4.3.2014

KEVÄTUUTUUKSIA

Sain viime viikolla töistä tuliaisiksi kevätuutuuksia Lumenelta. Pussukasta löytyi Bright Now Visible Repair Serum -korjaava ja heleyttävä seerumi, Blueberry Intense Liner -vedenkestävä ja "smudgeproof" nestemäinen rajausväri sekä yksi ihanista uusista pastelliluomiväripaleteista; Blueberry -luomiväripaletti sävyssä 1 Kanervametsikkö.


Seerumi on suunnattu 30-55 -vuotiaille, joten sen ehkä päädyn lahjoittamaan äidille, mutta tuota luomiväripalettia ehdin jo kokeilemaan muutama päivä sitten (vaikka tarkoitus oli kokeilla sitä vasta tämän postauksen kuvien ottamisen jälkeen...noh, mahdollisuutta kuvaamiseen ei kuitenkaan tullut aikaisemmin) ja se vaikuttaakin oikein ihanalta! Oikeastaan aika hauskaa, että meidän osaston naisilla on kaikilla nyt viime päivinä vilkkunut pastellisen violetteja luomia ;D Pigmenttiä löytyy kivasti ja sävyt sointuvat nätisti yhteen. Taidankin hankkia itselleni vielä vaaleanpunaisen napin sisältävän pastellipaletin 4 Hohtavaa hiekkaa, sillä Erikan karkkiluomet näyttävät vaan niin keväisen tyttömäisiltä ja super fresheiltä! Eyelineria en silmissä ole vielä ehtinyt testailemaan, mutta ainakin kämmenselällä tuote lunastaa lupauksensa vedenkestävästä ja tuhraantumattomasta lopputuloksesta -tämä lineri pysyy ja pysyy!! Pois rajausväri lähtee nestemäisellä pyyhkien (vedellä tai ihan silmämeikinpoistoaineella) jännästi palasina "halkeillen", joten suttaamisen vaaraa ei siltikään ole.

Uudistin vanhat ja kuluneet meikkipussini Hennesin pastellisilla löydöillä: pienempi vaaleanpunainen, kiiltäväpintainen pussukka silveltimille, sudeille ja kynille sekä hieman suurempi, hohtavaa käärmeennahkakuosia jäljittelevä mintunvihreä pussukka muulle päivittäin käyttämälleni kosmetiikalle.


Löysin myös ihanat neonoranssit tennarit Hennesistä ja We Care Iconin pastellisen violetin kynsilakan Sokoksen Kutsu Kauneuteen -päiviltä. Siniset kamee-korvakorut kotiutin Ninjasta -jos sitä taas pienen tauon jälkeen opettelisi uudelleen käyttämään statement koruja, niillä saa arkisestakin asusta helposti astetta tyylikkäämmän!


Joko teidän kotiinne on eksynyt ensimmäisiä kevätuutuuksia? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!