28.1.2014

KUKKAISTYTTÖ

Mulle on iskenyt ihan hirvittävän suuri pakkomielle kukkaprinttiin vaatteissa (oikeastaan se iskee aina näin keväällä), joten aika ihme, ettei mun wishlistin joukkoon eksynyt yhtään kukkakuvioita!

 Talvella ostetut kukkahousut Zarasta


kuva
Jokunen aika sitten törmäsin yhteen kuvaan muutaman vuoden takaisesta Free People -merkin harmaasta college swetarista, jonka yläosassa oli kukkaprinttiä (kuvalinkki), ja sekös pinttyi mun mieleen niin lujasti, että ihan etsimällä aloin etsiä samankaltaista paitaa itselleni! Tietenkään ihan identtistä ei mistään tulisi vastaan, ja aluksi pakkomiellettäni päätyi lievittämään alla olevissa kuvissa näkyvä paita.




kukkapaita - Gina Tricot

Mutta kova etsintäni tuotti vihdoin tänään tulosta, kun löysin erittäin ihanan swetarin H&M:stä. Juuri täydellisesti harmaa collegepaita kukkakuvioilla -todellakin nappasin paidan heti mukaani kassalle!



kukallinen collegepusero -H&M

Tykätäänkö siellä kukkaprinteistä?

4 kommenttia:

  1. ei vitsi miten ihania swetareita!! ♥ selailin sun blogin miltein kokonaan läpi ja tykästyin niin että jään lukijaksi :-)
    jos viittisit kertoa sun estenomi-opinnoista tai tehdä postauksen niin se olisi ihan huippua, en sellasta ainakaan aiemmista postauksista bongannut. oon itse harkinnut hakeutua estenomiksi mutta en ole vielä yhtään varma.

    http://nea-catchthedream.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa että jäit lukemaan! :)<3 Selailin äsken pikaisesti myös sun blogia ja vaikutti kyllä sen verran kivalta, että täytyy palailla sen pariin vielä paremmalla ajalla!

      Ja tosiaan noista estenomi-opinnoista en oo aiemmin kirjoittanut, mutta voisin kyllä aiheesta tehdä jonkinlaisen postauksen lähiaikoina. :)

      Poista
  2. paitakukat on kyl jees!

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!