25.6.2015

SUN-KISSED GLOW BY LUMENE


Tiedättekös, mulla tuntuu aina ajoittain olevan tosi hyvä arpaonni! Lumenen Instagram-tilillä oli tuossa jokunen aika sitten kilpailu, jossa oli mahdollista voittaa yllä näkyvä setti itselleen ja yhdelle kaverilleen, ja meikähän sitten sattui olemaan yksi kolmesta voittajasta! Toisen paketin annoin ystävälleni I:lle, sillä tuo tyttö on oikea hohtotuotteiden suurkuluttaja, ja olinhan mä hänet "kilpakaverikseni" tägännytkin. Voittopaketti saapui sopivasti mun nimipäiville, ja setti sisälsi kolme aivan ehdotonta must-have tuotetta kesää ajatellen, ja ajattelinkin tulla vinkkaamaan näistä upeuksista myös täällä blogin puolella! Löytyykö teidän meikkipussukoista jotain tästä kolmikosta, vai päätyikö jokin kenties ostoslistalle? ;)

KIITOS LUMENE! 


LUMENE Arctic Sun Skin Tone Perfector - Ihon Sävyn Heleyttäjä / 10 Honey Glow

Tämä ihonsävyn heleyttäjä oli mulle entuudestaan tuttu tuote, vaikka tällä hetkellä meikkipussista uupuukin. Tykkään kovasti tästä kauniista hehkusta, minkä voide iholle tuo! Katsokaa nyt miten freesi hohde! Ah. Voidetta voi käyttää iholla ihan sellaisenaan korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia kuten poskipäitä yms. Sitä voi levittää meikkivoiteen alle tiettyihin yksittäisiin kohtiin, tai sekoittaa kokonaan meikkivoiteen joukkoon, jolloin koko kasvot saavat hillittyä, aurinkoista hehkua. Jospa tuo kunnon kesä nyt vaan lähtisi täällä Suomessakin käyntiin, niin pieni sipaisu tätä muuten ruskettuneille, meikittömille kasvoille, olisi kyllä niin kiva heleytys päivään! Tämän nimeen vannoo muuten myös Nude-blogin Erika!



LUMENE Arctic Sun Highlighter - Hohdeaurinkopuuteri ☆

Tätä hohdepuuteria oon monesti kaupoissa ihaillut, sillä jo pakkaus itsessään näyttää niin kovin kauniilta, mutta härregyyd. KATSOKAA nyt tuota upeaa kultaista hohtoa, minkä tämä tuote iholle antaa! Vau! Toki tähän kuvaan swatchasin tuotetta vähän runsaammalla kädellä, eli kasvoille ei nyt välttämättä ihan näin paljoa tarvitse tuotetta levittää -ellei halua loistaa kuuhun asti.. :D Mä harvemmin olen käyttänyt mitään kovin hohtavia tuotteita mun kasvoilla, sillä herkästi rasvoittuvalla ja isot ihohuokoset omaavalla iholla liika kiilto ei vaan näytä kovin imartelevalta. MUTTA. Tähän rakastuin. Ja varmasti tulen sipaisemaan poskipäiden korkeimpiin kohtiin tänä kesänä (ja seuraavinakin)! 


LUMENE Gel Effect Nail Polish / 47 Sunbeams - Auringonsäteitä

Näitä gel effect -lakkoja en olekaan vielä aiemmin Lumenelta kokeillut, joten oli tosi mukava saada sellainen yksilö nyt vihdoin itsellekin. Sävy 47 Auringonsäteitä yllätti mut peittävyydellään! Kynsillä ei tässä ole siis kuin vain kaksi kerrosta lakkaa. Lakka kuivui myös todella nopeasti ja kynnen pinnalle jäi ihanan sileä pinta. Tämäkin sävy näyttää niiin hyvältä ruskettunutta ihoa vasten! 


// I won these three amazing summer products from LUMENE Finland's Instagram competition, and I couldn't be more happier! Arctic Sun Skin Tone Perfector in the shade of 10 Honey Glow gives a beautiful glow to the skin and it works either under your foundation, mixed into the foundation - or just on your bare (and tanned) skin! And look how gorgeous the Arctic Sun Highlighter Powder is -such a pretty packaging and the gold toned glow! I do admit I swatched it quite heavily on my hand, so you may want to apply it little lighter on your face.. :) Gel Effect Nail Polish 47 Sunbeams surprised me with it's great coverage! Here, I only have two coats and it already covers the nails perfectly. This shade looks super against tanned skin! Thank you LUMENE for these products, I'm a fan! 

