18.1.2014

TUTORIAL: SMOKY EYE PT.1

Sain siskoltani toiveen smokey eye -meikkausohjeisiin. Tämä ensimmäinen tutorial on heiman kevyempi versio, ja itse suosin enemmän tätä tyyliä, mutta teen myöhemmin toisen tutorialin, joka on kokonaisvaltaisesti tummempi ja täyttää ehkä paremmin nimityksen "smokey eye". ;)

Kuvia klikkaamalla saat ne isommiksi.


Tässä voit käyttää mitä värejä vain haluat, mutta muista, että värien tummuus vaikuttaa luonnollisesti koko silmämeikin tummuuteen. Ideana kuitenkin, että sinulla on valkoisen (tai muun todella vaalean sävyn) lisäksi 2-3 luomiväriä samasta väriperheestä vaaleammasta tummempaan (itselläni ruskea).

Tässä vielä tuotteet, mitä itse käytin silmämeikin tekemiseen:


1. Maybelline New York Eyestudio Mono - 01 Snow White
2. LOLA Make Up by Perse - 011
3. Isa Dora Eye Shadow Quartet - 65 Khaki Bronze (tummanruskea, mattaisempi nappi)
4. Yves Rocher Couleurs Nature Duo Eyeshadow - 33 Lys Et Tulipe Noire (tummanharmaa nappi)
5. H&M dipliner - Black
6. Max Factor Liquid Effect Pencil - Silver Spark
7. Maybelline New York The Colossal Volum' Express Waterproof - Black
+ ripsientaivutin
+ luomiväri- ja häivytyssiveltimet (omat häivtyksessä käyttämäni siveltimet olen ostanut Gina Tricotista - linkki tuotteeseen.)

1. Itse tykkään tehdä ensin meikkipohjan (pohjustusvoide + meikkivoide + puuteri) ja vasta sen jälkeen meikata silmät. Tässä vaiheessa kasvoille on siis tehty jo meikkipohja, ja luomilla ei niiden tuotteiden lisäksi ole muuta. Jos itse meikkaat silmät ennen meikkipohjaa, muista levittää meikkivoide ja puuteri kuitenkin ensin luomille ja aina kulmakarvoihin asti.

2. Aloita levittämällä valkoista luomiväriä silmän sisänurkkaan ja häivyttämällä luomen puoleenväliin kuvan osoittamalla tavalla.
(tässä käytin: Maybelline New York Eyestudio Mono - 01 Snow White)

3. Tämän jälkeen levitä väriperheesi vaaleinta sävyä silmän puolestavälistä ulkonurkkaan.
(tässä käytin: LOLA Make Up by Perse - 011)


1. Häivytä edellinen vaihe!

2. Lisää väriperheesi tumminta väriä silmän ulkonurkkaan ja hieman luomivakoon kuvan osoittamalla tavalla.
(tässä käytin: Isa Dora Eye Shadow Quartet - 65 Khaki Bronze (tummanruskea, mattaisempi nappi) / Yves Rocher Couleurs Nature Duo Eyeshadow - 33 Lys Et Tulipe Noire (tummanharmaa nappi))

3. Häivytä! Ja toista edellistä vaihetta niin useaan kertaan, että lopputulos on mielestäsi tarpeeksi tumma.


1. Aloita kissarajaus piirtämällä ohut, loivasti kaareva viiva simän ulkonurkasta kohti kulmakarvojesi päätä. Tässä vaiheessa rajausviivaa ei tarvitse vielä muotoilla paksummaksi.

2. Jatka rajaamalla yläluomi ripsien tyvestä.
(näissä vaiheissa käytin: H&M dipliner - Black)


1. Silmä kahden edellisen vaiheen jälkeen.

2. Viimeistele rajaus yhdistämällä rajauksen häntä luomella olevaan rajaukseen. Tarkista rajauksen muoto katsomalla suoraan edestäpäin peiliin.

3. Täytä mahdolliset kolot.


1. Silmät tässä vaiheessa.

2. Rajaa alaripsien tyvi silmän puoleenväliin (tai kokonaan, jos haluat intensiivisemmän katseen).Taivuta ripset ja lisää muutama kerros mascaraa.
(tässä käytin: Max Factor Liquid Effect Pencil - Silver Spark / Maybelline New York The Colossal Volum' Express Waterproof - Black)

Tämän vaiheen voit halutessasi jättää välistä: nosta yläluomeasi niin, että saat rajattua yläripsien sisäpinnan aivan ripsien tyvestä. Tämä rajaus tekee katseesta asteen verran intensiivisemmän.

Muotoile kulmat (itse käytin: Gina Tricot Beauty Eyebrows - 02 Mid Brown)
ja levitä vaaleaa, helmiäistä luomiväriä kevyesti kulmaluulle
(itse käytin: Isa Dora Eye Shadow Quartet - 65 Khaki Bronze (kaikkein vaalein nappi), mutta valkoinenkin luomiväri käy hyvin, kunhan lisäät sitä kevyesti)

VALMISTA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!