5.5.2014

UUSI MEGATRENDI MEIKKIVOIDERINTAMALLA - CUSHION FOUNDATION

Siis mikä? Tyynymeikkivoide?

Luin juuri Virven Ostolakossa-blogista nyt Etelä-Koreassa villitsevästä cushion-meikkipohjatrendistä, ja yhdyn kyllä hänen mietteisiinsä siinä, että on vain ajan kysymys, milloin tämä villitys rantautuu meille Suomeen. Itse ainakin odotan mielenkiinnolla!


Nerokkaalta vaikuttava uusi tapa pakata nestemäistä mekkivoidetta sisältää meikkisienen, joka ei lupausten mukaan ime miekkiä itseensä, ja levittää sen iholle ennätysajassa sormilla levitettyyn nestemäiseen meikkivoiteeseen verrattuna. Tuote lupaa myös suojakertoimen 50, kosteuttaa ja hillitä talineritystä, vaalentaa ihoa, tasoittaa ihonsävyä, sekä olla juonteita vastaan oleva tuote.


YouTuben mainosvideo tuotteesta vaikuttaa, noh, Koreamaisen lapsekkaalta, mutta Virve testasi tuotetta myös itse ja vakuuttui tämän tyynymeikkipohjan tehosta. Ennen ja jälkeen -kuvia sekä hänen arvioitaan tuotteesta voit käydä vilkaisemassa täältä.

Joko te olette kuulleet tästä uudesta cushion-meikkipohjasta? Olisiko teidän meikkipussissanne tilaa kyseiselle tuotteelle?

Kaikki kiinnostuneet huom! Koska Euroopassa ei näitä tuotteita ole vielä saatavilla, Etude Housen tuotteita voit tilata Suomeen ilman postikuluja täältä.

ps. hyvää syntymäpäivää rakkaalle siskolleni!

4 kommenttia:

  1. selailin sun blogia aika paljon pidemmälle, ja täähän vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! kivoja meikkivinkkejä ja uusia juttuja meikkien saralla, joita ei välttämättä ole itse aiemmin hoksannutkaan :-) juuri tuollaisia juttuja olisi kiva joskus testailla, esim. keltaista eyelineriä :) sun blogi vaikuttaa tosi lupaavalta, pitää kyllä myöhemminkin tulla tänne katselemaan! pakko vielä sanoa, että sulla on upeat hiukset, tuo liukuvärjäys on ihana<3

    http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista, kiva kuulla, että tykkäät! Ja toivottavasti palaat lueskelemaan myöhemminkin! :) Hiukset olen viimeksi värjäyttänyt n. vuosi sitten kampaajalla, ja siitä lähtien ylläpitänyt tuota liukuvärjäystä ihan täällä koti-salongissa, mutta onneksi ei mitään isompia vahinkoja ole päässyt sattumaan! :D Nyt on pohdinnassa kyllä jokin muutos, mutta päätös on vaan niin vaikea..! Täytyy myös käydä vierailemassa sun blogissa heti pikimmiten!

      Poista
  2. Oi, vaikuttaapa hienolta tuotteelta! Kiva tää postaus c: + pakko sanoa että aivan ihana ulkoasu ja varsinkin banneri, oot hirmu kaunis :3 ja tää blogi muutenkin on tosi mahtava :3

    http://cowswings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos paljon! :) <3 Ja eikös! Mielenkiinnolla odotan, miltä meikkimerkiltä saapuu samanlainen versio ensimmäisenä tänne Eurooppaan. :) Lueskelin myös blogiasi ja vau mikä taiteilija sieltä paljastuikaan!

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!