31.10.2014

LOKAKUUN LOPPUNEET

Sain teiltä niin kivaa palautetta ensimmäiseen Kuukauden loppuneet -postaukseen, joten päätin jatkaa näiden tekemistä. Kuukausi loppuikin taas ihan huomaamatta, itse asiassa havahduin eilen illalla siihen, että postaus pitäisi olla kasassa täksi päiväksi! :D Ei muuta kuin kirjoituspohja äkkiä auki ja näppis sauhuamaan. Tässä kuussa tuotteita kului loppuun hieman vähemmän, ja ilman pidempiä jaaritteluja, tässä  ne olisivat:


***

Garnier Mineral InvisiDry 48hr -antiperspirantti, 150 ml

"Tuplavaikutteinen: Ultratehokas antiperspirantti, joka toimii valkoisia jälkiä vastaan. 48h suoja hikoilua ja hajua vastaan. Vulkaanista alkuperää oleva Mineralite imee tehokkaasti kosteutta."


Näitä Garnier Mineralin deodorantteja oon käytellyt niin kauan kuin vaan muistan -mun ihan suosikkeja! Yleensä oon käyttänyt aina niitä roll-oneja, mutta kerran juuri se mun haluamani yksilö oli tuosta lähikaupasta loppunut, joten ostin kokeiluun tämän aerosolin, ja kovasti kyllä tykkäsin!

Alkoholiton.
Ei jättänyt valkoisia jälkiä mustiin vaatteisiin.
Mukava, raikas tuoksu.
Piti kainalot hyvin kuivana.
 Pakkaus kesti jokapäiväisessä käytössä yllättävänkin kauan!
- Miinuksena voisi sanoa tämän roll-oneja enemmän tilaa vievän koon.

Ostaisinko uudelleen? Ostaisin, ja olenkin jo ostanut. ;)


L'Oréal Eye & Lip Make-Up Remover, 125 ml

"Hellävarainen meikinpoistoaine silmille ja huulille. Poistaa tehokkaasti vedenkestävän ja pitkäkestoisen meikin."


Ostin tämän Lorkun silmämeikinpoistoaineen kokeiluun tarjouksensa takia. Hyvä syy, eikös? ;D

Poisti hyvin vedenkestävän meikin. 
Plussaa ehdottomasti myös maininta soveltuvuudesta huulimeikin poistamiseen! Tällaisiin en ainakaan itse oo törmännyt muilla merkeillä?!
- Mitään järkeviä miinuksia en tästä päivänkään pohdinnan jälkeen keksinyt!

Ostaisinko uudelleen? Toki, jos mun suosikkini Garnierilta on kaupoista loppu juuri silloin, kun tällaista tarvitsisin.


L'Oréal Triple Active Anti-Shine Day Cream -päivävoide rasvaiselle/sekaiholle, 50 ml

"Mattapinnan antava kosteusvoide rasvaiselle ja sekaiholle. Voide kosteuttaa, tekee ihosta mattapintaisen ja supistaa ihohuokosia. "


Ostin tämän jo maaliskuussa, ja ahkerasti tätä oonkin käyttänyt. Kesällä tosin en ihan päivittäin, saatika välillä ollenkaan, kokenut tarvitsevani päiväksi lisää kosteutusta, joten ihan jokapäiväisessä käytössä tämä rasva ei koko aikaa ole ollut.

Tuntui iholla ihanan kevyeltä ja kosteuttavalta.
Miellyttävä, raikas tuoksu.
Ei ainakaan lisännyt ihon kiiltelyä päivän aikana.
Vaikkei täysin päivittäin ole käytössä ollutkaan, niin silti todella riittoisa (8 kk).
Perus kosteuttava päivävoide, joka sopii mielestäni hyvin seka- ja rasvaiselle iholle.
- Purkin ulkonäkö saa multa miinusta. Todella tylsä ja mitäänsanomaton!
- Täysin mattapintaista ihoa ei kyllä mulle antanut.
- Ihohuokosten supistumistumista en myöskään havainnut.

Ostaisinko uudelleen? No miksen. Tällä hetkellä käytössä on kuitenkin toinen päivävoide.


