25.9.2015

PACIFIC BLUE - ALENSA.FI PIILOLINSSIT
Nyt on munkin piilolinssineitsyys ja niihin liittyneet kammot takanapäin! Sain nimittäin alensa.fi -nettikaupasta (klik) testiin värilliset piilolinssit, ja ne olikin ensimmäiset piilarit mitä koskaan oon kokeillut! Nämä mun valitsemat linssit on siis Freshlook Dimensions -linssit ja värinä Pacific Blue (klik). Ja pakko sanoa, että on meinaan äärettömän kaunis sinisen sävy! Lopputulos on myös mielestäni luonnollinen, vaikka väri onkin selkeästi sinisempi mitä ehkä kenelläkään luonnollisesti. Linssin keskiosa paljastaa hauskasti myös omaa silmienväriä, joka tuo todella kivaa vivahdetta silmiin. Valitsin linssit myös ilman vahvuuksia, sillä nuo mun silmälasit on niin juurtuneet mun kasvoille ja kasvonpiirteisiin, etten vaan oikeasti osaa olla ilman niitä. 

Linssit tuntuu silmässä todella miellyttävältä, vaikka toki sen vielä näin ensikertalaisena siellä hieman tuntee. Linssien laitossa mulla olisi kyllä vielä paljon harjoiteltavaa, ja siitä syystä en nyt mitään videota näistä alkanut tekemään -muuten sitä olisi saanut katsella minuutti tolkulla. :D Mutta kyllähän ne lopulta sinne silmään luiskahtivat ja asettuivatkin paikoilleen todella näppärästi. Olen näihin todella tyytyväinen, ja itseasiassa...taisin ehkä vähän saada piilarikuumeen näiden ansiosta! Tosiaan en koskaan aiemmin ole piilolinssejä kokeillut, sillä oon jotenkin aina pelännyt, että ne ei asetukaan paikoilleen ja lähtee vaeltamaan tuonne silmään. Lasit onkin olleet, ja ovat edelleenkin, mulle se oma juttu, mutta nyt voisin hyvinkin kuvitella hankkivani värillisiä piilolinssejä ilman vahvuukisa ihan vaan korostamaan silmän luonnollista väriä! Ja okei, ehkä ne ruskeat nappisilmätkin vähän houkuttaisi..

Meikiksi näille syvän sinisille linsseille valitsin pehmeän kuparin, joka vielä entisestään korostaa sinisiä silmiä kauniisti. Tein meikistä aika simppelin, koska halusin kuitenkin pitää linssit lookin keskipisteenä, ja vaikka nyt itse sanonkin (tiedä sitten johtuuko se näistä linsseistä vai ei), niin tää meikki iskee muhun ja kovasti! Vaikka tästä puuttuukin rajaukset, joita ilman en yleensä koskaan ole, ja vaikka omat ripset vaikuttaakin nyt taas kovin hentoisilta mun jo jonkin aikaa suosimiin irtoripsiin verrattuna, niin joo. Tykkään! Viimeisessä kuvassa näkyy vielä vertailuna Pacific Blue -linssien vaikutus ja ero mun omaan silmienväriin. Huh, kylläpä ne omat silmät nyt vaikuttaakin kovin värittömiltä..!

Mitäs te olette mieltä, peukku värillisille piilolinsseille vai ei? :)

*Piilolinssit ja -neste saatu blogin kautta. Postaus ei sisällä affiliate-linkkejä. Toteutettu yhteistyössä alensa.fi kanssa.

// I had the opportunity to choose colorful contact lenses from alensa.fi and I ended up choosing these Freshlook Dimensions in the color Pacific Blue. I've never tried contacts before, and it took me awhile to get these on, but they really are soft and I can barely feel them in my eyes! The color is also magnificent - it's natural as the center part shows of a bit of your own eye color, and though the blue is deeper and richer than people normally would have, it's still not anything overboard! Very natural looking! As for the makeup, I chose soft copper to enhance the blue even more. I really quite like the makeup too, even tho it's missing the signature cat liners that I normally have, and even tho my lashes look strange after getting used to have falsies all the time. Dunno of it's the lenses, haha! The last picture shows the difference between these Pacific Blue lenses and my natural eye color.

* Contact lenses and the fluid got through blog. No affiliate links added. In co-opertion with alensa.fi.

16 kommenttia:

 1. ihan ensinnäkin.. voi jessus sie oot kaunis Pauliina ! Nuissa piilareissa on kyllä aivan uskomattoman kaunis väri eikä näytä yhtään semmoselta teennäiseltä! Tuo sinun meikkiki on jotenki niin ihanan luonnollinen ja sun ripset on metrin pituset huh<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah voi kiitos Paula! :') <3 Nuo linssit on kyllä tosi luonnolliset, vaikk siniset toki ovatkin! Aivan ihana väri munkin mielestä!

   Poista
 2. Kuinka magee!!! :D <3 Kaunis olet!

  VastaaPoista
 3. Ihan turhaan "pelkäät" piilareita! Oon käyttäny jo vuosia kuukausilinssejä ja käyny säännöllisesti tarkastuksissa, eikä mitään ongelmia oo ollu. :) Ja aina kehitellään entistä kosteuttavampia ja hengittävämpiä linssejä! Itse käytän lisäksi myös kostutustippoja silmissä ja pidän välillä rillipäiviä. :D Enkä koskaan nuku piilarit päässä, vaikka muutaman yön ne silmissä kärsisi nukkuakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo kyllä monet mun ystävätkin piilareita on vuosi kaudet käyttäneet, mutta ite oon jo niin kasvanut kiinni noihin laseihin, etten kyllä varmaan osaisi edes olla pelkillä piilareilla.. :D

   Poista
 4. Vautsi miten kauniit!! ♥ Sopii sulle hyvin, sulla on myös ihanat ripset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vaan olekin! Ja kiitos paljon! :))

   Poista
 5. Yksi sana; I H A N A T!!

  VastaaPoista
 6. Siis apua miten makeet, ihanat silmät! Niin kauniin väriset nuo linssit ja meikkikin sopii tosi kivasti :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan raikkaat värit tässä meikissä. Ja kylläpä muuttaa hauskasti kokonaisuutta nuo piilarit, hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Joo niillä saa tosi hauskasti muutettua ilmettä!

   Poista
 8. Hei mikäs toi ihana huulipuna on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on vuosi-kaksi sitten ostettu Gina Tricotista, joten en ole ihan täysin varma löytyyko juuri tätä enää heidän valikoimistaan, mutta sävy on 18 Bright Coral :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!