23.1.2016

REVLON FALSE LASHES

Revlon Volumize Lashes - V75
Rimmel The Only 1 Lipstick - 110 Pink A Punch (*saatu / gifted)

Oon jo tässä pidemmän aikaa käyttänyt irtoripsiä ihan arjessakin, aiemmin kun saatoin sellaiset liimailla vain juhliin tai vartavasten blogimeikkejä varten. Ihan suosikkeja on olleet Eyluren ripset -niissä on todella laaja valikoima erittäin luonnollisista aina todella dramaattisiin ripsiin. Useissa Eyluren ripsissä mitä olen itse käyttänyt, on myös ollut ohut ripsinauha, jolloin ripset on kaikista helpoin astettaa omaan ripsirajaan, ja lopputulos myös näyttää kaikista luonnollisimmalta. Nyt mä bongasin kuitenkin eräs kauppareissu nämä Revlonin V75-volyymiripset, ja koska ne näytti niin kauniilta, oli mun ne pakko ostaa kokeiluun!

Aluksi mua arvelutti onko nää ulkonurkista liian pitkät, sillä silmälasien kanssa irtoripsien käytössä saa aina vähän kikkailla, ettei ne osuisi ärsyttävästi linsseihin. Omatkin ripset jos joskus jää liian suoriksi, niin osuu häiritsevästi linsseihin kiinni. Mutta kumma juttu, vaikka nämä onkin tällaiset jonkun mielestä ehkä vähän överit ripset, niin nää ei ottanut lainkaan laseihin kiinni! Ainahan mä taivutan irtoripset liimauksen jälkeen vielä kertaalleen, mutta joidenkin toisten ripsien kanssa on joskus saanut taivutella ihan naurettavan määrän, ja silloin ripset vasta hölmöiltä onkin näyttäneet...suoraan ylös käännetynä. Näissä oli myös ohut ripsinauha, mikä on aina tosi suuri plussa -ja yksi ostokriteerikin!

Nämä on ollut mulla kahtena päivänä ja oon tykännyt kovasti! Mä tykkään käyttää ripsiä eniten silloin, kun ei jaksa alkaa luomivärien ja rajausten kanssa säätämään. Siksi usein töihinkin on niin helppo vaan iskeä ripset päähän ja meikata nopeasti vain pohjameikki ja kulmat, ja heti näyttää siistiltä ja huolitellulta. Tällaisten vaaleiden luomivärien ja pehmeiden rajausten kanssa ripset pääsee myös paremmin esiin, sen kun ne "peittäisi" paksujen rajausten ja tummien luomivärien sekaan. Ilme ei myöskään tällaisten överiripisen kanssa ole oikeasti överi, jos muu meikki on hillitty ja neutraali. :) 

Mitä te ootte mieltä irtoripsistä, tai ripsienpidennyksistä ylipäätään? Entä mitkä on teidän lemppari irtoripsimerkkejä?

// For some time now I've been using false lashes almost daily, when earlier I used them mainly on parties or specifically for the blog makeups. My favorites have been Eylure's false lashes - the range from very neutrals to extremely dramatic lashes is very wide. Also, most of the Eylure lashes that I've been using have had just perfectly thin lash band, which makes it lot easier to apply the lashes and also the result looks very natural. Now, however, I spotted these Revlon's V75 volume lashes and because they looked so beautiful I just had to get them!

At first I was a bit uncertain about the length, as I wear glasses and there is nothing more annoying than your lashes touching the lenses. Funny thing was, even tho some may think these are a bit over the top lashes, these did not get caught to the lenses! These also had a thin lash band which is always a huge thumbs up -and one of the criterion why I buy lashes!

I've had these on twice and I do really like them! I like to use falsies especially on the days when you can't really bother with eye shadows and liners. That's why it's so easy to get ready to work; you just stick lashes on and quickly do the base and brows  - you instantly look more polished and put together. With light eye shadows and soft eye liners, as I have in these pictures, I find that lashes also stand out more! And with over the top lashes you actually don't look over the top, if the rest of the makeup is toned down neutral. :)

What do you think of falsies, or lash extensions in general? And what are your favorite false lash brands? 

