22.4.2016

BERNER'S BLOGGER DAY


Vitsi miten kiva, kosmetiikanhuuruinen ilta eilen olikaan! Kävin siis reissun Helsingissä, Bernerin bloggaajapäivillä, joka olikin mun ensimmäinen kerta kyseisessä tapahtumassa. Oon aiemmin ajatellut ihan hassusti, että Turusta Helsinkiin olisi muka jotenkin ylitsepääsemättömän hankala ja pitkä matka reissata päiväkäynnin takia, ja siksi en aiemmin olekaan osallistunut. Ja toki työtkin on olleet lähdön esteenä. Mua on kuitenkin aina jäänyt jälkeenpäin harmittamaan, etten oo tapahtumaan lähtenyt, ja nyt kun tuli alkuvuodesta aika useestikin Helsingin suunnalla reissattua, tajusin, että tuo muutama tuntihan on ihan naurettavan lyhyt matka. Joten tällä kertaa päätin vihdoinkin pakata kameran laukkuun ja lähteä matkaan. Ja oon niin iloinen, että lähdin! 

Oltiin sovittu Lauran ja Charlotan kanssa treffit Kampissa, josta sitten suunnattiin yhdessä Ravintola Lapintiiraan, jossa tapahtuma siis järjestettiin. Musta on niin jännää aina tavata ensimmäistä kertaa tuttuja kasvoja blogien takaa, ja tytöt olivat kyllä ihan huippukivaa seuraa! Suunnattiin heti ensimmäiseksi tarjoilujen kimppuun, ja nautittiinkin tosi herkullisia kanavartaita, salaattia ja jättikatkaravun pyrstöä jossain maukkaassa kastikkeessa, jota en nyt enää saa mieleeni. Kun pahin nälkä oli tyydytetty oli aika tutustua esillä oleviin tuotteisiin. Ständejä oli mm. Herbinalta, LV:lta, XZ:lta, IsaDoralta, Rimmeliltä, Mavalalta, Clarinsilta, Sensailta ja Philosophylta (toivottavasti en unohtanut mitään?), lisäksi saimme tuoksutella ihania uusia kevättuoksuja Calvin Kleinilta, Chloélta sekä Marc Jacobsilta. Osa esillä olevista tuotteista olikin jo tuttuja, mutta oli tosi mielenkiintoista päästä kuulemaan syvemmin esimerkiksi LV:n ja Philosophyn uutuuksista. Tuoksuaddiktina nautin kovasti myös hajuvesien tuoksuttelusta -mieleen hiipikin jo muutama suosikki ostoslistalle! 





Oli tosi kiva tavata myös muita tuttuja ja olikin mukava vaihtaa muutama sana ihanien Sanna-Emilian, Janetin ja Reetan kanssa. Meillä oli oma kierroksemme vielä kesken, joten juttelut jäi muiden kanssa vähän lyhyeen, mutta toivottavasti keretään tulevissa tapahtumissa höpöttelemään enemmän! Charlotta ehti lähteä ennen kun tajuttiin Lauran kanssa ajatellakaan kuvien ottoa -harmi, luokkaretkeläisen ja sihteerin kanssa kuvaan olisi yksi eloveena vielä mahtunut! ;) Mulla oli niin kiva ilta, ja Lauran kanssa lähdettiinkin vielä istumaan kahvilaan hetkeksi, ennen kun mun oli tehtävä lähtöä takaisin Turkuun. Pitkä päivä takana, olin kotona vasta yhdentoista maissa, mutta tyytyväisenä sain käydä nukkumaan. Toki ennen unia oli pakko päästä hipelöimään ihan mielettömän upeaa goodiebagia, joka tapahtuman lopuksi saatiin! Mulla loksahti melkein leuka lattiaan, kun näin miten hervottoman suurta kassia meille kiikutettiin. Huh, ihan mahtava -KIITOS! Kassista löytyi niin paljon kaikkea ihanaa ja sellaista, jotka ehdottomasti tulevatkin tarpeeseen. Sormet syyhyten lähden näitä testailemaan, ja oon ihan varma, että uusia lemppareita löytyy kyllä näiden aarteiden joukosta. 



