11.10.2014

GET READY WITH ME - TUTORIAL: PARTY BLUE MAKEUP ROUTINE


Heippa ihanat ja mukavaa lauantai-iltaa! Me oltiin I:n kanssa torstaina opiskelijabileissä, ja siinä päivällä meikatessani päätin kuvata tällaisen hieman erilaisen meikkitutorialin, Get Ready With Me:n. Eli näin se mun laittautuminen sujuu. ;) Parhaiten tää olisi varmaan toiminut videona, mutta mulla on olemattomat videonmuokkaustaidot, joten saatte nyt tyytyä tähän pitkään kuvapostaukseen.. ;D Ja hei, pakko mainita jo tässä, vaikka lupailin vasta noin kuukauden käytön jälkeen palata niihin finnivoiteisiin, mutta siis waaau, vasta allen viikon käyttäneenä mun iho on jo superhyper paljon paremmassa kunnossa!!! En voi uskoo, että nuo aineet on auttanut näinkin hyvin! Siis neljän päivän jälkeen?? Ihanaa! Tokihan meikki hieman tasoittaa ja peittää niitä jäljellä olevia näppyjä, että ihan ilman meikkiä ollessa ei se iho vielä mitenkään täydelliseltä täydelliseltä näytä, mutta silti niin paljon paremmalta, että innolla ootan mitä tuloksia se kuukaudenkin käyttö antaa! Jeejee.

Mulle on tullut paljon pyyntöjä kulmakarvatutorialista (mikä sanahirviö, oon lukenut ja tavuttanut tuon miljoonaan kertaan läpi ja silti se vaan näyttää niin hassulta...onhan se ihan oikein?? :D), joten tästä postauksesta löytyy nyt myös sellainen. :) Siveltimistä on myös joskus kysytty, ja tässä vilahtaa muutama sellainenkin! Tottakai mukana on myös silmämeikkituto, mutta nyt pääsette hieman kurkkaamaan myös sitä, miten mä yleensä teen mun pohjameikin ja valmistaudun. Lisäksi tässä on muutamia biisejä mukana, virittämässä siihen biletunnelmaan. ;) Toivottavasti tykkäätte!Mä itse tykkään aina aloittaa pohjasta ensin. Tällä kertaa aloitin pohjustamalla kasvot Lumenen Mattifying and Retexturizing Primerilla (1). Annoin sen hetken asettua iholle, jonka jälkeen kokeilin ekaa kertaa H&M:n vaaleanpuanista meikkisientä (3). Sillä siis ensin taputtelin meikkivoiteen Lumene Triple Stay Matt Makeup (2), sävyssä 3 Aurinkokaakao, kasvoille, jonka jälkeen kerrostin meikkivoidetta vielä kevyesti T-alueelle H&M:n pienellä kabukisiveltimellä (4). Ja tajusin tässä tätä kirjoittaessani, että oon vallan unohtanut käyttää kasvoille valokynää! Mutta siis yleensä, ja varsinkin näin kun panostan hieman enemmän juhliin lähdettäessä, niin levitän valokynän vielä meikkivoiteen päälle silmien alle ja nenän viereen poskille, kulmakarvojen väliin ja otsan keskelle, sekä leualle ja nenänvarteen.


Annoin meikkivoiteen asettua iholle, ja siirryin muotoilemaan kulmat. Tässä käytin seuraavia tuotteita: 1. Gina Tricot Beauty -kulmakarvakynä, sävyssä 02 Mid Brown, 2. Maybelline Eye Studio Big Eyes -luomiväri. sävyssä 03 Turquoise/Silver (ruskea nappi), viistopäinen kulmakarvasivellin, sekä 3. Maybelline Dream Lumi Touch -valokynä.


Mulla on toinen kulma itseasiassa paljon paremman muotoinen, mutta tähän tutoon otin nyt tarkoituksella tuon toisen, hieman harvemman puolen, jotta muotoilu näkyy kunnolla. Eli kohta 1. on aivan luonnontilassa. Pohjalla on siis meikkivoide, ja puuteroin kulman alueen nyt myös kevyesti. Itse aloitan piirtämällä kulman alapuolelle kulmakynällä muotoa tukevan viivan (2). Seuraavaksi teen saman kulman yläpuolelle (3). En aloita yläpuolella rajausta kuitenkaan aivan kulman alusta, jotta se jäisi hieman pehmeämmäksi ja luonnollisemmaksi. Seuraavaksi otan viistopäiseen kulmakarvasiveltimeen ruskeaa luomiväriä, ja alan sillä täyttämään kulmia (4).Pehmentelen kaikkia rajoja siveltimen ja luomivärin avulla (5), kunnes olen tyytyväinen lopputulokseen ja tarkistan, että kulmat ovat suunnilleen saman muotoiset. Seuraavaksi piirrän valokynällä korostuksen kulmaluulle (6), aivan kulmakarvan alapuolelle ja häivyttelen rajat (7) joko sormin tai peitevoidesiveltimen kanssa. 8. Valmista!