No7 Beautiful Skin Night Cream -yövoide normaalille/sekaiholle, 50 ml

"Sinkkiä sisältävä yövoide, joka kosteuttaa ja tasapainottaa ihon talintuotantoa nukkuessasi. Jättää ihon kosteutetuksi ja säteileväksi, mutta mattapintaiseksi."


Tämänkin ostosta on jo aikaa. No7:n tuotteista mulla ei tuolloin ollut, eikä kyllä vielä nytkään ole, muuta kokemusta, mutta töissä tätä tuli pitkän aikaa hypisteltyäm kunnes lopulta kiinnostuin niin paljon, että pakkohan se oli kiikuttaa kassalle! Merkkiä myös joskus koulun englannin tunnin esitelmää varten tutkiessa selvisi, että tämä ilmeisesti on Briteissä todella suosittu sarja!

Tykkäsin tästä tuoksusta todella paljon! Vaikea kuvailla, sillä toisaalta se oli melko perus kosteusvoidemainen, mutta silti kivan miellyttävä. En tiedä, mä tykkäsin kovasti! :D
Teki ihon aivan ihanan kosteutetuksi, pehmeäksi ja sileäksi!
Hypoallerginen.
Pieni määrä tuotetta riitti pitkälle.
- Miinuksena sanoisin hinnan, n. parikymppiä tuntuu hieman suurelta siihen nähden, että hyviä tuotteita saisi myös paljon halvemmalla.
- Itse en havainnut ihon talintuotannossa mitään merkittäviä eroja.

Ostaisinko uudelleen? Voisin ostaa, ja itse asiassa mun oli tarkoitus niin tehdäkin, mutta sitten päädyinkin Lumenen syväkosteuttavaan yövoiteeseen. Mutta varmasti joskus tulen tätä käyttämään uudelleen.


Maybelline Dream Lumi Touch Highlighter & Concealer -valokynä, 2,2 ml

"Geelipohjainen valokynä, joka valaisee kasvot sekä peittää pienet virheet peitevärin tavoin. 
Täydellinen tummille silmänalusille."



Sävy 02 Nude oli loistava mun omalle vaalealle, keltapohjaiselle iholle.
Peitti ja kirkasti silmänympärysihoa loistavasti!
Sopi hyvin myös korostamaan otsaa, leukaa ja muita kasvojen valokohtia.
Pakkauksessa kätevä sivellinpää, jolla tuotetta oli helppo levittää.
- Alkuvaiheessa tuotetta tuli vahingossa kierrettyä putkilosta vähän liikaa (tosin silloin ylimääräisen tuotteen pystyi levittämään juurikin esimerkiksi otsalle tms.)

Ostaisinko uudelleen? Voisin hyvinkin ostaa, tämä itse asiassa oli mun toinen valokynäni tätä merkkiä. Tällä hetkellä mulla on lempparituotteeksi noussut kuitenkin eräs toinen, joten ainakin nyt tämä on jäänyt ostamatta uudelleen.


BeautyKin Natural Look Eyelashes -irtoripset

"Luonnolliset nauharipset läpinäkyvässä siimanauhassa. “Tähtisilmä” efekti."


Jee, muistimpas ottaa etukäteen näistä kuvan! Eli tällaiset, nro. 73 -mallin irtoripset on olleet käytössä mm. tässä postauksessa. Tuotteen omalle sivulle pääset myös tästä linkistä.

Luonnolliset.
Medium pituus -tai ainakin ihan sopivat mulle, jolle on tärkeää, ettei ripset ota silmälasien linsseihin kiinni. Toki näitä joutui kuitenkin vielä taivuttamaan.
- Toi kivasti pituutta, mutta ei niinkään tuuheutta.
- Ei herättänyt mitään erityisiä ihastumisen tunteita.

Ostaisinko uudelleen? Ei oikeastaan ole mitään erikoista syytä miksi en ostaisi, mutta koska nämä ei myöskään tehnyt mitään erikoisempaa vaikutustakaan, niin ei ainakaan ihan ensimmäisenä löydä tietään hyllystä mun ostoskoriin.

***

Miltäs nämä loppuneet vaikuttavat, löytyikö tällä kertaa mitään kiinnostavia tuotteita? :)

Ja hei, huisia halloweenia!

