19.5.2014

FOLLOW ME

Ajattelin, että voisi olla kiva käydä läpi kaikki keinot, miten blogiani voi seurata aktiivisesti. :)

BLOGGER:

Bloggerin lukijat eli Google käyttäjäraati on siis tuo oikealla oleva blogin "Jäsenet" -palkki, jonka kautta blogiin voi liittyä lukijaksi. Tämä on helppo tapa seurata blogeja ja se vaatii lukijalta vain Google-tilin perustamisen (eli siis gmail-sähköpostiosoitteen).


BLOGILISTA:Blogilistaa voi käyttää uusien blogien etsimiseen ja listojen selailuun ilman rekisteröitymistä, mutta jos haluat merkitä blogeja suosikeiksi ja seurata niiden päivityksiä, tulee sinun rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen on ilmaista.

Seuraa blogiani Blogilistalla tästä.


BLOGLOVIN':


Bloglovin on Blogilistan tapainen palvelu, joka ilmoittaa aina seuraamiesi blogien uusimmat päivitykset, sekä näyttää myös, jos sinulla on lukemattomia postauksia. Saat myös sähköpostiisi viestejä, joihin on kerätty seuraamiesi blogien uusimmat postaukset -tämä on mielestäni todella kätevää, sillä näin pysyy helposti perillä uusista päivityksistä! Bloglovin on myös visuaalisesti hyvä palvelu, sillä se ei näytä pelkkiä linkkejä postauksiin kuten blogilista, vaan myös kuvat. Palvelu vaatii rekisteröitymisen, joka on ilmaista ja tapahtuu joko Facebook- tai sähköpostitunnuksilla.

Pääset seuraamaan blogiani Bloglovin'ssa tästä.


FACEBOOK:


Lähestulkoon kaikki ovat nykyään Facebookissa ja näin ollen myös tälläkin blogilla on omat Facebook-sivunsa. Sinne päivittyy jokainen postaus reaaliajassa, ja joskus voi ilmestyä myös jotain sneak peekkia tulevista postauksista tai linkkiä muuten vain huomionarvoisiin, bloginaihepiireihin liittyviin asioihin/ilmiöihin. Tietenkin, jos Facebookia käyttää harvemmin, voi jotkin postaukset jäädä huomaamatta, se kun ei siis ilmoita, jos olet missannut jonkun blogipostauksen. 

Liity lukijaksi Facebookissa tästä.


PINTEREST:


Pinterest ei sinänsä liity blogiini mitenkään, sillä sinne ei postauksia ilmesty eikä sen kautta niitä pysty lukemaan, mutta sieltä voi seurata minua inspiroivia asioita niin pukeutumisen, meikkien, hiusten, kodin sisustuksen, ruokareseptien ja monen muun kategorian saralta. Pinterestissä voit siis seurata itse henkilöä, jolloin palvelun etusivulle päivittyy uudet "pinnaukset" ja tykkäykset jokaisesta henkilön kategoriasta, mutta voit myös halutessasi seurata vain jotakin tiettyä taulua. Esimerkiksi, jos sinua kiinnostaa vain hiukset ja kampaukset, voit seurata pelkästään tätä taula, jolloin muiden kategorioiden lisäykset eivät tule sinun etusivullesi. Yksi varoituksen sana: Pinterest on todella koukuttava, joten ei muuta kuin sinne rekisteröitymään ja pinnailemaan omia inspiraatiotauluja! ;)

Seuraa Pinterestissä @psuinela.


INSTAGRAM:


Myöskään Instagramin kautta ei blogin postauksia pysty lukemaan, vaan se onkin enemmän henkilökohtaisempi väylä kuvien jakamiseen. Sieltä siis pääsee seuraamaan ihan sellaistakin arkea ja asioita, mitä en tänne blogin puolelle päivittele. Instagramissa mua voi seurailla nimimerkin pauliinalenius kautta, mutta  aivan blogin alareunasta löytyy myös kuuden uusimman palveluun lisäämäni kuvan rivi, joiden kautta pääsee klikkaamaan Instagramin puolelle.

Seuraa Instagramissa @pauliinalenius.

TERVETULOA SEURAILEMAAN ALL THE LITTLE ROYALSIA ERI KANAVIEN KAUTTA! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!