16 kommenttia:

  1. Tuo hohdeaurinkopuuteri tarttui käpäliin heti ilmestymisensä jälkeen ja sen koommin en ole siitä luopunut. Varakappalekin odottaa jemmassa ja postauksenkin olen ihanaisesta kirjoittanut. Minä sudin sitä ihan koko kasvoille isolla puuterisiveltimellä, tuo upeaa hehkua kasvoille olematta kuitenkaan millään lailla överi. Sopii täydellisesti myös vähän valkoisemmallekin nassulle, aivan täydellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mahtavaa, kiva kuulla!! :) Tää on kyllä upea tuote!

      Poista
  2. voiei taas ehkä joudun ostamaan ..ainakin ton puuterin!! ihanat kuvat muuten<3

    VastaaPoista
  3. onks tossa puuterissa miten paljon ns jotain hilettä? näyttää tossa swatchissa aiia glitterimäiseltä :/ muuten on kyllä tosi kaunis :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei siinä itseasiassa oo hilettä/glitteriä! :) Nyt kun mainitsit niin tuossa swatchissa tosiaan vähän siltä näyttäisi, mutta mulla on tätä nyt kasvoilla ja näyttää kyllä vain tasaiselta hohdolta! :) Katsotaan josko saisin huomenissa postauksen julki, missä se näkyy kasvoilla!

      Poista
  4. Upeaa tuo kynsilakka, melkein pakko hommata itsellenikin ! :) multa kun ei vielä tätä sävyä löydy, mut pikku laatikollinen muita sävyjä... ei niitä voi ikinä olla liikaakaan ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hommaa ihmeessä!! Munkin kynsilakkakokoelma lähentelee jotain 100 lakkaa, mutta eipä tällasita kyllä vielä löytynyt! ;) Tää on ihana! <3

      Poista
  5. Sulla on ihan sairaan ihana blogi ja oot tosi hyvä meikkaamaan! Onks sulla youtube kanavaa jossa ois mahdollisesti meikki tutoriaaleja. Ois tosi ihana nähdä sellasia videoita joissa ihminen osaa ton siveltimen käytön taidon. Pakko alkaa seuraamaan ja lukee lisää näitä vinkkejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kiitos tosi paljon Mira!! Ihana kommentti, joka sai kyllä hyvälle tuulelle! :) Tuolta bannerin alapuolelta löytyy linkki Youtubeen -oon muutamia videoita tehnyt, mutta vielä olisi sillä saralla parannettavaa ja opittavaa, toivottavasti kuitenkin tykkäät! :') Mukava jos jäät mukaan seurailemaan!! :) <3

      Poista
    2. Voi nää tuotteet on niin ihania, vielä kun olisi ruskettunut! Noi voide ja puuteri oli ihan hittejä viime keväänä kun tuli markkinoille, olin juuri silloin Lumenella työharjoittelussa ja kuolasin noita päivät pitkin! :D Tuo kynsilakka pitää kyllä saada!

      http://m-stay-fresh.blogspot.com/

      Poista
    3. No sanos muuta, ruskettuneella iholla ois ihan vieläkin täydellisempiä! Joo tuo voide mulla on kanssa ollut ennenkin -nää on kyllä kaikki huikeita! Kynsilakka yllätti niin positiivisesti, että tää on ehdoton lemppari tällä hetkellä, suosittelen! ;)

      Poista
  6. Oi miten ihania kesätuotteita, siulla oli onni matkassa kun voitit nuo itsellesi! :) Tuota ihon sävyn heleyttäjää voisin ehdottomasti kokeilla! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä kokeilemaan, nää on kaikki tosi ihania!! :) Kiitos Tuuli kommentista! <3

      Poista
  7. Tuota hohdeaurinkopuuteria olen hypistellyt jo pitkään ja tän jälkeen se kyllä lähti ostoskoriin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla! Jee, se on kyllä upea tuote! :) Tuossa seuraavassa postauksessa se näkyykin kasvoilla! :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!