5.11.2015

IHAN RAPPIOLLA - MARC JACOBS DECADENCE


Olin ihan myyty siitä hetkestä, kun ensimmäisen kerran satuin Marc Jacobsin uuden Decadence -tuoksun näkemään, niin kaunis! Joten tottahan sitä oli riennettävä heti tuoksuttamaankin. Ja jos pullon ulkonäkö meni tunteisiin, niin pakko sanoa, että niin meni itse tuoksukin. Tämä on IHANA. Viimeisen viikon ajan olen aina ennen ja jälkeen työpäivän käynyt tätä kaupassa tuoksuttelemassa, jotta varmasti tiedän rakastuneeni tuoksuun. Ja olenhan minä! Tuoksun nimi Decadence tarkoittaa sanakirjan mukaan rappiota, ja kyllä, rappiolle ollaan tästä huumaavasta ihanuudesta kyllä menty. :D Oon itse todella huono kuvailemaan ja analysoimaan tuoksuja asiantuntevasti, joten kopioimpa tähän nyt sen "virallisen" tuoksuanalyysin:

"Tuoksu vetää puoleensa mehukkaan italialaisen luumun, keltaisen sahramin ja samettisen iriksen mehukkailla tuoksuvivahteilla. Tuoksun sydän pitää sisälllään huumaavan tuoksuisen kimpun bulgarialaisia ruusuja, joiden tuoksu sekoittuu yhteen mehevän orriksen ja pehmeän sambac-jasmiinin kanssa. Jälkituoksun seksikäs nestemäinen ambra, vahva vetiver ja lämpimät papyrus-puun vivahteet antavat tuoksulle hienostunutta näyttävyyttä."

Itsehän kuvailisin tätä siis todella adjektiiviköyhästi hienostuneen makeaksi, hurmaavaksi ja aistikkaaksi. Makealla en kuitenkaan tarkoita sellaista äklöä varhaisteinien makeaa tuoksua, vaan tämä oikeasti on hienostuneella tapaa makea. Tätä on oikeastaan pakko mennä tuoksuttamaan itse, jotta tuoksu todella avautuu! Kaikillehan kun tuoksut merkitsevät eri asioita ja jokainen kokee ne omalla tavallaan. Ja johan jo myös pelkästään ylellisen kauniin pullon vuoksi kannattaa tätä käydä nuuhkaisemassa!


 Joten, jos uusi tuoksu on hakusessa suosittelen ehdottomasti, oikeastaan vaadin, käydä tutustumassa tähän ihanuuteen! 30 ml parfyymin suositushinta on 62,50€, mutta itse lunastin tuoksuni eilen Stockmannin Kauneuden Juhlaa -etusetelillä -20%. Kaupanpäällisenä sain valkoisen, todella tyylikkään pakkauksen Marc Jacobs Decadence -tekstillä, jonka sisältä paljastui aika siisti iltalaukku! Tuo laukun tupsu on samanlainen, joka myös ison testerin korkissa roikkui (kuva, klik) - ja olikin muuten pieni pettymys, että tässä 30 ml versiossa sitä tupsua ei ollut. Mutta ehkäpä parempi niin, helpompi säilyttää kaapissa kun ei ole vaaraa, että tupsu vetäisee kaiken muun hyllyltä mukanaan alas.. :D

Ootteko te kyseistä tuoksua haistelleet? Ja jos päädytte postauksen innoittamana tämän ostamaan, niin tulkaahan kertomaan mullekin! :)


// The moment I saw Marc Jacobs' new Decadence parfym I was sold. It was so beautiful! And if I liked the bottle I also fell for the scent. This is LOVELY. I'm really bad at describing parfyms, but I'd say this is sweet, sophisticated, charming and sensual. I think you need to go try it yourself so you'd really know what I'm talking about. I bought my 30 ml Decadence (srp 62,50 €) with -20% coupong and got also a free gift: black evening purse with a beautiful tassel. Actually, the bigger tester bottle had similar tassel on the chain of the cork! I was little disappointed that this smaller version didn't have it, but then again, this is easier to store without the big tassel. Have you fell for Decadence yet??

6 kommenttia:

  1. vau I H A N A ! eilenkin kävin kaupungilla mutta unohdin käydä tuoksutteleen tuota.. ehkä mie ens kerralla muistaisin :D kuitenkin käy köpelöst ja se löytää tiensä minunkin kotiin.. hah:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih joo, koitappa muistaa, tää on ihana! Haha se voi olla mahdollista et niin käy.. ;)

      Poista
  2. No vitsit, nyt kiinnostaa tuo hajuvesi täältäkin suunnilta! :D Juuri Daisyn ostaneena en tarvitsisi yhtään uutta hajuvettä, mutta pakkohan tuota on päästä nuuskuttelemaan... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jee! :D Ja eihän kaksi uutta tuoksua ole lainkaan pahitteeksi -voi sitten fiiliksen mukaan vaihdella ja kestävätkin pidempään, kun on kaksin kappalein käytettävää ;) Mutta käy ihmeessä nuuskaisemassa, itsellä se oli kyllä menoa jo ensi tuoksahduksesta... :')

      Poista
  3. Aivan ihanan näköinen puteli! Mulla on joskus ollut kyseisen merkin hajuvesi ja tykkäsin siitä todella paljon. Kaiken tämän sun kertoman jälkeen tätä on pakko päästä tuoksuttelemaan :D Vaikuttaa todella hyvältä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookkin!? Joo Marc Jacobsilla on kyllä muitakin ihania tuoksuja, mutta tää vei kyllä mun sydämen heti :) Käy ihmeessä tuoksuttelemassa ja kerroppa jos päädyt ostamaan!

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!