17.11.2015

RIMMEL "THE ONLY 1" LIPSTICK COLLECTION


* Huulipunat saatu testiin maahantuojalta. / Lipsticks gifted by importer.

Huulipunia ei koskaan voi olla naisella liikaa, eihän!? Mulla huulipunien käyttö tulee aina vähän kausittain, välillä en osaa käyttää punia ollenkaan ja välillä tuntuu orvolta olla ilman. Huulipunilla saa kuitenkin niin kivasti freesattua ilmettä, ja varsinkin sellaisina päivinä kun meikkaus ei muuten jaksa kovinkaan innostaa, saa punilla luotua heti huolitellumpaa ja näyttävämpää yleisilmettä!

Nämä Rimmelin The Only 1 -uutuuspunat ovat mun punien viimeisimmät tulokkaat, ja voi miten ihania nämä onkaan! Pigmenttiä ja peittävyyttä löytyy runsaasti, punat liukuvat huulille erittäin pehmeästi ja tuntuvat huulilla kevyiltä ja kosteuttavilta. Tykkään myös siitä, miten kivasti nämä jättävät huulille pienen kiillon. Punat sisältävät myös E-vitamiinia ja öljyjä -hoitava ja erittäin miellyttävä koostumus on siis taattu! 

Punat ovat runsaan pigmenttinsä lisäksi myös todella pitkäkestoisia, ainoastaan tunne huulilla muuttuu hetken päästä jonkin verran tahmeaksi ja enin kiilto häviää. Huulipunat kestävät kuitenkin siis syömisen ja juomisen, ja punaa huulilta pois pyyhkiessä, jää huulille silti tasaisen värjääntynyt ilme. Näin ollen epätasainen punan kuluminen ei ole huolena ja illanvietossakaan ei tarvitse roikkua aivan koko aikaa peili kädessä!

// A woman can never have too many lipsticks, can she!? My relationship to lipsticks is quite variable; sometimes I wear none at all and sometimes I feel like something's missing if I don't have any. With lipsticks, however, you can freshen up your whole look in seconds! Especially on the days when full-face makeup isn't what you're up to. With a little color on your lips you look instantly more put-together!

The Only 1 lipsticks from Rimmel are newbies in my lipstick collection (gifted), and oh how I love these! With lots of pigment and coverage, these glide on your lips so softly and feel really light and moisturizing. I also like how these leave a subtle gloss on your lips. The lipsticks include vitamin E and oils, so pampering and extremely pleasant texture is guaranteed!

Besides the rich pigment, these are also very long-lasting, only the feeling on your lips changes to little tacky after some time and the gloss fades out a bit too. These last through eating and drinking, and when wiping the lipstick off from your lips, it leaves an even, stained look. Therefore you don't have to walk around with a mirror constantly on your hand when enjoying a night out!









Sain testiin siis kaikki kahdeksan lokakuussa myyntiin tullutta sävyä, ja olinkin yllättynyt miten moneen ihastuin! Ehkä kuitenkin kaikkein eniten tykästyin noihin alkupään pinkkeihin sävyihin, sekä loppupään pariin punaiseen (Cheeky Coral ja Best Of The Best). Myös ensimmäinen nudepuna on ollut jo ahkerassa käytössä. Vaaleat punat levittyvät huulille siististi suoraan puikosta, mutta kaksi tumminta vaativat ehdottomasti huultenrajauskynän ja ehkäpä myös huulipunasiveltimen kaverikseen. Mulla ei ollut näissä rajauskyniä käytössä, ja kahden viimeisen punan kohdilla huomaakin, miten reunat olisivat kynää tarvinneet siistin lopputuloksen saavuttamiseksi. Suositushinta huulipunilla on 8,50€.

Pakko kyllä sanoa, että Rimmel on koko ajan parantanut mun silmissä, ja monet Rimmelin viimeaikaiset tuotteet onkin nousseet mun meikkipussin lemppareiksi. Nämä punat ylittivät kaikki odotukset, samoin keväällä saamani The Lasting Finish with Comfort Serum -meikkivoide (postaus täällä) on ehdottomasti yksi suosikeistani. Sain näiden punien ohella testiin myös Rimmelin Fix & Protect -meikinpohjustusvoiteen ja pari sävyä uudistuneesta Match Perfection -meikkivoiteesta. Näistä kirjoittelen omaa postaustaan myöhemmin, kunhan ehdin kunnolla tuotteisiin tutustumaan. :)

Mitäs te pidätte näistä huulipunista? Löytyykö suosikkisävyjä?

// I got all of the eight shades and I was rather surprised how I liked so many of them! If I have to pick the ultimate favourites, I'd say the pink shades on the top, and 'Cheeky Coral' and 'Best Of The Best' from the bottom reds. First one, 'Naughty Nude' has also been on use very frequently. The lighter shades apply really nicely, but with the darker shades I'd advice you to use a lipliner. I didn't have any on these pictures, and looking the last two photos, you can see I'd have needed a lipliner to make the edges more clean and sharp. 