10 kommenttia:

  1. Ihana kun toteutit tämän toisenkin kerran- jatka ihmeessä! <3 musta nää on tosi kivoja! ja tuo Maybelline Dream Lumi Touch Highlighter & Concealer -valokynä jäi itseäni kiinnostmaan näistä kaikkein eniten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin kiva kuulla että tykkäät! ♥ Ja tuo valokynä on kyllä kokeilemisen arvoinen! :)

      Poista
  2. Oi todella huippu postaus taas, näistä voi löytyä löytöjä kuten just mulle! Otin päivä- ja yövoiteet ylös phoneeni jos vaikka ostaisin itselleni! Päivävoiteen ehdottomasti aion ostaa kokeiluun, yövoiteesta en vielä tiedä.
    Ja mua alkoi kiinnostaa mitä valokynää käytät, jos tuo kyseinen on jäänyt ostamatta ja tilalla on jokin uusi..?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla, että sait tästä ylös muutamia tuotteita! Voin kyllä lämpimästi suositella myös tuota yövoidetta, niiin ihanan pehmeä iho sen jälkeen kyllä on että huh! :) Ja tosiaan, mä käytän nykyään valokynänä Lorealin True Match Concealeria, joka nimensä mukaan on itseasiassa peitevoide, mutta mulla on siitä kaksi vaaleinta sävyä 1 ja 4, ja tuo ykkönen on jopa melkein valkoinen, että mun mielestä nää käy todella hyvin myös valokyninä! :D Sitä valoaheijastavaa efektiä ei ehkä ole, mutta mä itse en toisaalta sitä edes kaipaakaan, kunhaan saan vaaleutta ja kirkkautta silmien alle, otsalle yms. :)

      Poista
  3. Jumpe ku tää on kiva idea ! Ite oon yrittäny kasata kuukauden lemppareita, mutta läheskään joka kuukausi ei tule uusia suosikkeja. Haittaako siis jos laitan tämän postaus-idean itselleni muistiin ? :) täytyykin kokeilla tota deodoranttia kun sitä taitaa tos munkin lähikaupassa olla, vaikka siinä muuten dödövalikoima on ihan surkea.
    Tosi huisin hauskaa halloweenia sullekki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ihanaa että tykkäät! Ja ei haittaa todellakaan, ota ihmeessä talteen tää idea :) Mä tykkään näistä itse, koska sitä käyttökokemusta on muodostunut paremmin kun tuote on jo käytetty loppuun, ja tosiaan kuukauden suosikit ei välttämättä vaihdu ihan niin usein :)

      Poista
  4. nää postaukset on aina niin kiinnostavia! :) tykkään tosi paljo lukea näitä. eniten muakin kiinnostaa tuo valokynä, tarviisin nimittäin itsekin sellaisen ja haluaisin opetella sellaista kunnolla käyttämään :) mäkin mietin, että minkä valokynän oot todennut vielä tuotakin paremmaksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni, kiva kuulla! :) Tuota valokynää voin kyllä suositella, vaikka itselläni tosiaan on nyt toinen yksilö käytössä :) Katalle tuohon ylemmäs jo kommentoikin, joten pahoittelen tätä copy paste -tekniikkaa, mutta siis mä käytän nykyään Lorealin True Match Concealeria, joka nimensä mukaan on itseasiassa peitevoide, mutta mulla on siitä kaksi vaaleinta sävyä 1 ja 4, ja tuo ykkönen on jopa melkein valkoinen, että mun mielestä nää käy todella hyvin myös valokyninä! :D Sitä valoaheijastavaa efektiä ei ehkä ole, mutta mä itse en toisaalta sitä edes kaipaakaan, kunhaan saan vaaleutta ja kirkkautta silmien alle, otsalle yms. :)

      Poista
  5. Tälläsiä postauksia on todella kiva lukea :) Itse kun en ole mikään kauheen hyvä meikkaaja niin näistä saa helpolla vinkkejä mitä kannattaa ostaa ja mitä ei.
    Arvostan myös rehellisiä arvostelua tuotteista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla Marika sunkin kommenttia :) Kiitos, kiva että tykkäät! ♥ Ja musta on tärkeetä arvioida näitä ihan rehellisesti -tokihan ne voivat jonkun toisen mielestä saada erilaisia arvioita, mutta nää on mun mielipiteitä :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!