26.3.2014

NEW IN


Järjetöntä. Hullua. Naurettavaa. Näillä sanoilla joku voisi kuvailla tätä mun kosmetiikkashoppailua, vai pitäiskö sitä kutsua jo hamstraamiseksi? ;D Mulle uuden kosmetiikan ostaminen tuo kuitenkin sen saman fiiliksen kun ehkäpä suklaamuffinsi tai salitreeni joillekin toisille; mieliala paranee heti! Toki ihan shoppailu ylipäänsä on oikein terapeuttinen tapahtuma huonona päivänä, mutta näin kemikalion puolelta on aina yhtä kiva kokeilla uusia tuotteita. Viimeaikoina onkin tullut osteltua yhtä sun toista. Kaikkia en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta esitelläämpä ne nyt, niin ovat sitten mahdollisesti tulevaisuudessa jo edes kerran mainittuja.


1. L'Oréal Paris - Triple Active Anti-Shine, kolmitehoinen mattapinnan antava kosteusvoide. Päivävoide lupaa supistaa ihohuokosia ja tedä niistä vähemmän näkyvät, antaa 8 tunnin kosteutuksen sekä tehdä ihosta mattapintaisen. Oon tätä nyt vasta kolmena päivänä käyttänyt, ja vaikka tuotetta levittäessä tuntee voiteen koostumuksesta iholle jäävän mattapinnan, ei se kuitenkaan täysin pidä kurissa päivän mittaan alkavaa ihon kiiltelyä. Miinusta myös purnukan ulkonäöstä -mulle tulee tästä mieleen ihan joku mummojen puteli!? :D

2. Lumene Finland - Pore-tightening Toner, ihohuokosia supistava kasvovesi. Tämä kiinnitti mun huomion töissä, ja pakkohan se oli myös kotiin kantaa. ;) Tuote lupaa tehdä ihosta täydellisen puhtaan ja kliinisesti todistetusti parantaa ihon kosteustasapainoa, samalla kun supistaa ihohuokosia. Tätä olen myös käyttänyt vain muutaman päivän aamuin-illoin, enkä sen vaikutuksista niinkään osaa vielä sanoa, mutta kasvovesi mulla muutenkin on jo jokin aika sitten loppunut, joten eipä tästä haittaakaan ole!

3. Essie-kynsilakka / sävy: Hors D'Oeuvres. Taas uusi yksilö mun kokoelmiin. Ihailin tätä ja On A Silver Platter -lakkaa Essien Encrusted Treasures -kynsilakkakokoelmasta jo muutaman viikon töissä ja niiden kahden välillä arvottuani, lopulta päädyin tähän kellertävän-kultapohjaiseen sävyyn, jossa on reilusti hopeisia glittereitä (tuo toinen olisi ollut vihertävän-hopeapohjainen sinisillä glittereillä). Jännityksellä odotin onko tää sittenkin vain päällyslakka (glitterlakoista kun ei ikinä osaa päällepäin sanoa kuinka peittävää lakka on), mutta suureksi helpotukseksi tää olikin ihan tavallinen kynsilakka. Yksi kerroskin siis riittäisi, mutta itse laitoin kaksi, kunnon tasaisen peittävyyden saamiseksi. Upean metallinen!


1. California Tan -Tinted Self Tanner Spray, itseruskettava suihke. Nämä kaksi päätyi tuliaisiksi Helsingistä Kauneushoitola Sunrisen asiakasillasta. Kokeiluun ei kaksikko ole vielä päässyt -täytyy ensin kuoria ja kosteuttaa iho kunnolla!

2. Gina Tricot -aurinkolasit. Näitä en vaan voinut vastustaa! Vaikka enhän mä näillä täydellisesti näe, linsseissähän ei luonnollisesti ole vahvuuksia, mutta silti liian siistit vain kauppaan jätettäviksi. ;)


Luomivärejä!

1. Gina Tricot Beauty - Eyeshadow / sävy: 76 Brilliant Blue. Hieman helmiäinen sininen sävy. Tein itseasiassa tänään tällä ensimmäistä kertaa silmämeikin, mutta kuvia ei tullut aamulla räpsittyä -ehkäpä seuraavasta kokeilusta päätyy matskua myös tänne!

2. Gina Tricot Beauty - Eyesahdow / sävy: 78 Rockstar. Kuvassa näyttää enemmän siniseltä, mutta kyllä tää ihan violetti on. Tällainen viileä siniseen taittava. 

3. StarGazer - Star Pearl -kiviluomiväri / sävy: Peach Flush. Vanha L'Oréalin helmiäisbeige on päässyt loppumaan jo aikoja sitten, joten Kinnusen tukussa tänään pyörähtäessäni oli tämä aina käytännöllinen sävy pakko ostaa mukaan.

4. StarGazer - Star Pearl -kiviluomiväri / sävy: Black. Perus musta luomiväri, jota en jostain syystä vielä entuudestaan omista!


1. Pyöreä luomivärin häivytyssivellin.

2. StarGazer - Permanent Eyeliner Pen, pitkäkestoinen rajaustussi / sävy: 04. Sinisenä tietenkin, vaihteluna ainaiselle mustalle. ;)

3. StarGazer - Soft Lip- & Eye Pencil, pehmeä meikkikynä silmien ja huulten rajaukseen / sävy: 39. Hieman hohtava pastellivioletti, jolla ajattelin rajailla alaripsien tyveä. 


1. StarGazer - Semi Permanent Lip Stain Pen / sävy: 06. Oranssinpunainen huuli"maali" (vai mikä näiden oikeaoppinen suomennos nyt sitten onkaan..?) -ensimmäinen laatuaan mun meikkipussissa! Täytyy testailla tämän teho pikapuoliin!

2. StarGazer - Concealer Brush Pen, valokynä, jossa kevyt crememäinen koostumus / sävy: 1.

3. Huulipunasivellin kotelossa (soopelia).


Hih, joko teillä tulisi tää kosmetiikkamäärä ulos korvista vai vieläkö pysytään kohtuuden rajoissa? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!