18.2.2014

LIMITED EDITION - ARKISIA ASIOITA

Muutama päivä on tullut vietettyä pientä blogihiljaisuutta, sillä oon ollut kipeänä ja ajatus on jokseenkin ollut jumissa. Töissä olen kuitenkin pakottanut itseni jaksamaan, ja vaikka tää yskä ja siitä johtuva selkäkipu onkin ollut melko ilkeä vaiva, niin jotenkin kummasti sitä vaan on skarpannut itsensä edes hieman parempaan kuntoon kun ne työvaatteet on päällensä pukenut! J on myös auttanut hieromalla mun viiltävän kipeää alaselkää iltaisin, ja se on varmasti ollut suhteellisen huvittava tapahtuma, kun mä olen kiljunut ja potkinut kyyneleet silmissä, muutaman voimasanan saattelemana sitä lopettamaan niin kovakouraisen käsittelyn ja vastauksena on aina tullut vain ”Ei kipuu, ei hyötyy” :D Ja tottahan se on ollut, heti jälkeenpäin on ollut paljon parempi olla!


Nyt on kuitenkin kolmen päivän vapaat, joten toivottavasti tässä ehtisi tervehtymään kunnolla, sillä viikonlopuksi onkin tiedossa ohjelmaa. Lauantaina olisi suunnitelmissa mennä vierailemaan mun kaikkein pitkäaikaisempien ystävien luo entiseen kotikaupunkiin, ja malttamattomana odotan K:n suloistakin suloisimman, pienen Minea-tytön näkemistä! Viime kerrasta onkin jo jonkin aikaa, ja kuvien perusteella pikku prinsessa on kasvanut taas ihan hurjasti! Ihana myös nähdä murusia, K:ta ja H:ta. Siitä jatketaankin sitten J:n kanssa ensimmäistä kertaa yhdessä meidän porukoille –jännää! :D


Nää muutamat vapaapäivät, ja samalla siis hiihtoloman, aion luultavasti viettää vain chillaillen, siivoillen, pesten pyykkiä, mahdollisesti hieman shoppaillen, ja sitten pitäisi vielä värjätä tuo jo esiin hieman pilkistävä tyvikasvu piiloon! Ostinkin kokeiluun tällä kertaa lämpimämmän sävyn kuin viimeksi, sillä kaipasin jotain vaihtelua, ja muulla tavoin tähän mun liukuvärjäykseen sitä muutosta ei oikein pysty kotikonstein loihtimaan. ;) Kaapissa poltteleekin nyt siis Garnier Olia –hiusväri sävyssä 4.15 mahonkinen tummanruskea tuhka. Värjäilen siis tällä viikolla ja nähtäväksi jää, tuleeko siitä projektista vielä omaa erillistä postaustaan..


Eilen tuli myös pohdittua vähän tämän blogin sisältöä. Itse tykkään lukea juurikin niitä kauneusvinkkejä ja kokeilun kautta poimia hyviä vinkkejä ja inspiraatioita omaan arkeen, mutta aloin miettimään, pitäisikö mun kirjoitella niiden kauneushöpinöiden yms. lisäksi myös tällaisista ihan arkisista asioista ja näin ollen muokata tästä vähän enemmän persoonallisempi ja henkilökohtaisempi? Olisi erittäin kiva saada teidän, jotka tätä blogia seurailette, mielipiteitä aiheesta! :)


Limited edition -paita - Gina Tricot

Aurinkoista tiistaipäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!