9.5.2016

YELLOW






Maanantain kunniaksi värileikit jatkukoon! Mä en kyllä olis millään halunnut postata tuon edellisen siniturkoosin meikin jälkeen, sillä tykkäsin siitä niiiin kovasti! Olisin mielelläni pitänyt sen tässä ensimmäisenä esillä vaikka loputtomiin. :D Tässä kuitenkin nyt lauantaista meikkiä. Instassa on vilahdellut melko useaan otteeseen keltaisia silmämeikkejä, joten päätin eilen itsekin kokeilla, miltä keltainen tuntuisi. Korostaahan tämä kivasti sinisiä silmiä, mutta pakko myöntää, että sinisävyiset, silmien sävyyn sointuvat meikit (klik) tuntuu enemmän omalta jutulta. Mutta hauskaa vaihteluahan tämä on, ja aina on kiva kokeilla jotain uutta! Miten keltainen iskee teihin?

// Let the color games continue! Here's my Saturday's make up. Lately I've seen quite a few yellow eye makeup looks on Instagram, and eventually I had to give it a go as well. Sure, yellow makes my blue eyes pop but I feel the blue shades which compliment my eyes are more my thing (click). However, it's always nice to try something different! How do you like the yellow?

Käytetyt tuotteet / Used products:

Pohja / Base

Nivea Men Cooling After Shave Balm Sensitive
L'Oréal Paris Infallible 24H-Matte Foundation, 11 Vanilla
L'Oréal The True Match Concealer, 01 Ivory
Make Up Store High Tech Lighter, Moonlight
Mehron Setting Powder, Neutral
Rimmel Stay Matte Pressed Powder, 004 Sandstorm
Clarins Fix' Make-Up Spray *
Rimmel Magnif'Eyes Mono Eye Shadow *, 003 All About The Base (contour)
Monki Blusher, Orange

Kulmat / Brows

Lumene Eyebrow Pencil, 2 Grey Brown
Rimmel Brow This Way Brow Sculpting Kit *, 002 Medium Brown

Silmät / Eyes

Lumene Eyeshadow Primer *
Viva La Diva Metal Eyeshadows "Arty Eyes" palette *
Make Up Store Microshadow, Satin
IsaDora Glossy Eyeliner, 40 Chrome Black
IsaDora Inliner Kajal, 56 Blonde
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof mascara
Depend lashes, #4777

Huulet / Lips

Maybelline Color Sensational lipstick, 725 Tantalizing Taupe
IsaDora Twist-Up Matte Lips *, 49 Bare 'N Beautiful

* = Saatu / Gifted

12 kommenttia:

  1. Ihanan kesäinen meikki! :)) Ja nuo huulet on tosi kivan väriset, jotain tuollaista punaa/punia kaipailisin itsellekkin!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda! :) Oi joo, sen oikean nuden etsintä on joskus yllättävän haastavaa!

      Poista
  2. Nää värikkäät meikit on kyllä pop! :)
    Pitää kysyä tuosta Lorealin meikkivoiteesta, josta taisit postaillakin aikoja sitten! Itselleni ostin sen vaaleimman Porcelain sävyn. Mutta niin kuin aina, kaupassa sävy on muka hyvä, mutta kotona koko kasvoille levitettäessä kasvot muuttuivat aivan pinkeiksi! :D Eli osaatko sanoa onko nämä kaikki sävyt punapohjaisia, tai ylipäätään onko esim. tuo käyttämäsi vanilla kuinka "vaalea"? Harmittaa hirveästi, sillä meikkivoide on muuten täyskymppi esimerkiksi pysyvyydeltään!
    Meikkivoiteista puheenollen: voisit tehdä kattavan peruspostauksen meikkivoiteen valinnasta ja antaa hyviä tärppejä erilaisista meikkivoiteista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! :)

      Hmm tuossa meikkivoiteen sävyn muutoksessa taitaa tapahtua ns. hapettuminen, jolloin sävy muuttuu. Mulla on kanssa jotkin meikkivoiteet tehnyt noin.. Mä en ole testaillut oikeastaan muita sävyjä kuin tätä mun käyttämää Vanillaa, ja mun mielestä se ei ole selkeästi puna- eikä keltapohjainen! (Mulla siis yleensä käytössä keltapohjaiset meikkivoiteet) Ehkä aavistuksen on sellainen punertava vivahde, jonka huomaa lähinnä kaulalle levittäessä, mutta muuten tuo on kyllä mun kalpealle iholle ollut sopiva. Suunnitelmissa olisi tsekata, josko tumemmista sävyistä löyisi kesälle hyvä sävy, mutta en tosiaan ole vielä niihin ehtinyt tutustumaan, niin en osaa kommentoida niiden sävyistä mitään.

      Mihin alueelle oot kaupassa testaillut noita meikkivoidesävyjä? Käden sijasta kannattaa kokeilla ihan kasvoille, sillä käsi useimmiten on aivan eri värinen kuin kasvot. :) Paras paikka kokeilla olisi leukaperiin, josta näkee sitten verrattuna kaulaan, miten voiteen väri oikeasti sopii ja saako sen häivytettyä luonnollisesti kaulalle. Kaula ja dekoltee kun on myös yleensä vaaleampia kuin kasvot.

      Kiitos myös ideasta, pistetään korvan taakse! :))

      Poista
  3. Upea keväinen meikki! :)

    VastaaPoista
  4. Muo ihastuttaa tuo sun uskaliuus meikissä, jatka ihmeessä samaan malliin! Näyttää nimittäin todella hyvältä <3

    VastaaPoista
  5. siis iha uskomatonta miten sulle sopii väri ku väri! super hieno meikki<3

    VastaaPoista
  6. Mielettömän upea meikki! Kertakaikkisesti! Sä olet kyllä niin taitava ♥

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!