11.5.2016

SIMPLE SUMMER BREEZE






Jos pari postausta takana päin oleva trooppisen sini-vihreä meikki tuntui liian uskaliaalta, voi kesämeikkiä piristää hillitymmälläkin tavalla! Tämä meikki on todella simppeli ja yksinkertainen, yläluomella (ja myös alaluomella) kun on ainoastaan yhtä ja samaa sävyä! IsaDoran kesäpaletissa on kivan hiekkainen hohtava sävy, jota siis tässä olen käyttänyt. Vesiraja ja ihan alaripsien tyvi saa kuitenkin super kivaa piristystä ja näyttävyyttä turkoosista IsaDoran silmänrajauskynästä. Tätä iisimpää, mutta silti kivan erilaista meikkiä tuskin kovinkaan montaa edes on -tässä siis onnistuu, vaikka pitäisi ensi kertaa luomivärisivellintä kädessä! Lisää värikkyyttä ja raikkautta tuo ihana korallin värinen huulikiiltopuna, myöskin IsaDoralta.

Tässä myös nähdään hyvin se, miksi yleensä suosin irtoripsiä varsinkin blogimeikeissä; näitä omia ripsiä kun on niin vaikea hallita ja ne tuppaavat aina sojottamaan ihan minne sattuu. Irtoripsillä ripsistä saa myös "tasaiset", eikä tällaisia ärsyttäviä koloja pääse syntymään. Tai sitten oon vaan ainoa, ketä tää asia häiritsee.. :D

// If the tropical ocean blue-green makeup I did few posts back was too out there for you, you can also spice up your summer look more subtle way! This makeup is really simple as on the upper lid (and also on the lower lid) I used only the one and same eyeshadow color! The waterline and the very root of the lower lashes gets just enough pop of color from turquoise kajal pencil. More easier yet nicely different look than this you probably won't find too many -this is perfect look if it'd be your first time with makeup! More colors and freshness brings lovely coral shade lipgloss/lipstick -from IsaDora, as all the eye makeup as well.

Here you can also see, why I usually opt for falsies especially in my blog makeups; own lashes are so difficult to handle and they tend to point where ever they wish. With falsies you also get more "even" lashes, and these kind of gaps won't be appearing un-wantedly. Or perhaps I'm the only one who gets bothered by this matter.. :D

Käytetyt tuotteet / Used products:

Pohja / Base

Nivea Men Cooling After Shave Balm Sensitive
L'Oréal Paris Infallible 24H-Matte Foundation, 11 Vanilla
L'Oréal The True Match Concealer, 01 Ivory
Make Up Store High Tech Lighter, Moonlight
Mehron Setting Powder, Neutral
Rimmel Stay Matte Pressed Powder, 004 Sandstorm
Clarins Fix' Make-Up Spray *
Rimmel Magnif'Eyes Mono Eye Shadow *, 003 All About The Base (contour)

Monki Blusher, Orange

Kulmat / Brows

Lumene Eyebrow Pencil, 2 Grey Brown
Rimmel Brow This Way Brow Sculpting Kit *, 002 Medium Brown

Silmät / Eyes

Lumene Eyeshadow Primer *
IsaDora Eye Shadow Quartet *, 07 Tropical Garden
IsaDora Perfect Contour Kajal Waterproof *, 63 Tropical Green
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof mascara

Huulet / Lips

IsaDora Twist-Up Gloss Stick *, 40 Peachy Pink

* = Saatu / Gifted

14 kommenttia:

  1. oiiii kuinka kaunis<3 sun pitää oikeasti loihtia mulle joku silmämeikki, missä EI ole ruskean sävyjä :-D joita ite käytän aina ja ainoastaan.. haha. Ja hei sun omat ripset on IHANAT, hullun pitkäthän noi on<3 Suosittelen kyllä sitä Kicksin omaa ripsaria, jota mullakin on. Toivottavasti sitä olis myös vedenkestävänä sulle :) Mut se ei kyllä varise ja tekee ripsistä mielettömät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Hhaah, pitääpä sitten ku nähään ni tehä vähän meikkileikkejä ;D Joo no onhan nuo ripset pitkät, mutta kun...itse kaipaisin sitä tuuheutta :D Täytyy hei muistaa käydä kurkkaan sitä Kicksin ripsarii, jospa siitä tosiaan olis vedenkestävä versio myös!

      Poista
  2. Todella kaunis meikki! <3

    VastaaPoista
  3. Mä itse asiassa ihastelin sun tuuheita ja pitkiä ripsiä! Ihanat!:) Toi huulipunasävy on kans ihana.

    VastaaPoista
  4. Ihanan raikas ja kevyt mutta kuitenkin sopivan näyttävä meikki! Tykkään tosi paljon! Itselle noi ripsikolot pomppaa vähän turhan selvästi esiin, muut ei niitä juurikaan rekisteröi. Eli hyvältä näyttää ja joo, olet ainoa ketä asia häiritsee. :-) Mutta ymmärrän kyllä hyvin koska itsekin aina skitsoilen omien ripsieni kanssa pienimmistäkin klimpeistä tai koloista. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla, että tää meikki kolahtaa :) Haha ja kiitos myös vertaistuesta noiden ripsikolojen suhteen :D Eipä sitä tosiaan muut taida niihin huomiota kiinnittää!

      Poista
  5. Aivan ihana meikki! <3 ihana kevyt ja kesänen. Pakko kokeilla ite tuota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paula! Ihana kuulla, että menee kokeiluun! <3

      Poista
  6. Siis joka kerta mä vaan ihastelen näitä sun luomuksias, ei voi oikeasti muuta sanoa kuin vau! Oot niin kaunis ja meikkaat kyllä mielettömän hyvin, goals <3!!

    Janica K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiii, ihana kommentti! Kiitos kovasti Janica!! :) <3

      Poista
  7. wow niin upea meikki! ja niin sinäkin.

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!