12.11.2015

BATH & BODY WORKS - NYT SUOMESSA!


Kuinka monelle amerikkalainen Bath & Body Works on tuttu tuotemerkki? Itse olen törmännyt merkin tuoksukynttilöihin monen ulkomaalaisen kauneusvloggaajan hehkuttaen niitä videoillaan, mutta nämä spa-tuotteet/voiteet/saippuat ovat ainakin mulle itselleni täysin uusia juttuja. Bath & Body Worksin tuotteita on voinut aiemmin ostaa Yhdysvalloista, Kanadasta, Puolasta ja Arlandan lentokentältä Ruotsista, mutta nyt näihin pääsee käsiksi myös Suomesta! Viking Line on ottanut tehtäväkseen tuoda merkin kauneudenhoitotuotteet myös meille tutuksi, ja lanseerasikin B&BW:n viime viikon tiistaina. Sain Viikkarilta viime viikolla pienen lahjakassin, ja pääsin nyt itse testaamaan muutamaa B&BW:n tuotetta: suihkugeeliä, käsisaippuaa ja käsivoidetta. Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, ovat saippuoiden pakkaukset visuaalisesti kauniita ja ainakin mun omia näköhermoja kutkuttavia! Nämä haluaa pitää mielellään esillä eikä tunkea kaappiin piiloon! 

Japanese Cherry Blossom -suihkugeeli tuoksuu kukkaisen raikkaalta ja vaahtoaa tosi kivasti. Korkki on helppo painaa auki ja kiinni, jolloin erillisten kierrekorkkien tai joskus myös melko jäykkien kansien kanssa ei tarvitse alkaa pelleilemään -suihkuhetkestä voi täten tehdä mahdollisimman stressivapaan ja rentouttavan. Heleä punainen on samalla hyvin rauhoittava ja raikas sävy, ja odotankin innolla, että vanhat suihkusaippuat loppuvat, jotta saan ottaa tämän ihan kunnolla käyttöön!

Kitchen Lemon Deep Cleansing -käsisaippua päätyi mulla nimensä mukaisesti koristamaan keittiötä. Saippuan ilme on niin raikas ja pirteä, että johan keittiöpuuhatkin tuntuu heti miellyttävämmiltä! Kätevä pumppupullo toimii mainiosti keittiössä, mutta toki tämän voisi viedä myös kylpyhuoneeseen. Tykkään itse siitä, miten saippuassa on pieniä rakeita ja siitä, että tämä on myös heiman jellymäistä, paksumpaa koostumusta. Täysin nestemäiset saippuat on nimittäin mun mielestä sillä tapaa hieman rasittavia, että pumpatessa niistä helposti ruiskahtaa ikävästi liikaa. Saippua tuoksuu todella raikkaalta sitrukselta ja tämä tuo kokonaisuudessaan paljon enemmän tunnelmaa käsien pesuun -jos nyt niin voi edes sanoa. :D Mä ainakin pesen paljon ahkerammin nyt käsiä keittiössä, kun mulla löytyy näin kaunis tuote siihen puuhaan! 

True Blue Spa on yksi B&BW:n sarjoista, ja siitä sain kokeiluun Shea Cashmere -käsivoiteen. Tämä tuoksuu niiiin taivaalliselle! Voiteessa on herkullinen vaniljan tuoksu, koostumus on täyteläinen, mutta erittäin nopeasti imeytyvä, joten kyseessä on siis ehdottomasti yksi tämän talven lemppari käsivoiteeni. Plussaa myös siitä, että tätä ei ole testattu eläinkokein.

Bath & Body Worksin valikoima on suunnattu niin miehille kuin naisillekin, ja siihen kuuluu mm. spa-tuotteita, voiteita, tuoksuja, aromaattisia öljyjä ja suihkusaippuoita. Tuotteet on saatavilla ainoastaan upealla Viking Gracella, joten ei muuta kuin kipinkapin varailemaan risteilyä Itämerelle! Itse en ainakaan malttaisi odottaa, että pääsisin pitkästä aikaa laivalle ja tutustumaan paremmin B&B Worksin valikoimaan. Vielä kun joskus pääsisi käsiksi myös niihin paljon kehuttuihin tuoksukynttilöihin... Gracella en muuten ole vielä päässytkään seilaamaan vaikka täällä Turussa majailenkin, joten nyt olisi yksi hyvä lisäsyy lähteä korkkaamaan risteily juuri kyseisellä laivalla!


*Tuotteet saatu Viking Linelta. / Gifted from Viking Line.

// Bath & Body Works has now arrived to Finland! Or, to be more spesific, to the Baltic Sea as Viking Line launched it on their ship Viking Grace on the 3rd of November. I got some products to test; Japanese Cherry Blossom Shower GelKitchen Lemon Deep Cleansing Hand Soap and The Blue Spa Shea Cashmere Hand Cream. I love how the soaps look so luxurious and cheerful! You really don't wanna hide these on the shelves behind the doors! Shower gel's scent is really lovely and flowery, and I can't wait for my previous shower gels to run out. It also foams really nicely! The hand soap found it's place from my kitchen, as in it's name, and I like how it's more jelly-like with small deep cleansing grains. It's fresh from the outside and it also smells really fresh -kitchen jobs seem much more fun and refreshing now! The Blue Spa hand cream is sooo delicious! Vanilla scent and super moisturizing, rich texture combined makes this one of the greatest hand creams. Upsides are that it absorbs extremely quickly and isn't tested on animals. These seem like really great products and I can't wait to book a cruise on myself and explore these more! ;)

4 kommenttia:

 1. Harmi, etten oikeastaan koskaan käy laivalla, koska nämä ovat niin herkullisia! Pitää toivoa, että näitä tulisi kauppoihinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, sanos muuta! Toivon itsekin, että näitä saisi jatkossa myös maista, koska ei laivalla tosiaan turhan usein tule käytyä.. :)

   Poista
 2. Rakastuin sun blogin ulkoasuun, aivan ihana ♥

  18 / Espanja --> http://palmujenmaassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!