11.8.2015

LUSH LIP SCRUB


Mä tein eilen päiväreissun Helsinkiin ja olipa vaan mukava kierrellä aurinkoisessa Helsingissä -vaikka toki joku kaveri olisi ollu ihan kiva juttuseurana. Sen kummallisempia löytöjä en tällä kertaa tehnyt, mukaan lähti vain hame ja toppi Mangosta, sekä asu tuliaisena myös isolle-pienelle siskonpojalleni. Kosmetiikkakin jäi erittäin vähäseen! Nimittäin ihan sattumalta tajusin kävelleeni Lushin liikkeen ohitse (se huumaava tuoksu kun leijaili kutsuvana kadulle), ja pakkohan siellä oli vielä keretä piipahtamaan, vaikka vähän olisikin ollut jo kiire takasin linkka-asemalle.

En tajua, miksen oo koskaan aiemmin tuolla Lushin liikkeessä käynyt, Helsingissä kun on kuitenkin pienestä asti tullut käytyä! Muutaman heidän suihkusaippuansa ja hierontapalan olen joskus lahjaksi saanut, ja vaikka liikkeesä olisi voinut pidemmänkin aikaa pällistellä, tuoksutella ja ihastella, niin kiireen vuoksi mukaan valikoitui nyt vain tämä Mint Julips Lip Scrub. Minttusuklaan tuokusinen ja makuinen huulikuorinta oli jotain niin vastustamatonta, ja kun oon muuten niin laiska hoitamaan mun huulia, niin tämä tosiaankin tuli tarpeeseen! Harmi kun en pysty tuota tuoksua tästä koneen välityksellä jakamaan, mutta se on oikeasti ihan taivaallinen! Oon tällä nyt jo kahteen kertaan kuorinut huuliani ja ai että miten ihanan pehemät niistä tuleekaan. Kyllä nyt kelpaa taas käyttää huulipunia! Paras juttu on tietenki se, että tämänhän voi halutessaan vaikka syödä sitten kuorintahetken päätteeksi!

Lushin liikkeitähän on täällä Suomessa vain Helsingissä, mikä on mun mielestä kovin harmi, sillä käsintehdyt tuoreet ja vegetaariset, eli täysin kasviperäiset kosmetiikkatuotteet, on tosi kivoja! Onneksi näitä voi kutenkin tilata kotiin myös heidän verkkokauppansa kautta. Tuotteissa on myös se hauska piirre, että jokaisessa tuotteessa on valmistuspäivän lisäksi sen tekijän (mies/nainen) kuva ja tämän nimi! Munkin Lip Scrubini on siis valmistanut Gavin. ;)




Mitkä on teidän suosikkeja Lushilta? :)

// I was having a little shopping spree at Helsinki and almost by accident stopped by at their Lush store. The scent was mind-blowing as it floated in the air to the street, and I wish I could have spent a lot more time just checking everything out. Unfortunately I was in a little hurry so I ended up picking up this Mint Julips Lip Scrub. And I looove it! Makes my lips so soft, the scent is most wonderdul minty chocolate and what's best; you can eat this! I might have just gotten addicted. What's your favourite Lush products, please share!

6 kommenttia:

  1. Huultenkuorinta tulisi niin tarpeeseen! Mulla kuivaa huulet talvisin pakkasella todella paljon, onko tietoa auttaako tuote juuri siihen? :) Ja tarvitseeko kuorinnan jälkeen kosteuttaa huulia vielä rasvalla/öljyllä vai hoitaako tuote myös sen? Sulla on tosi ihana blogi ja oikeasti hyödyllisiä postauksia! :)
    Life à la Annika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä tää varmasti talvellakin olis ihana apu huulien hoitoon! Tää ei jätä huulille mitään kuivattavaa tunnetta, että pärjää kyllä ilman mitään rasvaa/öljyä, mutta ite oon tykännyt laittaa varsinkin yöksi vielä reilun kerroksen hoitavaa huulirasvaa :)

      Kiitos tosi paljon Annika, niin mukava kuulla! Kiva että tykkäät <3

      Poista
  2. tosi kivan oloinen tuote! harmi kun ei varmaan pitkään aikaan vaan helsinkiin pääse tällaista hakemaan enkä tilaamaankaan viitsi lähteä 😞 minkä hintainen tämä oli? ja osaatko sanoa onko tää pysyvä vai kausituote?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on kyllä tosi kiva! Se on kyllä harmi, että liikkeitä on vaan Helsingissä :/ Tän hinta oli jotain 11e:n luokkaa ja ihan pysyvä tuote on! :) Näitä makujakin oli kolme, tää mun minttusuklaa, karkkimainen bubblegum ja vielä tosi jännä popcorn!

      Poista
  3. oh nammm! mulla niin tekis mieli kokeilla Lushin tuotteita, Millos tehtäs reissu hesaan... ;) haha:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniii, toi liike oli nii huumaava! Pitäs tehä reissuu! ;))

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!