14.4.2016

"THE" AFTER SHAVE BALMTältä kosmetiikkavillitykseltä tuskin kovin moni on pystynyt välttymään. Ihana NikkieTutorials pisti buumin liikkeelle viime vuonna, kertoessaan Nivean After Shave Sensitive -partabalsamin olevan the best meikinpohjustaja. Ja niille, jotka nyt ihan ihmeissään pyörittelevät silmiään tyyliin "Jaa miesten after shavea meikin alle?!", kerrottakoon että tämän tuotteen hypetys perustuu siis balsamin sisältämään glyseriniin. Tämä saa kaiken sen päälle levitettävän aineen kiinnittymään siihen ikään kuin magneetin tavoin, ja summa summarum: meikinkin siis pitäisi pysyä paikoillaan koko päivän. Mä olen itseasiassa melko yllättynyt, että kesti näinkin kauan ennen kuin päädyin itse tätä "ihmetuotetta" kokeilemaan! 

Mä olen tuhannesti täällä jauhanut siitä, miten mun iho rasvoittuu ja kiiltelee herkästi, ja kuinka oon aiemmin vannonut silikonipohjaisten pohjustajien nimeen -ne kun on häivyttäneet mun ihohuokosia nenän alueelta, ja myös ihon öljyisyys on pysynyt kurissa ihan OK. Sen jälkeen kun sain testiin jane iredalen emulsiomaisen Smooth Affair -primerin ja ihastuin sen jälkeen, on mun mieli alkanut pikkuhiljaa avautumaan myös näille enemmän nestemäisille pohjustusvoiteille! Niimpä, kun Smooth Affair tässä vetelee nyt viimeisiään, ja uudelle primerille olisi tarvetta, päätin vihdoin napata tämän Nivean partabalsamin kokeiluun!Tässä yllä siis aamulla klo. 8:30 tehty meikki. Meikkipohjassa on todellakin käytetty partabalsamia pohjustustuotteena, ja meikkivoiteena käytin L'Oréalin Infallible 24 HR-Matte -meikkivoidetta. Puuterina Rimmelin Stay Matte. Jep, mattaa ja mattaa. :D Tällaisena "kiiltomatona" haluan mahdollisimman helpon meikkipohjan koko päiväksi, tarkoittaen, ettei sitä tarvitsisi korjailla ja taputella kiiltoa koko aikaa pois. Tästä syystä suosinkin paljon mattatuotteita, niillä saa helpotusta ihon öljyisyyteen ihan kivasti. Mutta mites se after shave? Toimiko? Pysyikö meikki paikoillaan? Miten rasvoittuva iho siihen reagoi? Ja ehkä joillekin se tärkein, saako tämä sut tuoksumaan mieheltä!?
Voihan Nikkie! Tää todellakin TOIMII!! Nää kuvat nappasin siis tarkalleen 12 tunnin jälkeen meikin teosta, ja uskokaa tai älkää, niin en koko päivänä koskenutkaan ihooni! Ei siis mitään kiiltoa poistavia taputteluja paperilla, ei puuteria, ei mitään. Kuviakaan ei ole photoshopattu, ainoastaan kirkkautta ja kontrastia hieman lisätty, jottei nyt ihan niin pimeitä ruutuja olisi ollut. Vaikka kyllähän sitä jo ihanan valoisaa ilta yhdeksänkin aikaan vielä on (jee, kesä!). 

Kyllähän se ihon luonnollinen öljyisyys sieltä läpi paistaa, lähinnä juuri t-alueella, ja poskeen päivän aikana nojailut plus puhelimeen puhumiset tuota toista poskea on hieman kuluttanut, haha, mutta muuten...ihan täydellinen meikkipohja vielä 12 tunninkin jälkeen! (Pahoittelut muuten aivan täysin räjähtäneestä ulkomuodosta näissä after-kuvissa.. :D) Mun omalla kohdalla mikään muu oikea meikinpohjustaja ei ole tällaiseen suoritukseen koskaan pystynyt. Siis miettikää, ei koskaan!? En olisi uskaltanut kuvitellakaan sen päivän vielä koittavan, että olisin kellon ympäri ilman, että puuteroisin kasvojani edes hieman lisää! Toki tässä testissä olin koskematta kasvoihin ihan tarkoituksella, ehkä jos mulla jotain menoja olisi vielä illalla niin voisin vähän tuota kiiltoa fiksailla. Mutta jo se, että mun ei välttämättä tarvitse tehdä niin, on ihan super hyper mega ihana juttu! Ja entäs se tuoksu? Kyllähän tämä tosiaan vähän miehiseltä tuoksuu siinä levitysvaiheessa, mutta tuoksu hälvenee siinä kun alkaa oikeasti meikkaamaan. Joten ei pelkoa, et tule tuoksumaan mieheltä koko päivää. ;) Tämä Nivean After Shave todellakin jää mun meikkipussiin! PEUKKU. Joko te ootte kokeilleet? :)


// NikkieTutorials and Nivea After Shave Balm in sensitive. You probably haven't been able to avoid this makeup frenzy, am I right? But to anyone who has and now wonders what the heck, am I really using a men's product on myself, the answer is...yes. The glycerin in this after shave balm works pretty much just like a magnet; what ever you put on to it, foundation in this case, gets stuck to it and therefore your makeup shall stay put the whole day. Well, that's what lovely Nikkie claims and that's what I'm about to test now. 

