26.4.2014

BEAUTY 911: BRIGHT EYELINER

Kirkas, värikäs, nestemäinen eyliner. MISTÄ NIITÄ LÖYTÄÄ?! Jos joku jossain tietää (mielellään kuitenkin Suomen sisällä), niin kertokaaa! Dipliner, tussi tai ohut sivellintyylinen, sillä ei ole enää väliä. Pääasia, että väri on kirkas ja pigmenttinen. Kaikkein mieluiten keltainen, mutta toki muutkin värit käyvät.

Miksi nyt yhtäkkiä vouhotan keltaisesta eyelinerista? No koska oon jo kauan, ihan siitä asti kun löysin seuraavan kuvan Beatissa-blogista, etsinyt (edullista) keltaista rajausväriä.


Niin mageet!! Mutta kuten kuvasta näkyy, keltainen rajaus on tehty luomivärillä, ja vieläpä sellaisella L'Oréalin tuotteella, mitä ei enää ole heidän tuotevalikoimissaan. Pakko kyllä myöntää, että muutamia kirkkaan keltaisia luomivärejä on tullut hypisteltyä, silloin kun niitä vihdoin on jostain kivien ja kantojen alta löytänyt, mutta koska tiedän, etten keltaista luomiväriä tulisi muuten käyttämään, niin on tuntunut vähän turhalta panostaa kokonaiseen palettiin... Siispä etsinnät/haaveet keltaisesta eyelinerista olin jo melkolailla haudannut, kunnes taas satuin törmäämän samankaltaiseen silmämeikkiin, ja siitä tuli taas oikein kunnon päähänpinttymä! Voi kuinka helppoo olisi, kun ei innostuisi niin hirveästi kaikesta tämmöisestä... :p


Mun ihan lemppari YouTuben beautybloggeri ja useiden meikki-inspiraatioiden lähde Shannon (shaaanxo) on nimittäin tehnyt tutorialin omasta yeallow cat eye -versiostaan. Muutenhan tämän idea on samanlainen kun Beat-Tiinan tekemässä meikissä ylempänä, mutta vain ilman tuota mustaa rajausta ripsien tyvessä. Bongasin tämän itseasiassa Shannonin eräästä vlog-videosta, en nyt enää kyllä muista mikä oli kyseessä, mutta oli tähän nyt pakko etsiä vielä se tutorial, jossa meikki näkyisi kunnolla. (kuvat siis screenshotteja tästä videosta). 

Okei, silmät kiinni tuo pelkkä keltainen rajaus näyttää vähän hassulta ja kaipaa ehkäpä juuri tuota mustaa rajausta kaverikseen, mutta jotenkin tykkään kuitenkin siitä, miltä pelkkä keltainen näyttää silmät avoinna.

Ja vaikka keltainen onkin tällähetkellä se mun suosikkiväri, niin kyllähän ne muutkin kivoilta näyttävät!

Vai mitä sanotte sinisestä rajauksesta?
1. kuva // 2. kuva // 3. oma kuva viime kesältä

Vihreällä saa kivasti korostettua silmien sinisyyttä ja turkoosi sävy sopii vaikka gaalaan!
1. kuva // 2. Hayden Panettiere viime vuoden Billboard Music Awardseissa (kuvat)

Tai ehkä kirkas pinkki olisi potentiaalinen vaihtoehto muuten niin hankalasti löydettävälle keltaiselle...
1. kuva // 2. kuva // 3. NUDE-blogin Erika testaili pari vuotta sitten
GinaTricotin pinkkiä rajausta (kuvat) // 4. kuva

 Noh, ehkä mä jätän tän asian vielä hautumaan... Mutta jos joku vaan tietää mistä saa pigmenttisiä ja nestemäisiä, värillisiä eyelinereita, niin vinkatkaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!