Tässä vaiheessa meikkivoide on saanut asettua iholle, ja siirrynkin tekemään korostukset, käyttämällä Lumenen irtopuuteria (1) ja StarGazerin Pressed Powder -kivipuuteria (2) sävyssä Tan. Siveltiminä tässä mulla on pyöreä pieni/keskikokoinen sivellin (3), sekä hieman viistomainen, contour-sivellin (4).


Aivan aluksi puuteroin kasvot kauttaaltaan tuon Lumenen puuterin mukana tulleella vipalla, jonka jälkeen otan tuohon pyöreään siveltimeen tuota varjostuspuuteria, ja varjostan kevyesti katkoviivan rajaamat alueet (1) (poskilta ohimolle ja otsaan, leukaperät ja hieman kaulaa). Seuraavaksi vaihdan viistopäiseen siveltimeen ja teen vahvemman rajauksen aivan poskiluiden alapuolelle (2). Otan jälleen pyöreän ja pehmeämmän siveltimen, joskaan tällä kertaa en lisää siihen enää väriä, vaan pyörivin liikkein pehmennän äsken tehtyä viivaa (3).Varjostusten jälkeen on poskipunan ja korostusvärin aika! Tässä käytin: 1. H&M Make me Blush -poskipunaa, sävyssä 12 Dazzling Peach, sekä Gina Tricotin pinkkiä poskipunasivellintä, 2. H&M High Lighter -korostuspuuteria, sekä pehmeää, keskikokoista pyöreää sivellintä.


Otan kevyesti poskipunaa GT:n siveltimeen, napautan siveltimen ensin kertaalleen kämmenselälle, jotta ylimääräiset pigmentit jäävät pois ja levitän poskipunan äsken tehtyjen korostusten yläpuolelle (4). Toistan tämän tarvittaessa. Sitten otan tuohon isompaan siveltimeen korostusväriä, jonka levitän kevyesti poskiluun korkeimmalle kohdalle, poskipunan yläpuolelle (5).


Sitten päästäänkin itse silmämeikkiin. Mä olin ostanut uuden aivan lumoavan kauniin, sinisen luomivärin L'Oréalilta, joten päätin käyttää sitä päävärinä hieman utuisessa smoky eye meikissä. Silmämeikissä käytin seuraavia tuotteita: 1. H&M Eye Shadow Primeria, 2. Maybelline Eye Studio Mono -luomiväriä, sävyssä 01 Snow White, sekä pientä, litteää sivellintä levittäessäni valkoista kulmaluulle, 3. Viva La Diva Nudie Two -luomiväripaletin hohtavaa harmaata, sävy Exclusive, 4. hohtavaa mustaa, sävy Glam Night, sekä 5. hieman vaaleanpunaiseen taittavaa vaaleaa, sävy Escape. Nudie paletin oman siveltimen sijasta käytin harmaan luomivärin levittämiseen Gina Tricotin luomivärisivellintä (pöydällä ylempi), sekä mustan luomivärin levittämiseen Catricen pyöreää sivellintä.


6. L'Oréal Color Riche L'Ombre Pure Pop -luomiväri (huh mikä nimi!), säyssä 405 The Big Blue, sekä Cailapin vaahtomuovisivellin. Viereisessä kuvassa on vielä muutamat siveltimet, joita käytin. Eli tuota ylintä, pientä pyöreää sivellintä (7) käytin levittäessäni värejä alaluomelle, ja korostin sillä myös luomivakoa. Keskimmäistä, Mariela Sarkiman Cailapille suunnittelemaa häivytyssivellintä (5) käytin tuon ylemmässä kuvassa olevan vaalean luomivärin (5) levitykseen, ja alimmalla Kicksistä ostetulla häivytyssiveltimellä (4) häivyttelin mustaa luomiväriä.


Ja sitten siihen tutoon!


1. Pohjusta luomet. 
2. Lisää valkoista luomiväriä silmän sisänurkkaan sekä siveltimen avulla kevyesti kulmaluulle.
3. Levitä hohtavaa harmaata luomiväriä kevyesti luomivakoon aivan ulkonurkasta lähelle silmän sisänurkkaa. 
4. Levitä mustaa hohtavaa luomiväriä silmän ulkonurkkaan ja muotoile haluamallasi tavalla. Itse hain hieman tuollaista kissamaista v-muotoa. Häivyttele mustan luomivärin rajat pehmeiksi (sivellin 4), ja sen jälkeen ota toiseen häivytyssiveltimeen (5) vaaleaa, hieman vaaleanpunaiseen taittavaa luomiväriä, ja sen avulla häivyttele vielä harmaan ja mustan rajat ylemmäs kohti kulmaluuta.


