28.5.2016

MINIMAL FOCUS: GLOWY SKIN & BRIGHT LIPS


Nyt on kyllä niin epätyypillinen meikki kun mulla itsellä vaan voi olla! Mascaraa kevyesti vain yläripsissä, paljon kuultoa ja hohtoa mattaisen meikkipohjan sijaan ja huulissa todella sähäkkä väri -eipä tuu usein tällaisessa lookissa kuljettua. Eh, no oikeastaan ei ikinä! Mutta mikäs sen parempaa kuin vapaapäivänä kokeilla jotain uutta! 

Primerina käytin koko kasvoille Lumenen Skin Tone Perfector- ihonsävyn heleyttäjää, joka toi upean hohdon ja hennon pronssisen hehkun kauttaaltaan koko kasvoille. Päälle kevyt Rimmelin meikkivoide Match Perfection, ja poskipäille, nenänvarteen, ohimoille sekä amorinkaareen Make Up Storen voidemaista highlighteria. Puuteria ihan vaan tosi kevyesti! Varsinaiset varjostukset jätin tällä kertaa pois, mutta sen sijaan sudin Lumenen Hohdeaurinkopuuteria tuomaan kasvoille hieman muotoja ja lämpöä, puhumattakaan vielä lisähohdosta! Poskipunankin valitsin hohtavana, I Heart Makeupin Blushing Hearts -kakkuposkipunassa on kolme ihanan hempeää ja hohtavaa vaaleanpunaista sävyä, jotka mun mielestä oli kuin piste iin päälle tässä meikissä. Luomille laitoin ihan kevyesti hohtavaa, vaaleanpunertavaa luomiväriä, sekä ripsiväriä tosiaan vain yläripsiin. Kulmat pidin pehmeinä ja vältin liian tummia värejä -kun silmämeikki on minimaalinen en itse tykkää liian hallitsevista kulmista. Huulet kruunasi Too Faced Melted Liquid Lipstick sävyssä Melted Candy.

Miltä meikki teidän mielestä näyttää? :)

// If this isn't atypical to me then I don't know what is! Only light coat mascara on upper lashes, lots of glow instead of matte base and neon bright color on the lips -I really rarely wear this kind of makeup. Well, actually never! But what would be better to try something new than your day off! How do you like this makeup? :)

6 kommenttia:

 1. Ihanan kevyt meikki, niin raikas ja sopii sulle tosi kivasti! <3 Ja vitsit, onpa tuo huulipuna herkullisen väristä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Joo, tuo on tosi kiva -vaikea vaan saada kuviin ihan just sellaisena mitä se luonnossa on! :)

   Poista
 2. Näytät aivan upealta... Vau :)
  Tosi kevyt ja raikas meikki!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
 3. Tosi raikas ja ihana! Less is more 😉

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!