30.9.2016

RIMMEL "THE ONLY 1 MATTE" LIPSTICK COLLECTION

* = Tuotteet saatu testiin maahantuojalta / Products gifted by the importer. 
Oon rakastunut. Nää Rimmelin mattaversiot (!!) The Only 1 -huulipunista on ihania. Siis IHANIA. Jos muistatte mun aikaisemman postauksen kaikista kahdeksasta Rimmelin originellista The Only 1 -punasta (klik), muistatte varmasti että ihastuin myös niihin. Ne kuuluu edelleenkin mun yksiin lemppareihin, ja nyt sinne kiilaa vielä nämä mattaiset uutuudet! Kun nämä kilahti postiluukusta oli pakko heti hehkuttaa Instagramissa, miten ihania uutuuksia on tulossa. :D Odottiko teistä jo moni tätä postausta tuon Instakuvan perusteella?



Huulipunien hylsyt noudattavat samaa linjaa kuin isosiskonsa, mutta ovat punaiset ja mattaiset. Tuoksu näissä on myös sama ja se on pakko mainita, muistan nimittäin vuosi sitten jonkun kommentoineen, että noiden tavallisten The Only 1 -punien haju kuvotti häntä.. Itse en kiinnitä tuoksuun mitään huomiota kun punan on saanut levitettyä huulille, eikä nämä muutenkaan ole mun mielestä mitenkään pahan tuoksuisia! Makukysymyksiä siis nämäkin. 

Punat levittyy huulille kuin unelma, ovat pehmeitä ja mattaisesta ominaisuudesta huolimatta eivät tunnu huulilla kuivilta! Jes jes! Kuten ensimmäisessä kokoelmassa, on myös näissä mattaversioissa pigmenttiä ihan hurjan paljon. Pysyvyys on ihan ookoo. Kyllä nämä syödessä ja juodessa kuluu huulten keskeltä, mutta sellaista kestävyyttä odotankin lähinnä vaan huulilakoilta, en tavallisilta punilta. Ja nää sävyt.. Niin kauniita, syksyisiä ja sellaisia, joita tulen varmasti käyttämään!






Kokoelmaan kuuluu siis yllä nähtävät viisi mattasävyä.

Trendsetter on ruskea nude ja Salute punaiseen taittava nude. Salute on mun mielestä juuri täydellinen "your lips but better" -sävy, ja onkin juuri siksi ollut töissä mulla käytössä. High Flyer on hieman tummempi kuin Salute, ja ihan mun suosikki tästä kokoelmasta! Niiin kaunis! Mä harvemmin ihan kirkkaan punaisia punia käytän, mutta Take The Stage on just eikä melkein täydellinen, ja valitsisin ehdottomasti just tän punan, jos klassisen punaiset huulet haluaisin. Mattaisella punalla saa huuletkin näyttämään täyteläisemmiltä, joten nään jo mielessäni pikkujoulut ja tällä tehdyt punahuulet! The Matte Factor on kokoelman tummin, ja siksi myös kaikkein haastavin levittää. Mä käytin huultenrajauskynää, ja koin silti todella hankalaksi saada tän nätisti ja skarpisti huulille. Upeahan tämä sävyltään on, mutta tän levittämiseen tarvii kyllä kärsivällisyyttä sekä rauhallista ja vakaata kättä.

The Only 1 Matte -huulipunat tulevat myyntiin hieman myymälöistä riippuen lokakuun alussa, ja hintaa näillä tulee olemaan n. 8,50 €. 

Mikä on sun suosikkisävy tästä kokoelmasta?

***

// I'm in love. These Rimmel The Only 1 Matte (!!) lipsticks are amazing! I fell for the original lipsticks as well, but these matte ones are sooo great!

The packaging is identical, except these tubes are frosty red. They feel soft and and almost as if you'd have nothing on your lips, they're not drying at all! Just like in the original collection, these have loads of pigment. They stay on quite okay. They wear off while eating and drinking, but personally I'm expecting that kind of longevity only from lip lacquers, not from regular lipsticks. The shades are also so pretty! I mean look at them!

There are five matte shades in the collection:

Trendsetter: brownish nude
Salute: reddish nude (quite like your lips but better!)
High Flyer: bit deeper than Salute, and my favorite of all of these
Take The Stage: the perfect bright red
The Matte Factor: pretty vamp color, but I found it hard to apply neatly and even

These will be hitting the stores here in Finland at the beginning of October, and will cost around 8,50 €. 

12 kommenttia:

  1. Mun makuun on vain ylin ruskea nude Trendsetter. Ruskeaan tai himpun verran lilaan taittavia nudeja olisin toivonut kokoelmaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei punertavat punat iske, mutta tosiaan tuo Trendsetter on tosi kiva ruskea, joten kannattaa kyllä ainakin se käydä kurkkaamassa! :)

      Poista
  2. Mulla odottaa nämä uutuudet vielä testaamistaan, mutta olen lähes 99% varma, että tuun ihastumaan näihin, koska ne alkuperäiset Rimmelin The Only 1-punat on aivan loistavia, varsinkin kun markettikosmetiikan punista puhutaan :)

    PS. Ihanat kynnet sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, jos sä tykkäsit niistä tavallisista niin mä voin vakuuttaa, että tuut varmasti ihastumaan myös näihin mattaisiin!! ;)

      Ja kiitos! Nää on ihan kaupan hyllyltä ostetut.. :P

      Poista
  3. Multa on mennyt tällaiset punat ihan ohi :D Kiinnostus kyllä heräsi, joten täytyy jossain kohtaa käydä paikan päällä katsomassa sävyjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nää on huippuja! Tosiaan nyt vasta tulossa myyntiin, että sen puoleen et oo vielä "ohittanut" mitään :) Kannattaa kyllä käydä kurkkimassa kun kauppoihin ehtivät!

      Poista
  4. Oih noi nudet! Oon tänään menossa 3+1 -päiville, pittää melkeen tsiikata paljon nuo sävyt vielä kertaalleen! :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta, nää on kyllä ihania! <3 Tsiigaa ihmeessä, jos nää on jo Sokokselle ilmestynyt! :)

      Poista
  5. Tuo Trendsetter ja Salute näyttävät ihanilta sävyiltä! ♥ Olen viime aikoina tykästynyt yhä enemmän mattapuniin, ja tämän postauksen perusteella voisin ehdottomasti kokeilla noita Rimmelinkin versioita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihania! <3 Suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä, niin hyviä punia! :)

      Poista
  6. Ihania! Itteäni viehättää eniten tuo tummanpunainen. :)

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!