5. Levitä sinistä luomiväriä koko liikkuvalle luomelle (tää on niiin kaunis sävy! ).
6. Lisää tarpeen mukaan mustaa ja harmaata luomiväriä vielä syventämään varjostuksia ja häivyytelemään rajoja (sivellin 7).
7. Meikki tässä vaiheessa edestä.
8. Aloitetaan alaluomen rajaus levittämällä pienellä siveltimellä (nro. 7) samaa harmaata luomiväriä, mitä käytit kohdassa 3, alaluomen etuosaan, sisänurkan lähelle. 9. Samalla pienellä siveltimellä levitä ulkonurkassa käyttämääsi mustaa alaluomen ulkonurkkaan...
10. ...jonka jälkeen levitä alaluomen keskelle yläluomella käyttämääsi sinistä. Lopuksi häivyttele rajoja hieman (itse käytin tuota sivellintä nro. 5).
11.-12. Koska halusin pääpainon pysyvän tuossa upeassa sinisessä, niin tein yläluomelle vain ohuen rajauksen eyelinertussilla.


1. Maybelline Expression Kajal, sävyssä 33 Black, 2. Star Gazer Permanent Eyeliner Pen, sävyssä 01 Black, 3. ripsikampa ja ripsientaivutin, 4, Maybelline The Colossal Volum' Express Waterproof -ripsiväri, 5. MAC Angel -huulipuna.


13. Tein mustalla kajalkynällä vielä yläripsien tyveen vesirajalle rajauksen.
14.-16. Taivuta ripset ja lisää ripsiväri. Halutessasi voit käyttää vielä tekoripsiä. Itse jätin ne pois, sillä muutoin tuo sininen ei olisi ollut niin näkyvissä silmän ollessa auki.Huulille valitsin vaalean nudepunan, MAC:n ihanan sävyn Angel. 
Mitäs pidätte meikistä? Entä mitä mietteitä tämänkaltainen perusteellisempi postaus herättää? :) 


PS. Tässä oli niin paljon eri vaiheita ja tuotteita kerrottavana, että pahoittlen, jos teksti jäi siitä johtuen sekavaksi. Ehkä tästäkin syystä video tosiaan olisi ollut järkevämpi esitysmuoto... Kehitysehdotuksia otetaan kuitenkin tulevaisuutta varten mielellään vastaan. :) && Tykästyin itse näihin kuviin myös niin paljon, että blogin ulkoasu sai niiden osalta muutaman päivtyksen. Kommentteja?

22 kommenttia:

 1. uusi ulkoasu on aivan ihana, banneri varsinkin ♥ tai no, myös tuo sivupalkin kuva on superihana ♥

  ja tykkäsin kovasti perusteellisesta postauksesta, luin tän huolella ammentaen kaiken tiedon itseeni :D ihana lukea noita kulmakarvajuttuja ja sivellinohjeistusta, oon nimittäin ihan tumpelo niiden kanssa! ja tuo silmämeikki on kans niin upea, sun meikeistä tulee aina niin näyttäviä ja kauniita. sä se vaan osaat, ei voi muuta kun ihailla!! :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Jenni, kiitos tuhannesti ♥♥! Oon oikeesti nyt melko sanaton, ihanasti olit kirjoittanut :3 Pus! :-*

   Poista
 2. upea tutoriaali ja todella kaunis meikki !<3

  VastaaPoista
 3. Vauuu ihan mahtavaa jälkeä ♡ kiitos tästä! Voisin kokeilla luomille just noita samoja sävyjä :) ainakin samantyylisiä. Näyttää tosi hyvältä ♡ huomaa että oot oikeasti panostanut tähän postaukseen, kuvineen ja tekstineen! Iso hatun nosto kyllä sulle kaunokainen ♡ meikkijutut on selvästikkin sun juttu, jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä, kiitos itsellesi :') ♥ Ja jokin sininen näyttäisi sunkin silmillä varmasti upealta, varsinkin tuon punertavan tukan kaverina! Upeeta kuulla myös tuollaista palautetta, kiva, että mun kiinnostus näihin meikkijuttuihin välittyy sinne ruudun toisellekin puolelle. Kiitos ♥

   Poista
 4. Siis WAU Pauliina kuin nää sun postaukset on niin parhaita! ♥ Arvostan oikeesti ihan hirveesti sitä kuinka jaksat panostaa näihin postauksiin,otat aina niin hyvät kuvat ja kerrot asiat selkeästi! :) Varsinkin kulmakarvatuto (joo-o, sanahirviö munkin mielestä) oli mun mieleen! Upea kaunis sinä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii Vilma ♥ Super isot kiitokset ihanista sanoista, sait kyllä hymyn korviin :)♥

