18.5.2014

LIPSTICK TRY-OUTS

Aina ajoittain innostun huulipunista ihan mielettömästi, varsinkin silloin, jos on nähnyt meikkejä kivoilla huulipunilla ja itse ihailen Australialaisen YouTube beautyblogger Shannon Harrisin (Shaaanxo) kokeilunhalua, rohkeutta ja visuaalista silmää testailla jopa niitä erikoisempiakin huulipunasävyjä. Vaikka vihreät huulet ei mulle tulis itselle mieleenkään, niin violetti huulipuna on kiehtonut mua jo pidemmän aikaa, ja kirjoittelinkin kerran aiheesta - postaukseen pääset tästä. Myös Nude-blogin Erika on inspiroinut mua oranssilla huulipunallaan (check it out!), mutta aivan kuten violetin kanssa, niin olen epäillyt myös tämän oranssin sopivan mulle. 

Vietinkin tämän sunnuntaiaamun kokeilemalla virtual makeoverin avulla erilaisia huulipunasävyjä! Tää on todella kätevä tapa testata eri sävyjä ihan kunnolla, sillä kauppojen testerit eivät ole mitenkään hygienisin vaihtoehto... Tällä tapaa välttyy myös virheostoksilta, kun pystyy heti näkemään, sopiiko jokin väri omille kasvoille. 

Väriskaala näissä internetin makeover-sovelluksissa on todella laaja, aina vaaleista nudesävyistä punaiseen, tummaan ja koralliin, mutta itse päätin kokeilla nyt tällä hetkellä eniten himottavia säyjä; violettia, kirkkaanpunaista, pinkkiä, fuksiaa ja oranssia.


Nuo punaiset näyttäisi olevan eniten niitä mun omimpia sävyjä, joskaan tuo oranssi ei kyllä epäilyjeni mukaan tunnu olevan ihan se mun väri. Violetti sen sijaan herättää melko ristiriitaisia fiiliksiä. Se kun mun mielestä näyttää todella hyvältä tuossa ylemmässä kuvassa, mutta hymyillessä sen viehätys jotenkin kaikkoaa. Vai mitä mieltä te olette? :)

Nuo virtual makeover-sovellukset ovat käteviä myös silloin, jos pohtii uutta hiusväriä tai -mallia. Kokeilinkin erästä hairstyle-osiota tänään, mutta varsinainen postaus aiheesta tulee myöhemmin.

Ihanaa aurinkoista sunnuntaipäivää! Mä lähden nyt I:n kanssa paistattelemaan iltaa Ruissalon rantaan. Ihan mahtavaa, että kesä on vihdoin tullut.

6 kommenttia:

 1. Musta sulle sopii oranssi täydellisesti! u are beautiful :3

  VastaaPoista
 2. tosi kätevä testata huulipunien sopivuutta itselle tuolla tavalla, mä en oo aiemmin hoksannutkaan tuollaista! :) mun mielestä oranssi sopii kyllä sulle tosi hyvin! ja tuo violetti on tosi jännä ja erikoinen, ei ihan joka päivä tuu tuollaista vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa ehdottomasti kokeilla tätäkin tapaa! :) Ei tuu sitten niin herkästi ostettua sellaisia sävyjä, jotka ei sitten sovikaan itselle. Ja välttyy tosiaan ainakin siltä huuliherpekseltä, minkä pahimmassa tapauksessa noista kaupan testereistä voi saada... ;D Ai sunkin mielestä oranssi sopisi mulle? Hmm, kumma miten se omaan silmään näyttää niin hassulta, täytyy varmaan alkaa katsomaan sitä vähän uusin silmin..! :) Ja tuo violetti tosiaan on vähän erikoisempi, vois mennä kivasti joskus vähän spesiaalimpiin tilaisuuksiin tai muuten vaan yksinkertaisen meikin ja asun kanssa.

   Poista
 3. Mä en tosta violetista tykkää oikein kummassakaan kuvassa. Mutta oranssi sopii sulle todella hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aika epätavallinen sävy, joka itsellekin on vielä melko "harmaalla alueella" :) Kylläpäs kaikkien mielestä toi oranssi sopiikin mulle -ehkä mun täytyy alkaa uskomaan teitä ja haudata omat kriittiset näkemykset! :D Kiva kun tulit kommentoimaan! :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!