29.9.2015

CLUBBING MAKEUPTästä bilemeikistä räpsäisin kuvat super nopeaan viime lauantaina, ja tietenkin vasta kuvia myöhemmin koneella katsoessa huomasin tuon pienoisen sateenkaariefektin toisellapuolen naamaa.. Heijastus ilmeisesti tullut parvekelaseista, agh. Joskus tuosta auringostakin on siis haittaa näitä kuvia otellessa! :D Noh, sateenkaaria tai ei, niin tällaisella meikillä lähdin viime viikonloppuna ulos tuulettumaan. Mä tykkään baari-iltoina panostaa meikkiin vähän enemmän, ja varsinkin silmät saa aika usein jotain tummaa "ylleen".

Tällä kertaa laitoin tummaa ulkonurkkiin ja valkoista sisänurkkiin, ja häivyttelin niiden rajaa tuoden keskelle luomea hieman punaisen kuparista sävyä. Tein mustalla kissarajaukset ja lisäsin vielä kultaisen glitterrajauksen sen yläpuolelle tuomaan vähän jotain spesiaalia yksityiskohtaa! Ja tuo alarajaus -mä niin tykkään tuosta tavasta vähän "laskea" tummaa sisänurkkaa kohti tultaessa. Siitä tulee jotenkin tosi kivan kissamainen efekti, ja silmät näyttää kuitenkin tummasta väristä huolimatta raikkaalta, kun sisänurkan valkoista saa enemmän esille. Huulimeikin pidin neutraalina; vaalea persikkainen kiilto on helppo ja turvallinen, kun sen kanssa ei tarvitse säätää koko iltaa peläten, onko punat nyt levinnyt pitkin poskia tai hampaita!

Mun pitäis varmaan myös seuraaviin kuviin tehdä jotain erilaista tälle mun tukalle, ettei se aina olis samalla tavalla suorana auki. :D Mä vaan oon muuten niin kamalan huono tekemään tälle mitään, ja yleensä se onkin joko ponnarilla tai auki. Harvemmin edes kihartelen, koska siitä tulee niin kamalan juhlava olo!? Aikaisemmin tein useestikkin erilaisia lettejä ja nutturoita, mutta nykyään en vaan enää jaksa alkaa väkertämään sen kummallisempia kampauksia.. Kiinnitin myös itse huomiota, että tää sama toppi on sekä valkoisena että nyt mustana peräti kolmessa peräkkäisessä postauksessa -hups! Stailauksen kanssa siis pitäisi nyt vähän skarpata, koska muuten kaikki alkaa näyttään ihan samalta, vaikka meikki itse (joka siis onkin pääosassa) olisikin joka kerralla eri! Onko muille tapahtunut vastaavanlaisia tapauksia, että samat jutut ois toistunut ja alkanut häiritseen jo omaa silmää??

// This was my last Saturday's party look, and I took these photos super quick. The rainbow effect on the other side of my face...well, I noticed that later on when going through the pics on my computer. Nice! Anyways, rainbows or not, this was the look. I like to put some more effort on my makeup when going clubbing, and I often wear something dark on eyes! By the way, I also noticed that this same top has now been up three times in a row both in white and now black! :D I should really pay more attention to the styling.. And my hair, I rarely do anything with it but now I've gotten quite annoyed that in every post it's just plain straight. Should start doing something with it too, eh?

8 kommenttia:

 1. Mulla loppuu täältä peräkylässä kuvauspaikat js nyt olenkin käyttänyt kuvauspaikkoja useimmin kun kerran. :D mulla on myös sina hiukset suorana ja kitaroilla tulee just se sun mainitsema juhlava olotila. Mun on pitäny kysyy tätä aikasemmin jo,että ootko myös taitava piirtämään ???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiva kuulla etten siis oo ainoa jolla nuo samat elementit toistuu..! :D Ja noh, riippuu tietenkin miten taitava määritellään, mutta kyllä mä oon aina tykännyt piirtämisestä ja koulukuvis oliki aina 9 tai 10. Pienempänä myös harrastin maalausta ja muutenkin tällasia taidejuttuja paljon :)

   Poista
 2. Hitsi, sä oot kyllä oikeasti kehittynyt meikkaamisessa ihan hirmuisen paljon! Ei sillä, että olisit alussakaan mitenkään huono ollut, mutta kädenjälki sen kun paranee.
  Olet upea, mut senhän sä tiesit kun oon monta kertaa sanonut ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla, että sen huomaa myös muutkin kuin vaan oma silmä! :D Ei siis ookkaan ihan vaan omia kuvitelmia.. Kiitos ihana, itte oot upea!! <3

   Poista
 3. VAU upea<3 vaikka tuo meikki on pääsääntöisesti tumma, niin glitterirajaus jotenkin raikastaa sitä iha mielettömästi ja tottakai nuo silmän sisänurkan vaaleat osat myös :) !! vau mulle kans tommone bailumeikki :3 ja vitsit kui jännän valoilmiön aurinko tekikään näihin kuviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo, tää on vielä kuitenkin tosi raikas meikki, vaikka tummaa löytyykin! Hehe, sun pitää tulle tänne bailaamaan ni tehää sullekki ;) hahah toi valoilmiö tosiaan...en ymmärrä, enkä myöskään tykkää :D

   Poista
 4. Minusta toi sateenkaariheijastus on vaan ihana ja tekee kuvista vielä kauniimpia! Kaunis meikki, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Ja eihän tuo heijastus nyt niin kovin dominoiva ole, mutta omaa silmää hieman häiritsevä. Kiva kuulla, että se kuitenkin näyttää ihan kivalta!

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!