   Poista
 5. ihanuus<3 tää oli hirmu hyvä postaus, sain tästä todella paljon irti! :) ihana muuten myös tuo siun uusi banneri, olen miettinyt että millä kuvanmuokkausohjelmalla saa poistettua tuon taustan jostain kuvasta, tai mitä rajaustyökalua pitäisi käyttää? :D tuo MAC:in huulipuna näyttää tosi kivan sävyiseltä, paljonko se maksoi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon toinen ihanuus siellä! ♥ Huippua kuulla, että sait tästä paljon irti, ihan mahtavaa! :)

   Kiitos myös kommentista bannerin osilta -siinä tosiaan meni pieni tovi kun sitä väkersin ;) Ja kuva muuttui hieman rakeiseksi, mutta onneksi sitä ei niin selvästi huomaa.. Mä yritin aluksi poistaa tuota taustaa Gimp:illä, mutten vaan millään tajunnut, että miten se toimii :') Niimpä positin sen ihan itse reunaa pitkin "piirtämällä" ipiccy:lla! Siellä on sellainen työkalu, kuin "erase background" :)

   Ja tuo MAC:in huulipuna on kyllä ihana ♥ Hieman tyyrishän se ehkä huulipunaksi oli, jos oikein muistan niin maksoin siitä 20,50€, mutta se menee niin arkena kuin juhlissakin, joten todella monikäyttöinen ja niimpä siis täysin hintansa arvoinen! :)

   Poista
 6. Tämä oli tosi hyvin tehty meikkipostaus!! Tykkäsin ♥ :) Hyvät kuvat ja meikki on hieno!! Sinä osaat kyllä meikata älyttömän hyvin ja tiedän mikä sinulle sopii. Ihastelen tässä tuota sinun ihoasi, miten hyvältä se näyttää ja osaat käyttää juuri oikein varjostuksia ja poskipunaa. Itselleni tuo poskipunan käyttäminen on aina ollut hieman vieras juttu, vaikka se antaa meikkiin kivan säväyksen. En vaan ole ikinä oppinut käyttämään sitä, enkä ole ikinä varmaan omistanutkaan yhtään poskipunaa. Ehkä olisi aika opetella :D Ja ihana uusi banneri! Parempi kuin edellinen, vaikkei siinäkään kyllä mitään vikaa ollut.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla! :)♥ Ja iho on kyllä parantunut merkittävästi, ja onneksi meikillä saa ne jäljellä olevat epäkohdat peitettyä :) Ja siis eihän poskipuna tietenkään mikään välttämättömyys ole, vaikka tuokin heiman väriä kasvoille. :) Itse oon niin tottunut siihen ja sen laitto tuleekin ihan rutiinilla. Kerran tosin unohdin sen ja koko päivän oli niin outo olo ja peilikuva näytti jotenkin erilaiselta, ja vasta illalla kun tutkailin meikkiä paremmin, niin tajusin, että ainiin se poskipuna! :D
   Ja kiitos banneri-kommentista myös! Ihana kuulla palautetta myös siitä :)

   Poista
 7. Apua mitkä bilesilmät! Sulle sininen luomiväri käy todella kauniista, tuntuu että mun silmiini ei istu ollenkaan (tosin en omista noin pigmenttistä ja kimaltavaa sinistä luomiväriä joten johuneeko siitä..). Tästä sain myös mä irti todella paljon ja voisin kokeilla tätä jollain muulla kuin sinisellä - mä kun en omista noin ihanaa sinistä luomiväriä..:D Hih millonkahan sitä rohkenisi tehdä itse sen meikkipostauksen blogiin.:')
  Nainen sä olet kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, nää oli kyllä aikamoiset bilesilmät -en ehkä ihan kauppaan laittaisi tätä sävyä.. ;D Mutta hei rohkeesti vaan kokeilemaan! Itekin olin aluks vähän skeptinen, että sopiiko näin kirkas sininen mulle, kun mitään vastaavaa en oo koskaan omistanut, mutta yllätyin kyllä erittäin positiivisesti! :) Ihana kuulla, että sait tästä paljon irti vinkkejä ♥ Ja hei, turhaan ujostelet sitä omaa meikkipostausta, kaunis olet! :)♥

   Poista
 8. Ihan sika ihana postaus! oon kauan ettinyt tapaa jolla saisin kulmani just tommosiksi :)


  http://melidas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii, kiitos super paljon ihanasta kommentista Elina! :))

   Poista
 9. niin ihana meikki!! wau!! :)

  VastaaPoista
 10. Upea meikki :) Olet niin lahjakas meikkaaja. <3

  VastaaPoista
 11. Todella kaunis meikki :)

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!