16.5.2016

POOLSIDE
EYELINER: H&M Aqua Liquid Eyeliner, "Poolside"

En ehkä kestä miten ihanan sävyisen linerin löysin viime viikolla Hennesiltä! Ja ihan sattumalta! Pyörittiin Janetin kanssa ympäri Turkua, kun ihanainen oli täällä päivän reissulla, ja tottahan me päädyttiin kosmetiikkaakin hipelöimään. Ja hei vaan Poolside! Tän kohdalla en jäänyt edes miettimään, vaan tiesin tarvitsevani juuri tällaisen, upean merellisen turkoosin ja vielä KIMALTAVAN nestemäisen linerin! Vaikea vangita kuviin tämän oikeaa olemusta, mutta toivottavasti näistä nyt jonkilaista käsitystä värin upeudesta saa.. Ihan mun tän hetken lemppari. 

Oon ennenkin kehaissut näitä Hennesin Aqua Liquid Eyelinereita (muun muassa tässä postauksessa), ja nää on vaan niin helppoja! Siipirajaus syntyy oikeasti ihan parissa sekunnissa, ja pigmenttiä riittää hurjan paljon. Lineri myös kuivuu todella nopeasti eikä lähde leviämään tai suttaantumaan päivän mittaan -todisteena ehkä se, että tätä on oikeasti melko vaikea myös saada pestyä pois! Tiedättekö ne huulivärit, jotka jättävät huulille pigmenttiä, vaikka koko puna olisi pyyhitty pois? No, ainakin tämän Poolside-värin kanssa on vähän sama juttu. Vaikka kuinka puhdistan ensin vedenkestävän silmämeikin puhdistusaineella ja sen jälkeen vielä kasvopesun yhteydessä hieraisen silmät Erisanin puhdistusgeelillä, jää luomille hento turkoosi rajaus. Muistaakseni Got The Blues -sävyn kanssa ei ollut samanlaista "ongelmaa"..? 

Anyways, mitä pidätte?? :)

// Can't deal! Look how beautiful eyeliner I found last week from H&M! Janet was visiting Turku on Thursday and I got to spend the day with this lovely woman -naturally we wandered also to the cosmetic aisle. And oh, hello Poolside! I didn't need to even think twice after seeing this one, I knew immediately that I needed just this gorgeous ocean like turquoise and SPARKLY eyeliner! It's very difficult to capture the real look of this color, but I hope you can see at least a little how beautiful this color is. My favorite at the moment.

I've praised these H&M's Aqua Liquid Eyeliners earlier too, for example in this post, because these just are so easy! Wing eyeliner is made withing seconds and the pigment is incredible. These liners also dry really fast and won't smudge during the day -a good proof is the fact that it's actually pretty hard to wash off! You know the lip stains that leave a stained color on your lips even if the actual product is already wiped off? Well, at least this Poolside shade makes the same effect. No matter how thoroughly I wipe my eye makeup off, there's this light turquoise shade stained on my eyelid. If I recall right, the color Got The Blues didn't have this "problem"..?

Anyways, what do you think?? :)

17 kommenttia:

 1. Upea meikki, värikkäät rajaukset näyttää vaan tähän aikaan vuodesta niin makeilta. :)

  VastaaPoista
 2. Vau, upean värinen :) Miten saat noista siipirajauksista noin skarpit? Käytätkö teippejä silmän ulkonurkassa vai onko sulla vaan niin vakaa käsi, että saat kertavedolla vedettyä noin tarkat siivet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin!? :) No kyllä mä aika usein käytän teippejä apuna, mutta tän Hennesin linerin muotoilu on jotain niin superia, että tän kanssa en oo teippejä tarvinnut! Näillä on jotenkin todella helppo saada skarppi siipi. Ehkä sillä käden vakaudella on oma osuutensa, mutta mä koen nää H&M linerit jotenkin todella helpoiksi :)

   Poista
  2. Hyvä tietää, täytynee ostaa itsekin joku kiva sävy kokeiltavaksi :)

   Poista
 3. Mulla on pari tussimaista eyelineriä, joista toinen on vihreä ja toinen tummansinininen. Molemmat jättää sellaisen "tintin" luomille. Aika jännä. Voisikohan se liittyä nimenomaan siniseen väriin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei nyt kun sanoit, niin mullakin on joskus ollut joku sininen tussilineri, ja sekin jätti jälkeensä pientä väriä! Ehkä tuo sininen tosiaan on jotenkin erityisen pysyvä väri..?

   Poista
 4. Tosi upea meikki! Tykkään tuosta väristä ja mulla tulee tästä vähän sellaset festarimeikki-vibat :D xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Joo tiiätkö niin tuli itseasiassa mullekin festari-vibat! :D Tägäsinkin tän tuonne festarit-tagin alle, niin muistuu tää mieleen sitten niiden ollessa ajankohtaisia :)

   Poista
 5. Hei mä nähtävästi kommentoin nyt jokaiseen postaukseen :D mutta kiitos tästä, nyt mun on PAKKO saada toi! Ihana! Sininen on parasta. #obsessed

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana että kommentoit! <3 Mulla tuppaa harmillisesti unohtuun, kun sun blogia ei bloggerin kautta pysty seuraan, niin puhelimella useimmiten ne sitten lukaisen ja sit en enää muista tulla kommentoimaan :(( Yritän tsempata! Mutta siis joo, eikö oo IHANA!?!! Ihan mahtavaa, että sain jaettua tän obsession jollekin muullekin ;) Tää on upee!

   Poista
  2. Joo todellakin :D <3 Voi vitsit, mut mun blogia voi seurata bloglovinin tai facen kautta sitte :)

   Poista
  3. Jooo, Facessa mä sua seurailenkin :*

   Poista
 6. Upea! Hei mikä huulipuna sulla on tässä? Aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on tässä IsaDoran Twist-Up Matt Lips -huulipunakynä sävyssä 49 Bare 'N Beautiful :)

   Poista
 7. On kyllä ihan mielettömän värinen ja näyttää upealta, vaikken mikään sinisen suuri ystävä edes oo. Täytyypä ihan suunnata H&M kosmetiikkapuolelle joku päivä itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih suuntaa ihmeessä, vaikka mitä ihania sävyjä valittavissa! :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!