In the before-photos you are looking at a makeup I did at 8.30 am. As a primer I really did use this after shave, and my foundation is L'Oréal Infallible 24 HR-Matte. For a powder I used Rimmel Stay Matte pressed powder. Jep, matte and matter. :D Because my face does get quite oily through the day, I wish my base to be as easy as possible -meaning that I wouldn't have to fix it or powder the oiliness away all the time. Therefore I prefer matte products. But, how's the after shave? Did it work? Did my makeup stay put? How about my shiny face? And, does it make you smell manly!? 

Well, as you probably can see by yourself from the after-photos, IT DOES WORK! Holy Nikkie. I took the after-photos exactly after 12 hours of putting my makeup on, and believe it or not, I didn't toutch my face the whole day! No blotting papers, no extra powder, no nothing. I haven't photoshopped these photos, just adjusted some brightness and contrast.

Sure, the natural oils are showing through, mainly at the t-zone, and my other cheek does look a bit smudges thanks to talking to a phone and leaning my hand against it, haha. But otherwise, perfect base even after 12 hours! For me, not any actual primer have ever managed to achieve this kind of results. I mean really, never! I could have never even imagine the day to come, when I'd be around the clock without touching up my makeup even once! Sure, because this was an experiment I avoided any touch ups by purpose, and if I'd have had some plans in the evening, I probably would add some powder. But the fact that I don't necessarily have to do so, is super awesome! And how about the smell? Sure, it does smell a bit manly when you're applying it, but once you start putting your makeup on, it disappears. So don't worry, you won't be smelling like a man the whole day. ;) This will definitely stay in my makeup bag! Have you tried it already? :)

26 kommenttia:

 1. Wau tosi hyvin pysy meikit 12 tuntia! Ja muutenki kaunis meikkipohja :) Mulla kans sama ongelma, että iho rasvottuu ja kiiltää, vaikka kuinka yrittäis kaikkia mattatuotteita käyttää. Mäki oon löytänyt tän aftershavin ja se on kyllä ollut pelastus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jep, tää kyllä ylitti kaikki mun odotukset ja oli huippua huomata miten hyvin kiilto pysyi kurissa! Kiva kuulla, että siellä ollaan kanssa löydetty tästä pelastus! :)

   Poista
 2. En oo kokeillut, ja epäilen että ainakaan ostaisin tätä koskaan itselleni. Jos kaverilta sattuisi löytymään, niin sitten ehkä :) Olis ollut kiva nähdä lopputunnelmat ihan samanlaisessa valaistuksessa, kuin nuo alkukuvat, tai toisinpäin :D Mä oon ihan varma, ettei tämäkään saisi mun ihoa pysymään täysin mattaisena koko päivää. Enkä tiedä, haluaisinkokaan sitä, jos se kiilto ei puske läpi, niin sittenhän se jää jonnekin alle vangiksi, eikä sekään kuulosta niin hyvältä :D Plääh, oon jo vähän ärsyyntynyt kun tästä jauhetaan joka puolella :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo se olis mustakin kiva, jos valaistuksen olis saanut ihan samaksi, mutta mun on vaikea tuota aurinkoa saada paistamaan ihan samalla tavoin sekä aamulla ja illalla.. ;) Sisätiloissa kun mulla ei oo mahdollisuutta kuvata (ei oo mitään taustaa mitä vasten pönöttää), joten luonnollisessa päivänvalossa kuvaaminen on ainoa mahdollisuus. Ja eihän tää siis tosiaan täysin mattaisena ihoa pidä koko päivää, mutta mikään oikea pohjustaja ei ainakaan mun iholla oo tähän lopputulokseen pystynyt :) Mutta mun puolesta saisi vaikka jäädäkin vangiksi jonnekkin, mieluummin se, kuin että joutuisi parin tunnin välein pakkaamaan puuteria ja muita poppaskonsteja naamaan jotta kiilto pysyisi poissa :D Mä oon vähän tällainen "rasvanatsi" :'D

   Poista
 3. Ite ostin reilu 2kk sitten suomessa vielä ollessani (asun seoulissa) tota just Nikkien takia. Mulla on aina ollu ongelmia kaikkien meikkivoiteiden kanssa, mikään ei ikinä liu'u hyvin paikoilleen ja on liian kuivaa lopputulosta ja paakkuuntuu ja "creasaa" mutta VOIHAN NIKKIE nimenomaan. Tää tuote on pelastanut mun naaman. Meikkivoiteet kiinnittyy ja pysyy niiin hyvin paikoillaan..!! ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! En ois kyllä oikeesti uskonut tämän ihan näin huippu olevan, mutta pakkohan se on myöntää, ihan loisto tuote! :) Superia, että sullakin noin mahtavia kokemuksia!

