6.9.2015

TONTOURING - varjostukset itseruskettavalla??

Jos kasvojen varjostus eli contouring on sulle "se juttu", oot varmasti kuullut myös termit baking, strobing ja clown contouring. Tähän ei kuitenkaan olla meikkimaailmassa pysähdytty, vaan nyt uutena it-juttuna vaikuttaa tontouring. Siis mikä? No kasvojen varjostaminen itseruskettavalla!

Ajatuksena on käyttää ensin koko kasvoille jotain kevyttä ruskettavaa, jonka jälkeen tehdään tummemmalla itseruskettavalla varjostukset poskiluiden alle, ohimoille ja nenänvarteen -minne sitä normaalisti meikilläkin varjostuksia luotaisiin. Tällainen varjostus on myös pitkäaikainen, ja voi kestää lähemmäs viikon. Periaatteesa esimerkiksi etelän lomamatkalle lähtiessä voisi meikit jättää suosiolla kotiin, kun kasvoilla olisi semi-permanent -tyyliin jo varjostukset valmiina! Kuulostaa mukavalta, eikös?

Joo, ideanahan tää kuulostaa vallan loistavalta. "I woke up like this" -lausahdus saisi aivan uuden merkityksen, kun aamunaama olisikin jo valmiiksi slimmattu ja poskipäät hipoisi taivaita! Ja tosiaan kesäaikaan ei välttämättä tarvitsisi niin kauheasti säätää meikkivoiteiden ja varjostusvärien kanssa, jos kasvot olisivat jo aamusta hehkuvat ja piirteet kauniisti korostettu. Mutta. Aina se kuuluisa mutta. :D Mä voin itse vaan kuvitella ne kamalat läikät ja rannut, mitä itseruskettavalla sekoilun seurauksena voisi pahimmassa mahdollisessa tapauksessa kasvoilleen hankkia. Ja joita joutuisi sitten sen maksimissaan viikon verran häpeämään ja peittelemään meikillä. Meikittä olo olisikin yhtäkkiä ihan kamalan vastenmielistä! Eh. Ei enää kuulostakkaan niin mukavalta. Sitä en voi kieltää, etteikö tällä ihan kaunistakin jälkeä voi saada aikaan, sillä muutamia kuvia nähneenä se kyllä on mahdollista. Henkilökohtainen mielipiteeni alun innostuksen ja kokeilunhalun seurauksena on kuitenkin se, että riskit kasvojen pilaamisesta viikoksi on liian suuret, ja ihan mielelläni tartun jatkossakin meikkeihini varjostuksia tehdessä. Mitä te ootte mieltä "tontouringista"? Hitti vai huti? ;)

Tässä vielä ihanan Wayne Gossin video aiheeseen liittyen:


// If you love contouring you're also most likely familiar with baking, strobing and clown contouring. But oh no, the developement doesn't stop there! The new IT THING happens to be tontouring! Contouring with a self-tanner. 

What sounds like a marvellous idea ("I woke up like this" would definately have a new meaning!), is actually getting me kinda scared. You know, all the streaks and mess you potentially could end up having on your beautiful face. Eh. Doesn't sound too marvellous enymore, does it? Hence, my personal opinion on the matter is that the risks of ruining your face for about a week is too high and I'm more than happy to reach out to my old beloved makeup to get my contouring on point. How do you feel about this? Oh, and here's a video of the matter from the ever-so-lovely Wayne Goss.

4 kommenttia:

 1. Hutihutihutihutihutihutihuti. Huti. Huti. HUTI. Pitääkö vielä sanoa? Huti :D

  VastaaPoista
 2. jaaa vai semmosta... otappa joku toine...:DD kantani: en kannata. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa että inspiroippa joku muu :DD Joo, tää on kyllä jotain niin hullua ja hasardia :D

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!