14 kommenttia:

 1. Ihanat ripset! Ehkä mäki viel joku päivä hommaan tollaset. :D
  Sun blogin ulkoasu on kyl tosi kiva! :)

  http://pinjansilmin.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Laitan tosi harvoin irtoripsiä, vaikka vitsit miten helppo tapa se ois saada vähän näyttävyyttä! Nuo on tosi kauniit !♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin tosiaan nyt vasta viime aikoina oon alkanut ihan perus arjessakin käyttämään, kun niillä saa niin helposti lisää näyttävyyttä ja varsinkin jos ei jaksa muuten alkaa panostamaan meikkiin! :) (tosin en aina ihan näin dramaattisia kyllä käytä :D) Kiva kuulla, että sä Viivi tykkäät!

   Poista
 3. oh iskipä himo testata itsekkin ripsienpidennyksiä! täytyy käydä ostamassa kyllä jotkut kivat, niillä sais kyllä pahemmanki päivän pelastettua! olet niin kaunis<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, jooo käyppä kokeilemassa! Muistat vaan sen liiman, hehe.. ;) Kiitos Paula <3

   Poista
 4. Itse meinasin laittaa tuossa House of Lashesin ripset tilaukseen, mutta nääkin ovat ihan kivat! :) Paljonko näillä oli muuten hintaa ja mistä näitä saisi ostettua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin nää itseasiassa Prismasta! Hintaa en muista, kun heitin kuitin jo roskiin, mutta oliskiko ollut siinö 7-9e:n kieppeillä :)

   Poista
 5. En vois elää ilman irtosipsiä :-D Suosikkeja on itellä Ardellin invisibandsit. Käytän välillä kokonaisten sijaan vaan pikkupätkiä silmien ulkonurkassa, nekin antaa kivasta efektiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh ompa kiva kuulla, että siellä on joku toinenkin hurahtanut ripsiin! :D Täytyypä tutustua noihin sun suosittelemiin ripsiin..! Mä olen kanssa joskus kokeillut tota, että laittaisin vaan ulkonurkkiin palaset, mutta en oo saanut niitä sulautumaan omiin ripsiin kovin luonnollisesti, niin oon sitten pysynyt näissä kokonaisissa nauhoissa. Voisi kyllä taas joku kerta kokeilla uudestaan!

   Poista
  2. Kyllä, hurahdus maximus :-) Muillakin on tota tollasta invisibands-tekniikkaa käytössä mutta ainakin noitten Ardellien laatuun voi luottaa. Noilla on jotain sellasia suht naturelleja mallejakin mitkä aika helposti sulautuu omiin ripsiin sitä ulkonurkkakäyttöä ajatellen. Punanaamiosta tilailen tai Kickseissäkin on nykyään muutama malli noita Ardelleja :-)

   Poista
  3. Okei hei kiitos vinkeistä! :) Pitääpä käydä tutkimassa!

   Poista
 6. Oooo mikä nainen siellä, sulla on tosi kauniit silmät<3 Ja nuo ripset näyttävät tooodella hyvältä! Itse kanssa olen suosinut Eyluren irtoripsiä ja ollut tosi tyytyväinen kyseisen merkin valikoimaan. Onneksi kuitenkin irtoripset on huomenna historiaa, palaan nimittäin jälleen ripsienpidennyksiin. Mä olen niin laiska, etten jaksa liimailla enää ripsiä ja ilman niitä tunnen oloni kaljuksi ja siltä, ettei olisi silmiä ollenkaan haha :D Joten ehkä parempi näin, vähän vaan jänskättää millaiset tulee. En ole käynyt kyseisellä tekijällä koskaan, nähnyt vain kuvia netistä. Mutta, huomenna se selviää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, kiitos Linda <3 Oi joo, mä en varmaan osaisi olla ripsienpidennyksillä, kun nautin siitä että iltaisin saa hieroskella silmiä ihan vapaasti eikä tarvii varoa ripsiä :D Mutta kyllä myönnän itsekkin, että vaikka oon aina pitänyt omia ripsiä pitkinä ja "riittävinä", niin kyllä sitä vaan kaljulta näyttää kun on tottunut pidennyksiin :') Toivottavasti sulle tuli kivat räpsyt ja oot tyytyväinen!!! :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!