   Poista
 4. Aaaaa... mun on nii-in pakko hommata tätä kokeiluun! :D Miten muuten käytät tätä? Laitatko jotain voidetta/seerumia alle vai käytätkö pelkästään? Mietin vaan miten omalla naamalla tuon saisi toimimaan, kun välillä on pintakuivuutta ja välillä hervotonta rasvaisuutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen!! Hinnalla ei ainakaan ole pilattu :D Mä laitan aluks kosteusvoiteen alle, vaikka kyllähän kai tämäkin jonkin verran kosteuttaa..? Mutta eka siis kosteusvoide koska mulla on muutamia kuivempia kohtia kasvoissa, annan sen imeytyä kunnolla, jonka jälkeen tätä. Ihan sormilla levitän ja pyörittelen kasvoille kauttaaltaan. :) Annan hetken asettua ja sitten meikkivoide päälle.

   Poista
 5. Just ostin tuota miehekkeelle, joten pitänee testata ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä, menee kokeiluun heti kun edellinen pohjustusvoide on loppunut. :)

  VastaaPoista
 7. Ääh, toimiskohan L'Orealin after shave? :D Mies osti sellasta... Meinasin kyllä ehdottaa tätä Niveaa... ;)

  VastaaPoista
 8. Onko tässä tuotteessa parabeenejä, bentseeniä, ftalaatteja, talkkia tai muita karsinogeenejä/terveydelle haitallisia aineita? :) Nimittäin itseänikin kiinnostaisi, mutten halua käyttää myrkyllisiä tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en valitettavasti osaa kommentoida tän ainesosista :( En ite katsonut INCI-listaa ja pahvipakkauksenkin kerkesin jo heittään roskiin, eikä tuon puollon kyljessä lue niistä mitään.. muutakun, että ei sisällä etyylialkoholia..

   Poista
 9. Tää tuote on niin huippu ja kiitän luojaani, että bongasin tämän somesta! :D Vihdoinkin mun meikit pysyy naamassa eikä tartte kokoajan korjailla saatikka yrittää häivyttää liikaa kiiltoa. Ps. Sä oot vaan kaunis, en kestä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa että säkin oot löytänyt tän! Yhdyn niin sun kommenttiin, ihana kun meikki pysyy eikä tarvii taputella kiiltoa koko ajan pois! :) Ja voi kiitos, itse olet kaunis!! <3

   Poista
 10. Kokeiluun! Eihän tuosta jää sellaista "miestuoksua"?

  Stoori.fi/pakkomielteita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Mä tuolla kirjoitinkin, että aluksi levittäessä tätä kasvoille tuoksuu tietenkin sellainen miehinen tuoksu, mutta se hälvenee tosi nopeasti sitten kun alkaa meikkailemaan muuten :) Eli ei tarvii pelätä miestuoksua!

   Poista
 11. Pakko sanoa, että aivan upea meikki! *o*
  Olen lukenut muuallakin, että tää tuote toimii tosi hyvin! Pitäisi kyllä kokeilla, vaikka miesten after shave:in ostaminen tuntuisi vähän hassulta :D

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! <3 Haha joo, kyllähän se kieltämättä vähän hassulta tuntui shoppailla itselleen miesten kosmehyllyiltä, mutta suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan! Tä on huippu! :)

   Poista
 12. Mä oon yrittänyt testailla tätä, mutta en vaan pääse yli tosta hajusta :'D Oon sit lätkiny päälle jotain tosi tuoksuvaa meikkivoidetta, esim.Guerlainia. :'D Mut kyllähän tää toimii-tosin ihan samalla tavalla kuin kaikki mun muut mattaprimerit. Sulla toi kyllä selvästi toimi tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! :D Haha, mulla se haju kyllä katoaa heti kun alkaa levittään meikkivoidetta, ja mulla siis ei oo mitään erityisesti tuoksuvaa meikkivoidetta. Hauskaa miten kaikki reagoi niin eri tavalla tuoksuihin :) Ja joo, mä en tiedä miksi mun normit mattaprimerit ei oo koskaan toiminut ihan tällä tavalla..

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!