LV oli lahjoittanut kassiimme nestemäisiä pyykinpesutabletteja, SPF 15 kosteuttavan päivävoiteen sekä emulsiopohjaisen, kosteuttavan 3-in-1 miselliveden kevyen meikin puhdistukseen. Tuota misellivettä ehdinkin jo eilen illalla ja tänä aamuna kokeilemaan, ja tuntu iholla on kyllä todella miellyttävä! Mun vahvaa meikkiä ei ihan muutaman vanulapun voimin kyllä puhdisteta, mutta puhdistuksen viimeistelijänä tämä kyllä tulee omassa käytössäni toimimaan. Myös meikittömien päivien iltapuhdistuksessa aivan loistava, niin helppo pyyhkäistä iholta päivän pölyt ja liat pois. LV:n tuotteethan ovat hajusteettomia, joten ne sopivat erityisen hyvin herkälle iholle tai tuoksuherkille. Adidakselta kassista löytyi adipure 24h anti-perspirant, joka ei sisällä alkoholia tai alumiinisuoloja. 


XZ lahjoi meitä värjättyjen hiusten shampoolla ja hoitoaineella -näissä on aivan ihana raparperin tuoksu! Ja entäs sitten Herbinan Mango Spa -tuotteet? Niin herkullisia! Mä itse rakastan mangon raikkaanmakeaa tuoksua, joten näitä käyttelen erityisen mielelläni. Ravitseva vartaloemulsio ja vartalokuorinta tulivat myös todella tarpeeseen, uusi kosteusvoide ja vartalokuorinta kun ovat keikkuneet mun ostoslistalla jo hetken aikaa. Lisäksi saimme Herbinan kauneusöljyn, joka kosteuttaa ja ravitsee, ja soveltuu niin iholle kuin vaikka hiusten latvoihinkin käytettäväksi! Öljy imeytyy iholle nopeasti ja iho jää ihanan kuulaaksi ja heleäksi. Tämä ei myöskään jätä tahmaista pintaa!


Selektiivisen kosmetiikan puolelta kassista löytyi myös kaikkea ihanaa! Clarinsin uudet päivä- ja yövoiteet 25-40 -vuotiaille naisille lupaavat näkyvästi vähentää väsymyksen ja hentojen juonteiden merkkejä, sekä kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Näitäkin ehdin kerran kokeilemaan; tuoksu on erittäin miellyttävä ja voiteiden koostumus kermainen. Voiteet imeytyvät ihoon nopeasti ja jättävät pehmeän tunteen. Clarinsilta löytyi myös kolme näytettä Mission Perfection -ihon sävyä tasoittavasta ja pigmenttiläiskiä vaalentavasta seerumista. Philosophylta löytyi kasvojen kuorinta-aine, jota innolla odotankin että pääsen kokeilemaan! Calvin Kleinin unisex-tuoksu KC2 on huumaavan ihana, ja näppärä käsilaukkukoko olikin mieluinen yllätys, Sensain herkullisen punaisesta huulipunakynästä näkyy puolestaan swatch-kuvaa tuolla alempana. 