In my eyes Rimmel is getting better and better! These lipsticks went above all my expectations and The Lasting Finish foundation with Comfort Serum I got around spring is one of my favourites! With these lipsticks I also got new Fix & Protect primer and few shades of Match Perfection foundation (the new version). I will be writing another post on these after getting to know 'em little better. :) How do you like the lipsticks? Any favourites??

18 kommenttia:

  1. Mulla on tuo tummin ja se on musta niin ihana! Mutta mulla on yleensä syksyisin obsessio tummiin puniin :D Mut mua kyllä iski tästä kaikki sävyt! Tahtoo kans :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tumma on kyllä niin kaunis! <3 Mä usein vaan vieroksun kovin tummia punia itsellä, niin ehkä siksi nuo kesäisemmät pinkit vetää puoleensa enemmän :D Hihii, sit vaan huulipunaostoksille! ;)

      Poista
  2. Oh ihania kaikki! En osaa valita kyllä yhtäkään suosikkia, ehkä näin syksyllä tuo viimeisen tyyppinen sävy on eniten itsellä käytössä :) Nuo näyttää kyllä tosi hyviltä, täytyy itsekin tutustua! t.huulipunahullu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekin!? Joo, suosittelen kyllä tutustumaan, itse tykästyin näihin sävyihin ja koostumukseen todella paljon! :) Kiva kun kommentoit Marianne!

      Poista
  3. Ihania varsinkin Call me grazy ja Cheeky Coral. <3

    VastaaPoista
  4. Oi oi mitä sävyjä!! :)

    VastaaPoista
  5. Onpas ihania sävyjä kaikki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että säkin Viivi tykkäät! :)

      Poista
  6. Oijoi mitä punia ja hintakaan ei todellakaan ole paha! :) Onko punat jo kaupoissa myynnissä? Tosi kiva, kun otit kuvat siitä miltä punat näyttävät huulilla-näin saa paljon paremman kuvan :) Jotenkin ajattelin, että ensimmäisen kuvan huulipuna olisi ollut tummempi mutta sehän onkin ihanan vaalea ja kohosi näistä mun ehdottomaksi lemppariksi. Ja hei tässä kun huulipunista puhutaan, niin osaisitkohan sä neuvoa jotain merkkiä ja tiettyä sävyä missä huulipunan sävy olisi huulilla juurikin tuota väriä mitä ensimmäisen kuvan puna on ennen huulille levittämistä.. Selitänköhän sekavasti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo punat on ilmeisesti tulleet lokakuussa myyntiin, joten kurkkaileppa ens kerralla Rimmelin ständejä! :) Kiva, että tykkäsit myös kuvien toteutuksesta! Joo tuo nudepuna näyttää aika tummalta tuossa tuubissaan, mutta ainakin mun huulilla on oikeasti vähän vaaleampi.

      En nyt hatusta osaa heittää mitään tiettyä sävyä/merkkiä, mutta veikkaisin että MAC:lta voisi löytyä tuon sävyinen puna! :)

      Poista
  7. Tuo kakkoskuvan kaunis pinkki (120) oli eniten mieleeni, vaikka kaikkihan ne ovat superherkullisen värisiä! Huulipunia ei tosiaankaan koskaan ole liikaa ja pakko kyllä tutustua noihin puniin piakkoin ♥

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkit kolahti eniten kyllä muhunkin, vaikka kaikki kauniita ja käyttökelpoisia ovatkin :) Kiva kuulla, että säkin kiinnostuit näistä -tutustu ihmeessä! <3

      Poista
  8. Ihania sävyjä! ♥ Varsinkin tuo ensimmäinen nudepuna näyttäisi varmasti kivalta perus arkimeikin kanssa, ja nuo kaksi viimeistä sopisivat vaikka pikkujouluihin :) Itselläni taitaa olla yksi Rimmelin puna, joka on tosin hieman väärän sävynsä takia jäänyt kaapin perukoille pyörimään :D Muutenkaan en ole ollut täysin varma kyseisen merkin laadukkuudesta, mutta tämän postauksen perusteella voisin vaikka ostaakin jonkin noista punista kokeiluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin? :) Joo mä olen tuota ekaa useasti jo arjessa käyttänytkin -freesaa ilmettä tosi kivasti! Mä en ole aiemmin Rimmelistä myöskään perustanut, mutta nyt viimeaikoina on merkki oikeesti yllättänyt positiivisesti niin monesti, että en kyllä enää karsasta merkkiä yhtään! :) Suosittelen siis kokeilemaan näitä punia näin alkuun! :)

      Poista
  9. On kyllä nättejä sävyjä :) Itse tykkään näiden kuvien perusteella erityisesti Cheeky Coralista ja viimeisemmistä One of a Kindista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora kommentista, kiva kuulla sun lempparit! :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!