25.8.2015

PINK PARADISE


Joo-o, just kun kerkesin sanomaan kuinka syksyn sävyt alkaa kurkistelemaan tuolla takaraivossa, niin enkös mene ja hurahda taas kunnon värikkäisiin meikkeihin! :D Onneksi sitä kesää ja aurinkoa on kuitenkin vielä jäljellä, niin näistä värileikeistäkin voi ja kannattaa vielä inspiroitua. Tänään oli tällainen hempeän pastellinen päivä; pinkkiä, pinkkiä, vähän vihreää ja vielä lisää pinkkiä! Kovin epätyypillinen värimaailma mulle itselle, mutta oikeastaan tykkään tästä kovasti! Pelkäsin liian barbiemaista lopputulosta, mutta tuo vihreä alaluomella tuo kuitenkin kivaa särmää ja tekoripset pitää huolen siitä, ettei meikki näytä valjulta tai liian haalealta. Mitäs te tykkäätte? :)

// I know I just stated that the fall colors are starting to peek up in my mind, but somehow Istill ended up playing with bright pastel colors! Thankfully we can still enjoy the summer and sun so it is okay to get inspired with colorful makeup looks. How do you like this pink & green makeup? Too Barbie-like or not? 

14 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakka meikki! Mitä tuotetta/sävyä oot käyttäny huuliin, näyttää tosi kivalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on huulilla KICKS:n omaa huulipunaa sävyssä Poppy Pink ja reunoilla hieman MaxFactorin Colour Elixir Gloss -huulikiiltoa sävyssä Dazzling Fuchsia :)

   Poista
 2. voi vitsit näyttää niin söpöltä ja herkulliselta meikiltä!! Tosi hyvännäköne on kyl toi Kicksin huulipuna, ei hullumpi ostos siis ollutkaan :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. .Kiitti!! Ja jooo, se on tosi kaunis! Kiitos siittä <3 :*

   Poista
 3. ihanan pinkki meikki!:) Tuo vihree on täydellinen lisä tähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo munkin mielestä se oli just hyvä lisä muuten pinkkiin meikkiin! :)

   Poista
 4. Ihana toi pinkin ja vihreän yhdistelmä! :) <3

  VastaaPoista
 5. Ihana väriyhdistelmä ja mielettömän raikas meikki! Tuo vihreä alaluomella, oi kyllä.

  VastaaPoista
 6. vautsi mikä meikki, aivan ihana!! :) niin hempee, mutta ei kuitenkaan yhtään liian barbie :-) vau!

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!