Semi-selektiivisiltä merkeiltä puolestaan löytyi ihanan kesäisiä ja raikkaita värikosmetiikkatuotteita! IsaDoran raikas luomiväripaletti sävyssä 07 Tropical Garden sekä vedenkestävä kajalkynä sävyssä 63 Tropical Green houkuttelevat suihkauttamaan kaverikseen tuota ensimmäisen kuvan Calvin Klein unisex-tuoksua One Summer, ja lähtemään kesäretkelle veden ääreen! Luomiväripaletti on taattua laadukasta IsaDoraa; niin pigmenttisiä, kermaisia sävyjä, jotka eivät pöllyä ja ovat helppoja työstää ja häivyttää. Olen tykästynyt myös noihin IsaDoran Twist-Up Gloss Stickeihin, ja nyt sainkin kokoelmaani syötävän herkullisen 40 Peachy Pink -sävyn. Rimmeliltä kassista löytyi uutuus #InstaFlawless, joka toimii iholla sellaisenaan tuoden kevyttä heleyttä ja peittoa, tai meikin alla primerin tavoin. Brow This Way -kulmakarvapaletti sisältää vahamaisen tummanruskean sekä vaaleamman puuterimaisen ruskean kulmavärin. Brow This Way -korostuskynä oli myös erittäin mieluisa yllätys. Tuollaisen higlight-kynän olenkin jo pidemmän aikaa suunnitellut hankkivani! Näidenkin tuotteiden swatch-kuvia tuolla alempana!


Kynsillekin saatiin kevään tuntua geelilakkojen ja punaisten lakkojen muodossa. Sally Hansenin persikkainen geelilakka Malibu Beach sekä geelipäällyslakka, Rimmelin vaaleanpunainen geelilakka Cocktail Passion sekä geelipäällyslakka, ja Mavalan herkulliset MonAmour ja MyDarling takaavat sen, ettei tänä kesänä tarvitse tuskailla kynsilakkainspiraation puutteessa! Jännä päästä kokeilemaan noita geelilakkoja, ne kun eivät siinä mielessä ole tyypillisiä geelilakkoja, koska eivät tarvitse UV-lamppuja kovettuakseen. 

Ja lopuksi vielä ne lupaamani swatch-kuvat:


Sensai Silky Design Rouge - DR01 Soubi


IsaDora Twist-Up Gloss Stick - 40 Peachy Pink


IsaDora Eye Shadow Quartet - 07 Tropical Garden
IsaDora Perfect Contour Kajal Waterproof - 63 Tropical Green


Rimmel Brow This Way Brow Sculpting Kit - 002 Medium Brown
Rimmel Brow This Way Highlighting Pen - 002 Shimmer

Kiitos hurjan paljon Berner ja tytöt aivan ihanasta illasta, mulla oli super kivaa! <3

***

// I had such a lovely evening yesterday! I attended to this one beauty bloggers' pr-event at Helsinki and got to meet bunch of my lovely colleagues. I had so much fun with the girls and being surrounded with makeup and cosmetics, what else could a girl ask for? ;) After the event me and Laura headed to some coffee and cakes before I had to continue my way back to home. I was super excited and surprised also of the enormous goodiebag that we got! Full of amazing pr-samples..! Lotions, creams, body oils, perfumes, makeup.... I could not have even imagined the amount of the products that I was given. It was a heaven. Thank you so much Berner and all the girls I got to meet, I had a lovely day. <3

6 kommenttia:

  1. Vitsi miten hienon postauksen teit eilisestä. Bernerin bloggaajapäivä on kyllä niin ihana, että tarvitsee tulla jotain todella muuta tärkeää, että se jäi välistä. Lahjakassikin oli aivan hulppea ja oma lemppari on Sensain huulipuna/huulikynä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Tiia! Joo nyt tiedän itsekin aina jatkossa varata nämä Bernerin päivät vapaaksi kalenterista, oli kyllä todella ihanaa :) Ja vitsi tuota lahjakassia, oon vieläkin ihan haltioissani! Sensain huulipunakynä oli yksi munkin lemppareista :)

      Poista
  2. Ihana postaus! Ja tosiaan oli tosi kiva tavata. Nähdään taas :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Charlotta! Oi olispa mukava nähdä uudelleenkin :)

      Poista
  3. Tuo IdaDoran luomivärinelikko näyttää ihanalta! Varsinkin tuo vihreä sävy <3 Mä oon yleensä hyvin neutraalien luomivärien ystävä, mutta tuon voisi melkein jopa hankkia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö?! Niin herkullinen ja kesäinen! :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!