4.9.2016

NYX FULL THROTTLE PALETTE: COLOR RIOT







IIKS, ehkä yks ihanimmista paleteista ikinä! Oon jo kauan haaveillut jostain tosi syksyisistä luomivärisävyistä, multa kun on puuttunut punertavia sävyjä ja niitä oon monesti meikkileikeissäni kaipaillut. Pinkkiä, magentaa ja kultaa/pronssia toki löytyy, mutta niitä varsinaisesti punasävyisiä luomivärejä oon oikeasti kaivannut jo pitkän aikaa. Mutta empäs kaipaa enää! Sain nimittäin vihdoinkin aikaiseksi ostaa tämän NYX:n ihanan Full Throttle -paletin sävyssä Color Riot -ja tässä onkin kaikki ne sävyt mitä oon etsinytkin! Tämä on i-ha-na. Ainoastaan tuo kaikkein vaalein helmiäissävy on himean pettymys: se on todella jauhomainen, tuppaa hieman varisemaan, eikä se ole kovinkaan pigmenttinen esimerkiksi silmän sisänurkassa. Kuitenkin kulmaluulla korostus ja häivytyssävynä varsin passeli. Kolme muuta mattasävyä onkin sitten niin upeita ja pigmenttisiä, että huh! Ja niin kauniit sävyt, jotka sointuu keskenään paremmin kuin hyvin. 



Voiko punaista silmämeikkiä pitää joka päivä??

//Can I wear read eye makeup every day, please?!


// This palette gives me LIFE! For a long time now I've been longing for some serious fall inspired, red eye shadow colors. But luckily not anymore! I finally got my hands to this wonderful Full Throttle palette from NYX in the shade Color Riot -and this palette contains everything I've been looking for! This is gor-ge-ous. Only downside I can think of, is the lightest shimmery shade: it's very powdery and tends to fall everyehere. It also isn't the most pigmented color on the inner corner of the eyes, but it's perfectly fine as a highlighter and a blending color on your brow bone. The other three matte colors on the other hand are very pretty and pigmented! Such gorgeous colors which blend in together nicely. Do I need to say it one more time? I love this palette.

12 kommenttia:

  1. Toi on vaan niin ihana! Ostin jo keväällä, kun oli ihan must have. :-D

    VastaaPoista
  2. VAU ihana paletti *.* oon niin kauan ettiny just samanlaista ja luulen että klikkailen ton kotiin heti ens palkkapäivänä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookkin?! Mä lämpimästi suosittelen tätä, meni kertaheitolla yhdeks mun suosikiksi! :)

      Poista
  3. Kaunis syksyinen meikki! :) Ja nuo sävyt on myös kauniita! Itsekkin tilasin juuri NYXin yhden luomiväripaletin, toivotaan että se on hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! Oi kiva kuulla, toivotaan että säkin ihastut sun omaan palettiin! :=

      Poista
  4. Vau! Uskaltaisinpa itsekin käyttää enemmän värejä ja räväkkyyttä meikissäni! Todella syksyyn sopivat sävyt, ihana! Taidanpa inspiroitua itsekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti, kiitos! <3 Sitä vaan rohkeesti kokeilemaan vaikka joku vapaapäivä! :)

      Poista
  5. Ah, tää paletti on täydellinen! Ostin tän ja kasan muita Full Throttle-paletteja jo keväällä, mut tää on kyllä mun suosikki! Oot tehnyt tällä tosi kauniin meikin. :)

    Ja siis, punaista voi kyllä todellakin käyttää joka päivä. :D Mulla on vähintään jotain korallisävyä nykyään melkeinpä joka päivä töissä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistankin että silloin keväällä mm. sun blogissa tätä ihastelin ;) Kiitos Ilona! <3

      Haha, jooo kyllä tästä on osaa sävyjä ollut lähes joka päivä käytössä.. :D

      Poista
  6. Oi mikä ihana meikki, menny aivan ohi! :o <3 Ja mun on pakko saada toi paletti mun elämään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! <3 Tästä löytyy lisääkin kuvia tuolla toisessa postauksessa :) Ja siis todellakin, tarviit tän paletin! ;)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!