5.2.2014

LINKKIVINKKEJÄ

Täytyy tänne bloginkin puolelle tulla jakamaan muutama, ainakin mulle entuudestaan vieras kauneudenhoitoon liittyvä nettisivu, joista on meidän luokalla puhuttu nyt viime päivinä muutamaankin kertaan!


Beautify.fi -sivusto on suomenkielinen kosmetiikkamedia, jossa voit lukea muiden käyttökokemuksia kosmetiikasta, sekä palveluun rekisteröitymällä jättää itse arvosteluja lukuisien merkkien tuotteista. Beautifylla on myös oma blogiosio, josta tuote-esittelyjen ja -arvosteluiden lisäksi voi bongata kilpailuja. Nyt näyttäisi esimerkiksi olevan käynnissä kilpailu, jossa palkintona arvotaan kaksi Urban Decayn Naked3 -luomiväripalettia! Osallistumisaikaa on ystävänpäivään, eli 14.2. asti ja vaatii sivustolle rekisteröitymisen. Palvelu on käyttäjilleen ilmainen, maksulliset palvelut koskevat ainoastaan sivuston yritysyhteistyökumppaneita. Ikäraja rekisteröitymiselle on 13-vuotta. Itse rekisteröidyin palveluun sekunti sitten, ja tunnuksenani toimii Royals1.


Stylebook.fi -sivustolla kuluttaja voi helposti löytää paikkakunnaltaan tai mistä tahansa ympäri Suomea haluamansa kauneusalan tekijän. Hakutoiminnon avulla voit etsiä paikkakunnittain esimerkiksi parturi-kampaajia, kosmetologeja, kynsiteknikkoja tai ripsientekijöitä. Ammattilaiset voivat rekisteröityä ja luoda sivustolle oman profiilinsa ja täten esitellä omaa osaamistaan. Kuluttajana/asiakkaana voit myös jättää suosituksia lemppari paikoistasi, ammattilaisena voit verkoistoitua ja suositella kollegoitasi. Stylebookilla on myös oma blogi, jossa esitellään uusia tuotteita ja trendejä, sekä arvontaosio, jossa voit kuukauden kauneuskysymykseen vastaamalla voittaa erilaisia kauneuteen liittyviä palkintoja. Tämän kuun palkintona jaetaan kolme kappaletta Forme-hiustuotepaketteja, (tarkempi tuotekuvaus paljastetaan sivuston mukaan 10.2., jolloin arvottavat uutuustuotteet lanseerataan Suomessa), kilpailuaika päättyy 1.3. Vain Stylebookiin rekisteröityneet henkilöt voivat osallistua arvontoihin ja kukin henkilö voi osallistua vain kerran. Kuluttajat voivat rekisteröityä palveluun ilmaiseksi oikean ylänurkan "kirjaudu sisään" -painikkeen kautta, ja ammattilaiset voivat luoda itselleen joko ilmaisen tai enemmän toimintoja sisältävän, maksullisen profiilin "tee ammattiprofiili"-painikkeen kautta.

Hauskoja surffailuhetkiä kauneuden parissa! Olisi kiva kuulla myös kommenttiboksin kautta, jos sivustoista on ollut jollekin hyötyä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!