2.1.2016

RIMMEL: NEW MATCH PERFECTION FOUNDATION + FIX & PROTECT PRIMER


Tämän kaksikon, tai noh, kolmikon, sain maahantuojalta testiin jo hyvän aikaa sitten, ja vihdoinkin sain aikaiseksi kuvailla tuotteet! Niinkuin olen monesti aikaisemminkin täällä blogissa puhunut, on Rimmel viime aikoina noussut mun arvostuslistalla huimasti korkeammalle kuin mitä olen sen aiemmin arvottanut. Viime kesän lempparimeikkivoide oli Rimmelin punakorkillinen Lasting Finish*,  ja nyt syksyllä saamani The Only 1 -huulipunat* ovat myös nousseet mun yhdiksi suosikeiksi. Ja nyt jatkaa Rimmel samoilla linjoilla menestyksensä kanssa. Ja pienenä sivuhuomiona vielä; vaikka olenkin nämä kaikki blogin kautta yhteistyössä saanut, niin kerron aina vain ja ainoastaan oman, täysin rehellisen mielipiteeni. Ja Rimmel ihan oikeasti on tehnyt muhun tässä edellis vuoden kuluessa vaikutuksen!

Sain siis testiin Fix & Protect -meikinpohjustusvoiteen, sekä uudistuneen Match Perfection -meikkivoiteen. Fix & Protect Makeup Primer* lupaa hyvää: suojaa ihoa ilmansaasteilta ja ehkäisee ihon kuivumista. Sillä on myös "anti-stress" ominaisuus, mitä tosin en itse osaa tulkita?! Primer sisältää SPF 25 -suojakertoimen, mikä on suuri plussa, sillä ainakaan mun ei tule käytettyä kasvoille mitään erillisiä UV-suojia (ellen sitten tarkoituksella mene rannalle itseäni grillaamaan...joka sekin on paha tapa, hah!). Ja tavallisena primerin funktiona tietenkin, meikin pohjustus ja sen pitkäkestoisuus. 

Kuten alla olevasta kuvasta näette, on primer valkoista ja melko juoksevaa. Se sisältää myös aivan aavistuksen verran pientä hohtoa, ja tuossa jälkimmäisessä käsikuvassa toivottavasti bongaatte kivan kuullon, minkä primer iholle jättää. Tällaiselle, jonka ihohuokoset ovat ihotyypistä johtuen melko suuret, ei tämänkaltainen juokseva pohjustusvoide niitä koloja täytä samalla tavoin, kuin silikonipohjaiset, paksummat primerit, mutta kyllä tämä 30ml puteli jo viimeisiään vie, sillä niin ahkerasti olen tätä kyllä ihohuokosistani huolimatta käytellyt! Meikkivoide nimittäin levittyy tämän päälle todella kauniisti (ehkäpä juurikin tuon hillityn kuullon takia), ja se myös pysyy erittäin hyvin paikallaan koko päivän! Tuotteen INCI-listan neljäntenä ainesosana on glyseriini, ja sen tarkoituksena juuri nimenomaan onkin saada tämän päälle levitetty tuote pysymään siinä kauan kiinni. Mattapintaista ominaisuutta tällä pohjustusvoiteella ei ole, joten jos ihosi rasvoittuu suurissa määrin, en ehkä tätä ensimmäisenä suosittelisi, mutta toisaalta, kiiltelee mun omakin iho herkästi ja silti olen tästä kyllä tykännyt. Paperilla taputtelua ja puuteroimista saa kyllä päivän mittaan vähän lisäillä, mutta ihotyypistähän tämäkin kiiltelyseikka lähinnä riippuu.


Match Perfection -meikkivoide* uudistui tuossa viime syksynä, ja sainkin kokeiluun kaksi vaaleinta sävyä ko. meikkivoiteesta, 081 Fair Ivory ja 102 Light Nude. Joku ehkä muistaa mun talvisen tuskailun vaaleiden meikkivoiteiden kanssa? Noh, tämän Fair Ivoryn kanssa sama taistelu jatkui. Meikkivoide matchaa täydellisesti dekolteeseen ja kaulan ihoon, mutta kasvot se vetää jotenkin liian valkoiseksi. Eikä niin vaaleat meikkivoiteet ole koskaan myöskään asettuneet mun kasvoille kauniisti, mistä lie johtuen. Seuraavaksi vaalein Light Nude puolestaan asettuu nätisti, mutta onkin sitten taas aivan liian tumma mun muuten valkealle talvi-iholle. Alla olevassa kuvassa olenkin sekoittanut näitä kahta väriä, mutta pienen värieron ehkä silti voi tarkkasilmäiset havaita. Tai sitten se on tuo aurinko, eh. 

