan huippujuttu toi 100 lukijan rajapyykki, sun blogi on niin ihana, että lukijoita tulee varmasti vielä rutkasti lisääkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Kiitos paljon Alisa, oot kyllä ihana ja sun kommentit piristää aina! <3 huippua juhannusta sulle!

   Poista
 5. Apua oot ihan laittoman kaunis!! Wau toi huulipuna sopii sulle törkeen hyvin :*

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!