24.8.2015

LAST DAYS OF SUMMER BLUE

Huh, edellisestä postauksesta on jo reilu viikko aikaa, joten ehkä olisi aika palata taas tänne Bloggerin pariin! Mun viime viikko oli täynnä ohjelmaa, enkä siitä syystä ole tänne kerennyt oikeastaan lainkaan. Alkuviikolla hoidin asioita ja kävin myös vihdoinkin siellä kampaajalla, loppuviikko kuluikin rakkaan siskonpoikani kanssa Porissa. Poju on vähän vajaa vuoden ikäinen ja sellainen hymypoika ja hurmuri, että vaikka perässä pysyminen tätiä hieman väsyttikin, niin en hetkeäkään vaihtaisi pois. <3 Ihana miten poika ei vierastanut yhtään, vaan viihtyi mainiosti kahdestaankin mun kanssa ja naureskeli oikein vatsanpohjasta. Tämä täti on kyllä niin kiitollinen tuosta pienestä miehestä! 

Näissä kuvissa tosiaan näkyy myös nuo uudet hiukset! Sen kummempaa ei Sirkun kanssa tehty, kun peitettiin tyvi tummalla ja lisättiin paljon vaaleita raitoja. Pituudesta lyhennettiin muutamalla sentillä, jolloin lopputulokseksi jäi kiva pitkä polkka. Tykkään kovasti tästä vaaleammasta yleisilmeestä -nyt vaan ahkreasti hopeashamppoo käyttöön taas, ettei väri pääse kellastumaan, mulla kun vaalennetut hiukset vetää ihan hetkessä siihen ärsyttävään pissankeltaiseen! Oon kyllä myös kiitollinen siitä, että päätin alkuvuonna astella Yazz Hairiin ja varata ajan Sirkulle. Vaikka oon nyt hänellä käynyt vasta kahdesti, niin musta tuntuu, että Sirkusta oon vihdoin, neljän vuoden Turussa asumisen jälkeen, löytänyt sen oikean kampaaja mulle. Yazz Hair on paikkana todella viihtyisä, ja Sirkku erittäin ammattitaitoinen ja valmis myös kokeilemaan rohkeasti kaikkea uutta ja hulluakin! Jos täällä lueskelee turkulaisia hyvää kampaamoa etsiviä tyttösiä, niin suosittelen lämpimästi!

Ja jos tämänkertaisesta meikistäkin jotain mainittaisiin..! Lämpimät kesäsäät on hellineet oikeastaan koko elokuun, mutta nyt yhä enemmän syksyä kohden siirryttäessä alkaa viileät säät ja ruskan sävyt kolkutella tuolla jossain takaraivossa. Vielä ei niiden aika kuitenkaan (onneksi) ole, joten päätin luoda näin maanantain ja blogiin palaamisen kunniaksi kesäisen sini-violetin silmämeikin. Tässä postausta kirjoitellessa tajusin, että oon itseasiassa tainnut samantapaisen meikin kerran videolla jo aiemmin tehdäkin, mutta noh, eipä se kai nyt niin vakavaa ole...? ;) Katsotaas mikä parissa ens kerralla palaillaan, mutta nyt mä toivottelen kaikille super kivaa maanantaita! xoxo

// It's been awhile since I've last been blogging; my last week was full of action! I also went to get my hair done and as you can see from the pictures, the overall look is now much more lighter which I absolutely love. This blue & purple makeup was inspired by the (probably) last days of summer, as the fall and all the burgundy colors are soon making their way up. Have a lovely Monday, everyone! xoxo

4 kommenttia:

 1. luoja! niin kaunis meikki! toi viimeinen kuva.. täydellinen kasvokuva !<3 ja hei noi sun uudet hiukset ! niiiin ihanat ! tuli yyberpaljo hehkutusta muttaku..

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis meikki, sulla on aina niin kauniita meikkikuvia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon Viivi, ihanasti sanottu! <3

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!