5.1.2016

BEIGE CUT CREASE

Mä sanoin tuossa viimeisimmällä videolla panostavani entistä enemmän näihin blogimeikkeihin (tarkoittaen jotain tummempaa ja mielenkiintoisempaa), mutta kun nää vaaleat lookit on vaan niin paljon kätsympiä perus arjessa! Vapaapäivät on tietty asia erikseen, kun ei välttämättä tarvitse lähteä minnekkään ja saa kokeilla ja leikkiä meikeillä ihan rauhassa, mutta työpäivät tai muuten kaupunkipäivät on vähän sellaisia, että huomaan meikkaavani tosi minimalistisesti. Kevyesti ja nopeasti. Olisikin ihan superkiva kuulla teidän toiveita; millaisia meikkilookkeja te haluaisitte nähdä? Toiveita värien puolesta? Tummaa vai vaaleaa? Kertokaa, ja pistäkää vaikka linkkiä kommentteihin jos ootte joskus löytäneet kivan kuvan, mistä te pidätte. Kommentointi blogeissa on viimeaikoina ihan yleisestikin vähentynyt todella paljon, joten on hankala arvioida mikä on tai ei ole lukijoiden mieleen. Siksi olisikin tosi kiva nyt kartoittaa vähän, että minkä tyylisiä lukijoita mulla siellä ruudun takana onkaan! :)

// I said on my latest video how my this year's goal is to focus more on the makeup looks I share here, but these light looks just are so easy on everyday life! On the days when I don't necessarily have to leave the house are perfect to play around with makeup, but on workdays I usually do something really simple and quick. Therefore, I'd like to hear your wishes; what kind of makeup looks you'd like to see? Any color wishes? Dark or light? Tell me, and feel free to even link a look on the comments if you have a picture you like. Would be really nice to see what kind of people I have as my readers and what do you guys like! :)

14 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän ihana meikki! Tää pitää ehkä yrittää apinoida :)

  VastaaPoista
 2. Näyttävät meikit ovat tietysti upeita katsella, mutta itse kaipaan ainakin enemmän arkimeikkivinkkejä, vaaleita sävyjä ja hyviä tuotevinkkejä! :) Juhlasesonkien aikana sitten kaikki värit ja glitterit peliin, mutta tällä hetkellä nudet ja harmaat meikit ovat enemmän käytännöllisiä.

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä ihan totta, että enemmänhän sitä arkea kuitenkin on kuin juhlia :) Kiitos Anne tosi paljon kun kommentoit ja kerroit ajatuksia! <3

   Poista
 3. huikean kaunis meikki! tosi seesteinen ja raikas samaan aikaan ja monta kivaa pikku twistiä löytyy, vaaauuu...<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! <3 Jotain jujua piti näinkin simppeliin juttuun keksiä.. ;)

   Poista
 4. Arkimeikki-vinkit on just hyviä! Tosi nätti meikki. :)

  VastaaPoista
 5. Wautsi ompa upea!♥ Oon ehkä piiiiiikkiriikkisen kateellinen sun meikkaustaidoistas :'D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hehe, harjoitusta ja rohkeeta kokeilemista vaan! :)

   Poista
 6. Todella ihana meikki ja olet superkaunis! :)

  http://behappywitheidi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Onpas ihana meikki, jotenkin tosi näyttävä vaikka onkin hillitty :))

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!