Muuten meikkivoide on vaikuttanut todella hyvältä, ja sinnillä jonkun aikaa käyttelinkin näiden sekoitusta -kunnes päätin suosiolla jäädä odottamaan kevättä ja sitä, että en olisi ihan näin valkoinen..! Meikkivoide sisältää SPF 20 -suojakertoimen, se kosteuttaa tehokkaasti (24hr moisture hydration), ja se myös lupaa "blurrata" ihohuokosia ja häivyttää tummia silmänalusia. Suojakerroin - jee, kosteutus - jee, ihohuokosien häivytys - tuplajee! Mä todellakin huomaan tämän tasoittavan mun huokosia, ja toivottavasti tekin huomaatte saman, kun katsotte noita alla olevia kuvia. Etenkin poskilla olevat ihohuokoset ovat häivyttyneet nätisti. Tummia silmänalusia en tämän kuitenkaan sanoisi kunnolla peittävän, mutta muuten tämä kyllä lunastaa kaikki lupauksensa. Meikkivoide levittyy pehmeästi ja tuntuu erittäin kevyeltä iholla. Se peittää erinomaisesti, mutta ei kuitenkaan jätä maskimaista fiilistä. 


Fix & Protect Makeup primer, 30 ml, suositushinta 9,40 euroa,
Match Perfection -meikkivoide, 30 ml, suositushinta 10,90 euroa.


Kertokaahan, onko teillä kokemuksia kyseisistä tuotteista, tai kiinnostuitteko tämän postauksen ansiosta? :)

* = Saatu / Gifted

// I got the opportunity to test* Rimmel's new Match Perfection foundation and Fix & Protect Makeup Primer. Primer is very liquidy and white, but leaves a subtle glow on the skin. It contains glycerin which makes the foundation spread on top of it to really stick throughout the whole day. Also, SPF 25 is a great plus, especially if you're just as bad as me for using any specific UV shields! Foundation is also very nice, but the two lightest shades that I got (081 Fair Ivory and 102 Light Nude) are both a bit off on my pale winter skin. Fair Ivory matches my neck but makes my face look way too white, and Light Nude is way too dark. Therefore I'm leaving these to wait for spring and summer, when I'm not as white anymore! What I love on the foundation though, is that it's very smooth, it keeps your skin hydrated and also blurs a bit your pores! It covers well but feels very light on your skin and doesn't make it look cakey - so great!

5 kommenttia:

  1. Hei saanko kysyä yhtä juttua? Miten oot saanut tuon sivujen välilehti kohdan bannerin levyiseksi? Mulla ei onnistu millää :D Ps. sulla on niin tajuttoman kaunis blogi ja hyviä vinkkejä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Heidi! Hmm, tuosta on kyllä niin kauan aikaa, kun olen itsekin tuon välilehtiosion kanssa tapellut, että en kyllä valitettavasti osaa mitään tarkkaa ohjetta sanoa :/ Jotenkin koodailemalla se taisi mennä.. mutta kun katsoin noita koodejanikin, niin en kyllä osannut bongata että mikähän niistä liittyisi noihin välilehtiin -niin hepreaa ne mulle on :D googlettamalla kyllä pitäisi löytyä, ainakin sitä kautta oon itse joskus ohjeet bongannut.

      Ja kiitos kovasti! <3

      Poista
  2. Heipsan ihanainen ♥
    Sulle olisi pieni haaste:
    http://my-fantazya.blogspot.fi/2016/01/ystavakirja.html

    Ja mä en kestä miten hyvä iho sulla on ♥_♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi käympä heti katsomassa! :))

      Ja kiitos <3 Nyt se taas on hyvänä, mutta on niitä huonojakin ajanjaksoja :D

      Poista
  3. match perfectionia olen itse jo toista pulloa kuluttanut. ainoa tarpeeksi vaalea meikkivoide kalpealle iholleni!

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!